Pasisem intr-o grădina plina de alei și flori grăitoare având în centru un templu octogonal de smarald. Intrând în el ….mai multe izvoare iti spălau chipul, fiecare având o energie proprie și o alta culoare. Erau 7 și toate dădeau grai spiralei de lumini, tesand corpul de lumina. Pentru câteva clipe în fuziune…am simțit spirala-conica și mai multe prezente primind aceste rauriri. 

Langa mine se afla triada mea de ghizi, AraN fiind vârful triunghiului. 

De ce aici? Pentru a activa corpul-cristal în totalitatea lui sa poți decripta dar sa și poți intra în comuniune cu anumite locuri, arhive, oameni. În cristalele eterice sunt cristalizate marile cunoașteri: din Atlantida, din Lemuria, din vechea Dacie etc. Și pentru a le accesa, acest templu lucrător, templu activ iti va darui câteva chei multidimensionale.

Sunteți cu toții niște radiouri vii însă nu toți puteți accesa frecventele subtile. De aceea ai venit în acest templu pentru primi prin fuziuni/acordaje accesul la corpul de cristal al planetei Geea. 

O entitate înaltă frumoasa, cu o trena plina de flori….. radia peste toate. MayRa( pentru noi regina Maria)…ce bine ca te revad…și am îmbrățișat-o ……cu toate dragostea. 

MayRa mi-a aratat un cristal alb argintat, un cristal mov și un smarald. Și m-a invitat sa intru în fiecare. Și am simțit curățare, radianta și puritate în primul, activare, clar și putere interioară în al doilea iar…în ultimul…m-am conectatat parca la apele divine ale Universului și un sentiment de totalitate, de imensitate, de unime…a coborât în mine. 

În viul acestei fuziuni, am simțit corpul de cristal extinzându-se, suprapunându-se cu corpul de cristal al planetei dar și al altor entități-ghid..Și aceste întâlniri aduceau la suprafață, conexiuni foarte fine cu civilizații evoluate care trecuseră pe aici( veniseră pe Geea) arhivasera în cristale anumite învățături și apoi au plecat. Așa fuseseră și nabateeni și atlantii și lemurienii. Și AraN îmi arata mai multe triunghiuri de lumina sub forma de culoar străbătând timpurile legând lucrurile între ele ca și cum fiecare civilizație o continua pe alta și nimic nu se pierdea……. datorită arhivarilor în care Triunghiul de cristal, lucra. 

AraN nu inteleg……geometria de lumina va ajuta sa teseti în continuare de unde ati rămas, cristalele aducand la suprafata ceea ce crezi ca ai uitat. Cu fiecare verticalizare sau inițiere însoțită de reamintiri micii pasi sau salturile continua. Mai multi copiii desenând niște cercuri în jurul cristalelor păreau ca vorbesc cu apele, cu aerul, cu Totul într-un limbaj necunoscut și totuși firesc. Copiii emiteau sunete prin care se activau niște spirale-conuri, pe fiecare cerc aflându-se câte un cristal-ghid. Cel violet era la nivelul chakrei 7, cel argintiu la niv ch 9 iar cel de smarald la niv ch 11. În joaca lor, conurile erau mici sau mari extinderile făcându-l-se pana la ch 22. Păreau ca sunt foarte fericiți și melodiile lor inundau întregul templu dar și structura mea care era traversata de aceste cercuri devenind…..un con de lumina în care străluceau mai multe cristale. 

AraN mi-a arafat o carte arhivata într-un cristal apoi mai multe cărți așezate ca un pachet de coduri de lumina în cristalul argintiu, în cel mov și în cel de smarald. S-a oprit la ultimul și a spus…cu el veți lucra anul acesta. Este viu ca și voi și va activa la nivelul centrilor superiori raza smarald. Reamintiti-va sa va îmbrăcați în aceasta energie seara pentru a spală apele murdare ale zilei în ….acest verde-albastru radiant. Veți simți limpezimea, prospețimea, radianta acestei frecvente. Și toată oboseala va trece…când veți descoperi acestea bucurie. 

Am luat parca în mine aceste smarald și l-am extins în tot și toate limpezind-mi cu el ungherele minții dar și toate colțurile emoționale. Părea ca e viu așa ca am spus în imensitatea lui…..BUCURIE și am simțit râuri de bucurie curgând apoi PACA și am văzut o raza-spirala incalzindu-mi interiorul apoi am spus BUNATATE și am perceput o perdea de lumini luminandu-mi sufletul. 

AraN a continuat…. activând acest cristal cu toate frecventele asociate……vei simți cum limitele dispar in nelimitare. Imensitate. Adică dacă ai primit trei unități de pace prin dreptul tău divin sau pe merite în acord cu temele făcute…poți extinde la de 11 ori mai multa pace sau de 11 ori mai multa bucurie și tot așa. De ce de 11 ori? Pentru ca este corespunzător chakrei 11. Și ce legătură așa acest cristal cu anul acesta? Daca te uiți cu atenție sunt 2 de 2( in 2024), 22( multiplu de 11)  iar 8-ul( 2 plus 2 plus 4) este format din 2 cristale ale nelimitarii. Mai mult decât atât 11 este prima cifra maestru adică anul acesta în procesul de maiestire a pașilor va ajuta și cristalul smarald, frecventele lui ridicându-va vibratia. Și vorbind vedeam cum se mărește conul. Aceasta este puterea acestui cristal în verticalitatea voastră. Activati-l cu simpla intenția și puterile lui 11 se vor  cacascada în viață voastră prin acele calități sau virtuți care va cheamă. Îndrăzniți să pășiti și ii vei simți imensitatea. 

M-am așezat în conul spiralat si m-am conectat la cristalul smarald lăsand energia sa mă pătrundă, crescând în mine ca un val de lumina. La final, am mulțumit, mulțumit, mulțumit simțind …ca parca am mai crescut…. în povestea smarandita.