‘In linistea sufletului zaresc sfera purpuriu-alba din care ne-am desprins noi,toti. De jur imprejurul ei o lumina diafana imi alinta interiorul, acordandu-l la frecventa numita Acasa. Un miros dulce-suav imi linisteste adancurile amintindu-mi cine sunt si incotro merg.’
Timpurile intregirii isi revelaza comorile si noi pasim cu dragoste si intelepciune catre ele.Impreuna suntem Unul.

Acest templu exista intr-o alta dimensiune a fiintarii noastre. In el mergem atunci cand dormim, meditam sau primim o initiere.Accesati memoria ingerilor vostri si veti atinge aceasta treapta de cunoastere. E foarte simplu. Cereti entitatilor de lumina sa va insoteasca in templul sferei initiale si veti primi prin intermediul visului, intuitiei, sincronicitatilor, imagini sau afirmatii revelatorii.

Acest spatiu ne cheama Acum pentru a intelege de unde am pornit, care e misiunea noastra comuna si ce vor sa ne dezvaluie aceste vremuri.Jumatatea netrezita isi extinde teritoriile, inviind Intregul.Energiile Sferei Initiale, ale Sf Graal, ale lui Melchisedec si ale tuturor maestrilor inaltati ne calauzesc Acasa, ajutandu-ne ca pe drum cu cat mai putina suferinta sa transformam atasamentele, grijile, credintele limitative si alte nasezari in bucuria de a fi OM, cunoscator, centrat, intregit.

Calatoria in lumea Sferei Initiale activeaza codurile Noii Lumi.Simbolurile-chei ne ajuta sa translatam impreuna si sa reamintim in lumina ca suntem Unul.

Bine ne-am regasit in lumina inceputurilor noastre….
Camelia Radu