Mergeam pe un drum serpuit urmand raza sufletului indreptandu-ma cu pasi ceresti catre Templul florilor. Linistea noptii era blanda, calduroasa, sopotitoare. Pe carari diferite din toate zarile….mai multe suflete veneau aici fie in somn fie constiente urmand Graalul interior. De jur imprejurul locului sacru pe cercuri erau copiii mai multe curcubee unind aceste familii intre ele. Energia bucuriei atingea Totul, joaca, caldura, freamatul unduind placut. Am intrat cu toatele in Templu pentru a participa la Initierea Mariei Magdalena. In centru se afla o mica apa inconjurata de o spirala de flori. Fiecare trecea….pe aici pentru a-si limpezi chipul apa divina dezvelind ochii ceresti.

M-am asezat pe locul stiut….privind bolta de flori. Un chip dulce cu ochii verzi-iarba impodobea Totul. Era subtire, maini tainice si o suavitate care matasea totul. Purtea vesminte fara maneci. parul lung si negru ….atingand Pamantul. O iubeam ( Din-Tot-cu-Dumnezeu-Una). Parea atat de umana si totusi atat de cereasca. Un alai format doar din fiice……au facut un cerc in jurul ei. Mai multe melodii au inundat Totul daltuind frumuseti ceresti in sufletele noastre. Valsul sferelor si muzica divina ne-au facut sufletele sa zburde intr-o hora a Unimii.

Apoi el Mirele insotit de fiii….s-a apropiat de ea, aducand Darurile. Primul care i-a fost asezat in palme sunt florile vindecatoare, aceasta taina fiind purtata prin timpuri de samanite, vraci, preotese. Erau flori graitoare care isi spuneau leacul, graind in suflet. Si cine primise Graalul, stia Talcuirea.

Apoi Mirele a asezat pe umul drept porumbelul si in stanga ramura de maslin. Mai multe pasari au inceput un dans frumos……..zamislind Pacea. Energia aurie curgea aurind totul……si toate sufletele zburdau, marturisindu-si Bucuria.

Mirele a sarutat fruntea Mariei Magdalena i-a asezat Cununa si a imbracat-o cu Camasa ei vindecatoare care era lunga ca o mantie…….cuprinzand-o cu Totul. Ochii ei verzi au stralucit…..umplandu-se de bucurie, radianta, caldura.

Linistea dansa in inimile noastre imbratisand cu totul…..mirele si mireasa. Am privit apoi cum tarile ca niste fii si fiice….veneau la aceasta ceremonie pe raza lor, salutand Christul Feminin si darurile lui.

Am simtit-o pe AZaRa langa mine si am intrebat-o: De ce tarile vin aici in chipul acesta celest? Pentru ca si ele participa la valsul unimii.

Am vazut cum si ele fac un cerc de luminite…primind de la miri, Flori. Camasa vindecatoare a fost atinsa doar de cateva tari iar cununa a fost asezata doar deasupra uneia, o fiica mica, delicata, suava, discreta ce avea rochia rupta. Maria Magdalena a luat un ac aurit si cu cateva fire de lumina a cusut gaurile asezand apoi la mijloc brau de flori si peste umerii ei, Camasa.

Chip de lumina

Viu chistic si gradina

In ochiul trezit.

Am simtit Primirea o energie frumoasa care a coborat peste toti ca o mana delicata. Aceasta investitura era un dar special al inimii pentru cei veniti acolo chemati la masa Unimii. Langa mine…o prezenta radianta, Regina Maria sau MayRa si-a dezvelit……frumusetea, caldura, bucuria!!!!

Rodire, rodire, rodire

Dar tainic

Si Implinire!!!!!

Am simtit sa o intreb pe MayRa…ce spun aceste cuvinte?

Darul de a rodi…….il primiti dupa multe vieti. Si el este o taina caci nu orice va propuneti ….rodeste!!!! Aceasta rodire apare din sarutul Cerului cu Pamantul.

O muzica frumoasa a imbracat locul si Camasa Mariei Magdalena ….s-a asezat peste toate sufletele si peste intreaga planeta imbracand Totul. Geea cu chip de fiica …….a zambit Maria Magdalena daruindu-i flori de lumina, copaci graitori, bucurii ceresti, cununa ei si ramura de maslin.

O hora frumoasa i-a adus pe toti……cu darurile primite in centrul Templului. Pentru cateva clipe mai multe imagini….ma vizitara……tarile in hora bucuriei, fiicele cantand, Cerul Graind. Am inchis ochii….AzaRa…..m-a luat de mana si m-a dus intr-o sala mica numita Raza Adevarului. Stiu ca ai cerut dezvelire…..asa ca suntem aici aducand in Camasa primita si firele intelepciunii, adevarului, discernamantului.

RaMaNia va fi afectata?

Daca va fi discreta nu va fi afectata. Chipul ei de lumina este foarte iubit aici.

Veti straluci cat de curand insa altfel prin daruri vindecatoare.

Ce putem face pentru a limpezi timpurile?

Doar sa va rugati, sa postiti, sa va ascultati sufletul. Nu lasati fricile sa decida prin voi.

Cine conduce planeta…Acum?

O mana de oameni intunecati care tes haosuri, razboaie si dezbinare. Insa ei sunt ingaduiti pentru desavarsirea voastra.

Ce lucrari putem tese in poala noptii?

Sa asezati braul de daruri peste oras, tara, planeta. Apoi Camasa vindecatoare, deasupra Cununa. Si imbracati totul in Coloana iubirii Divine. Chipul de lumina se va activa. Graiti.

Invoc iubirea ta

Blandetea ta,

Intelepciunea ta,

Frumusetea ta,

Caldura ta,

Smerenia ta

Mantie sa fie!!!

Cu maini ceresti

Camasa ta o tesi, viata intru Hristos sa fie

Pentru Om si dulcea Ramanie!!!!

Cu drag divin

La tine vin

Sa asezi in Graal

Iubirea ta!!!!

….

Am privit planeta imbracata in aceste daruri…..dormind in noapte cu chipul plin de raze si de soapte. Spirala florilor o deschis poarta unei dimineti frumoase, radioase…avand trena roz-mov atinsa de caldura, bucurie, freamat. Templul si-a inchis portile…..insa darurile au ramas acolo Graind.

Va astept pe 3 mai pentru a primi Camasa Mariei Magdalena.

Unde? Vasile Stroescu nr 14 langa Foisor

Cat? 50 ron

Fie ca iubire, blandetea, bucuria sa va sustina in Tot si Toate!