Padurea ma cheama adeseori sa-i imbratisez zveltetea, frumusetea, bucuria. O vad din fereastra si pasind pe o raza aurie pasesc in interiorul ei alaturi de lupita mea alba, Lotus. Azi am ales sa ii ating zambetul la ora la care m-am nascut, 15 00 pentru ca atunci suntem puternic activati pe darul nostru astfel ca de cand am intrat am simtit reteua constiintei christice compusa din fire de energie subtiri si colorate imbinandu-se in flori de lumina. Mergeam si centrii dansau, salutand Cerul, Pamantul, maretia Copacilor. Am ales un drum delicat mai multe triunghiuri de lumina deschizand Valsul. Curgeam patrunsa de Liniste, Iubire, Frumusete. Covoare de ghiocei au tasnit ….desfacand petalele sufletului. Erau multi si se varsau unii in altii, conducandu-te in Templul Florilor. Cuvintele-petale curgeau asemenea unor izvoare salutand Cerul.
Invoc Iubirea ta,
Bucuria ta,
Blandetea ta
Si toate triunghiurile divine
Spirala sa fie pentru toti si intreaga Ramanie.
Aici in bratele padurii se nasc mantrele, rugaciunile, rauririle divine. Inteleg de ce marii calugari se retrageau alegand sa vorbeasca cu copacii, florile, Cerul. M-am oprit de cateva ori punand cununile de daruri pe orasul Bucuresti, pe Ramania, pe Geea. Ghioceii ma salutau tacut angelizand aerul. Este o floare care te indeamna la discretie, inocenta, smerenie. Privind-o parca am mai urcat o treapta in Templul Florilor …pentru ca am descoperit deodata ca fiecare floare iti activeaza un triunghi celest invitandu-te sa unesti Cerul cu Pamantul. Si Bach vorbind cu zanele florilor a descoperit puterea lor treimica si asta l-a condus la terapia care avea sa-i poarte numelele( Esente florale Bach).
Am privit covoarele de ghiocei si am simtit horele de flori si apoi spirala iubirii tasnind dintre ele. Cat de simplu este sa te lasi initiat de padure, sa te predai in bratele florilor, sa accepti masajul copacilor. Si am simtit mai multe prezente dansand in petalele sufletului: arhanghelita Gabriela, Maica, Maria Magdalena, Regina Maria, Sarra. Am intuit ca este momentul sa ma las scrisa….deschizandu-ma ca o cupa Cerului.
Spirala intrebarilor a tasnit activand centrii superiori…
Nu stiu de ce acest 5( 2021) il percep acum, aici in Templul Florilor asemenea unei flori cu cinci petale fiecare cu o alta semnificatie: iubire, smerenie, recunostiinta, compasiune, libertate. Si peste ele vad un curcubeu. Oare ce inseamna? Este un an pastorit de energia sferei-mama, un timp in care activati corpul budhic, trecand peste toate pragurile cu sentimente inaltatoare. Atunci 2020? A fost primul dintr-o triada, un an al tatalui de aceea cutremurele din patratul materiei i-au atins pe cei atasati de cariera, bani, consumisme, corp fizic. Si 2022? Este un an-copil, aducator de multe daruri chiar daca cernerea continua.
Care este mesajul lui 2021? Sa dati grai florilor interioare fara frica. Sa va dezveliti propriul buchet de daruri, si sa-l oferiti si celorlalti.
Am privit o nunta de ghiocei….printre ei fiind multi spiridusi si zanute. In fata mireasa-ghiocel….imi raspundea la urmatoarea intrebare:
Ce pot face oamenii impietriti de tehnologie, inghetati in frici?
Pot deschide poarta verdelui, salutand apele, padurile, muntii, florile, Cerul. Natura este cel mai calduros, primitor, iubitor Maestru. Florile sunt geometrii emitente, zburdalnicii ceresti, frumuseti multidimensionale, vindecatori deghizati, prieteni radianti.
L-am privit si pe mirele-ghiocel….si am indraznit sa lansez urmatoarea intrebare: Ce putem face pentru copiii adormiti de tehnologie?
Luati-i cu voi in drumetii, in calatorii spirituale, pe langa izvoare, in gradini….hranindu-le florile interioare. Asa cum udati florile exterioare….hraniti-le interiorul cu gingasia, smerenia, discretia ghioceilor si a altor flori.
Priveam …..copacii zvelti, muschiul verde fosforescent si …….ploaia de ghiocei care imi asaltasera sufletul activand spiralele ceresti. In padure lumea subtila iti clopoteste pe toate corpurile…dezvelind cauzele care stau la baza unei boli, sentimentele inaltatoare ce stau sa tasneasca din pamantul lui Acum, faptele minunate prin care Cerul saluta Pamantul prin Tine. Padurea e o felie din tortul numit Acasa.
Am descoperit ca atunci cand te pleci in fata maretiei ei….dezvelindu-ti sufletul, lacrima, interiorul……fuziuni extatice, bucurii florale, salturi ceresti se desfac in structurile tale. Te simti extinsa, acordata Cereste, cu petalele pline de inspiratii.
M-am oprit…usor privind trei cercuri, trei altare……in care se deschideau trei conuri. In primul am simtit Primirea, in al doilea, Iubirea, iar in al treilea Intoarcerea Acasa.