M-am trezit intr-un spatiu alb-auriu destul de mare ascultand invocatiile unor preoti care stateau pe 12 cercuri, notele urcand catre varful camerei-templu acolo unde am simtit o radianta aparte ……si am putut vedea chipul lui Melchisedec. Bland, calduros, intelept in spatele lui aflandu-se trei cercuri de lumina. Muzica era o geometrie armonioasa care se ridica, usor, matasos, aurit si apoi cobora sub forma unei trene aducand din Sferele Ceresti, daruri dumnezeiesti ce coborau prin Fiii Luminii pana la ultimul lasand in faldurile nevazute adica in corpurile subtile……. puteri ceresti pentru a a da glas Preotului Interior, Initiatului, Inteleptului.

Glasurile unite erau atat de vii incat simteam ca aceasta camera-templu imbraca toata planeta noastra si ca toti le putem auzi in interiorul nostru, in catedrala nevazuta.

Simtind acordurile acestea…aveam sentimentul ca o parte din mine urca si ea, Preotul-Preoteasa bucurandu-se de aceasta modelare luminica, de vesmintele vii, de limpezimea momentului. Cele trei cercuri din spatele lui Melchisedec s-au transformat in stea si steaua in soare si in lumina aurie am simtit ca fiecare roba capata propria ei unicitate aici …..anumiti preoti fiind activati pe raza dreptatii, altii pe raza adevarului, altii pe raza intelepciunii, altii pe raza iubirii, altii pe raza pacii, altii pe raza smereniei etc.

Cele 33 de raze rezprezentau cele 33 de invataturi ale lui Melchisedec, ca preot al Unimii. Si fiecare raza activata dezvelea unitati de cunoastere care in experienta adica in valsul Cerului cu Pamantul primeau o roada, un fruct

Fara sa-mi dau seama am pasit pe unul din cercuri in nota pe care cumva o stiam participand la initierea colectiva pe Raza Intelepciunii. O spirala frumoasa a tasnit din Soare si atingand cercurile ……..ne-a imbracat pe toti aducand auriul celest mai aproape.

Chipul lui Melchisedec s-a activat in ochiul interior, matasind fiecare colt. Era pace, bucurie, unime.

Tata aici?

O voce usoara, blanda mi-a soptit. In templul Unimii. Acasa.

Apoi am simtit o caldura frumoasa care mi-a deschis petalele sufletului…….si buchetul de raze activandu-se raza unica fiind un pic mai mare asezandu-se pe cap, in ochi in maini, devenind apoi o spirala.

Peretii templului s-au umplut cu imagini vii din istoria sacra imagini care aveau corespondenta cu acest Acum astfel ca …cei prezenti ne-am apropriat de o imagine care infatisa doua apa murdare, involburate care se luptau, una mai mare si una mai mica, Rusia si Ucraina si preotii s-au asezat alcatuind o spirala care unea Cerul cu Pamantul…… Melchisedec a pus 3 cercuri de jur imprejurul tarilor in centru Sf Graal de jur imprejurul lui raza iubirii, raza armoniei, raza dreptarii, raza smereniei, raza adevarului, raza intelepciunii, raza compasiunii deasupra Coroana luminii divine si a imbracat cele 2 ape cu spirala-raza a pacii. Apele au capatat limpezime insa deasupra lor s-a activat un intuneric paclos care a luat forma unor armate intunecate ce s-au indepartat repejor……….pe cer aparand un Soare Nou iar jos un Pamant Nou, spalat, limpezit, aerisit ca dupa o mare inclestare.

Cantecele imbratisau Totul daltuind parca un Corp Colectiv Nou. Graalul a crescut……Cupa aurind Cerul. Melchisedec a ridicat Pocalul Inimii l-a pus pe fruntea mai multor tari si a mai multor fii si fiice ale luminii creend o noua spirala varful ei fiind Isus Christos. Preotii Unimii aveau o unica voce iar buchetul de raze devenise o cununa frumoasa asezata pe fruntea Lui. Isus Hristos a luat camasa lui vindecatoare si a asezat -o peste planeta intreaga involburata, matasind …….pasii. Anumite locuri s-au linistit…altele ca si cum ceva s-ar fi iritat ceva in ele capatasera pete urate de diferite culori.

L-am intrebat pe ghidul meu AraN ce inseamna…..Cernerea continua. Anumite locuri vor trece prin foc, altele prin apa, altele prin vant pana cand cele ramase vor avea chip christic, chip de lumina.

Si noi? Si voi…insa ……..veti rezista, intampinand Mirele.

Am vazuta Ramania in vesminte noi cu o cununa simpla si bratari de aur……..purtand si ea Camasa. Chipul i se limpezise ….ca dupa multe chinuri si bratele ei erau pline de daruri. Parea ca pamantul zambeste…ca dupa vremuri grele, razele in tesere unduind peste el.

Melchisedec rosti: Mergeti ca fii ai Unimii si imbratisati Totul. Noul Pamant isi dezvaluie comorile si Noul Cer va saluta. Fie ca pacea, iubirea, unimea sa se aseze si sa radieze din Tot si Toate!!!! Un triunghi aurit ne-a imbracat pe toti in centrul lui fiind raza, razele primite. Triunghiul s-a marit…….imbracand teritorii, oameni, ape. Lucrarea triunica era vie…si oamenii se deschideau in fata acestei forte triunice…..devenind Sfere.

Multumesc, multumesc, multumesc!!!!

Va invit in seara aceasta sa simtiti buchetele de raze divine, Sf Graal, sceptrul vindecator, coroana luminii divine precum si alte daruri pe care Melchisedec le la aseza in roba unicitatii voastre.

Unde? Vasile Stroescu nr 14 langa Foisor

Ora? 18 30