1. Desenati  triunghiul care descrie Familia Divina. Iertati fiul, mama, tatal din voi. Imbratisati TRINITTATEA care SUNTETI.

2. Desenati un triunghi in care primul colt este X te iert, al doilea X iarta-ma, varful este Familia Divina ajuta-ma sa ma iert iar in centru este Familia Divina iarta-ne pentru tot ce ne-am facut unul altuia ACUM sau ALTADATA. Imbracati triunghiul in CERCUL RECUNOSTIINTEI. La inceputul exercitiului MULTUMITI, la sfarsit LA FEL.

3. Desenati 1, 2, 3 triunghiuri trezitoare pornind de la CUVANTUL IERTARE sau care sa INTEGREZE VERIGILE IERTARII. Ex: iubire-incredere-iertare, acceptare-recunostiinta-iertare, constientizare-actiune-integrare, iertare-intelepciune-bucurie, intelegere-integrare-iertare, drag-comunicare-iertare, bucurie-iertare-inaltare s.a. Chemati cu sufletul una sau mai multe persoane pe care nu le-ati iertat si exersati aceste aspecte folosind doar comunicarea fara cuvinte.

Imbratisati partenerul/prietenul chiar daca nu este prezent.

4. Desenati un triunghi format din repetitii negative. Iertati si multumiti celor care au facut parte din povestile voastre.

5. Luati o situatie delicata inca nerezolvata si asezati-o pe o cruce. Pe orizontala asezati aspectele care tin de a avea, a acastiga, a demonstra, partea lumeasca iar pe verticala puneti din situatie tot ce tine de a fi. Imbracati crucea cu triunghiul darurilor acestei situatii. Multumiti si imbratisati situatia. Activati SPIRALA INALTARII.

6. Puneti in CUPA SF GRAAL, toate neiertarile. Cereti indrumare pentru a integra anumite aspecte ale fiintei voastre.

7. Rugati-l pe Arhanghelul  Mihail sa taie toate legaturile generate de neiertari.

8. Activati Preotia lui Melchisedec, Preotia lui Isis, Preotia lui Zamolxe. Spovediti-va dezlegati-va si impartasiti-va  in prezenta CALAUZELOR VOASTRE DE LUMINA.

9. Asezati in tabloul divin aspectele pe care nu le puteti ierta. Imaginati-le ca animale, plante sau altceva. Imbracati-le in culori frumoase. Jucati-va cu ele. Imbratisati-le si iubiti-le.

10. Intrati in SFERA INITIALA si dezlegati cunoasterea, puterea, darurile DINTRU INCEPUT. Folositi aceste infuzii cu lumina in  acceptarea anumitor situatii de viata.

11. Rasfoiti credintele care generezeaza suferinta. Poate sunt din viata aceasta , poate sunt de altadata. Multumiti-le ca au fost cu voi pana ACUM si rugati-le sa va spuna care este darul lor. Reformulati credinta integrand darul si bucurati-va.

12 Aprindeti lumanarele in triunghiurile care aduc in structuri, IERTAREA Ex: iubire-recunostiinta-iertare, acceptare-actiune-integrare s.a.

13. Activati triunghiurile translatoare:Sf Graal-Sfera Initiala-Noul Pamant, Preotia lui Zamolxe-Sfinxul si Energiile Kogayonului-Templul Lui Unu, Intregire-Unime-Impreuna suntem Unul. Puneti in centrul lor situatia in care apare neiertarea. Cereti indrumare de la aceste entitati de lumina pentru a integra darurile povestii.

14. Imbracati un triunghi limitativ care exprima cauzele care stau la baza suferintei intr-un cerc si puneti in centru un punct. Triunghiul dureros sta in IMPREUNA SUNTEM UNUL. Contemplati figura nou obtinuta. Alegeti sa vedeti ESENTA ACELEI POVESTI. Din centrul ei vine si SALTUL DE INTELEGERE.

15. Masurati Iertarea Pacatelor pe fiecare palier al vietii voastre si apoi construiti-va o rugaciune care sa includa fateletele suferinde.

Ma iert si sa ma dezleg de toate greselile si pacatele pe care le am fata de iubire, casatorie, copiii, frumusete, liniste, fericire.

16. Tineti trei posturi pe saptamana, luni, miercuri si vineri si consacrati-le pentru triunghiul in care lucrati. Ex. Luni pentru incredere, Miercuri pentru Iubire si Vineri pentru Iertare.

17. Multumiti parintilor vostri, tuturor dusmanilor si persoanelor neplacute din VIATA VOASTRA

18. Lasati DARURI DE IERTARE in BUCURESTI in TOATE PORTILE ENERGETICE, IN TARA, PE TOATA PLANETA.

19. Desenati IERTAREA asa cum o vedeti. Contemplati tabloul.

20. In Piramidele SF Apostol Andrei, Sf Spiridon, Sf Arsenie Boca faceti iertari fata de Tara, Neam, Om, Iubire, Credinta, Frumusete, Bucurie, Fericire, Abundenta.

21. Botezati-va cu lumina astfel: Ma deschid catre Sinele Meu Superior, catre IUBIRE, LINISTE, FRUMUSETE, DRAG. Sunt UNA UNA CU IUBIREA, UNA CU IERTAREA, UNA CU INCREDEREA s.a.