Scoala vietii pe aceasta planeta se bazeaza pe triunghiul format din teme de viata-daruri-salturi de intelegere. In centrul lui se contureaza experienta care desarhiveaza emotii vechi sau activeaza emotii noi. Deschizandu-ne ei si emotiilor ( e-movere) energia care se misca si aduce la suprafata, tema, provocarea se transforma in unitati de Sens. In sine experienta este un foarte bun slefuitor al pasilor nostri. Ea nu este negativa sau pozitiva ci este unul din ghizii vietii noastre care ne indeamna sa ne uitam in camerele uitate sau prafuite sau nevizitate din interiorul nostru.

Cand caii emotiilor dau buzna in teritoriile sufletului si va simtiti coplesiti de o provocare, nu va grabiti sa luati decizii. Lasati norul sa treaca activand soarele christic. Cum? Observati, contemplati, spuneti o rugaciune, o mantra, plimbati-va, conectati-va la varful triunghiului. Nu va agatati de planul in care experienta s-a manifestat. Justitia divina nu poate fi gasita la acel nivel si nici solutia nu vine din raftul in care experienta s-a manifestat. Limpeziti ochiul interior intrand in roata cresterii in Unime. Aici sferele: reamintirii, dezvelirii, constructiei, sincronizarii/ desincronizarii, reconectarii, limpezirii/purificarii, intelepciunii va vor ghida.

E posibil sa va reamintiti ca intr-o alta viata sau intr-un alt context ati semanat neiubire-neacceptare-neiertare si asta culegeti in Acum. Mergand mai departe vi se va dezvalui ca acest triunghi a fost prezent in neamul vostru pana la a cincea sau a sasea sau a noua generatie. Apoi veti dori sa construiti o viata noua chiar daca in fundatie se afla multa neiubire-neacceptare-neiertare. Veti lucra cu triunghiul iertarii, dezlegari, initieri care va vor sustine nu doar sa rescrieti fundatia ci chiar sa construiti coloane formate din triunghiuri-virtuti care sa va conduca din aproape in aproape la acel acoperis incrustat cu daruri pentru cuplul, familia voastra.

Jucandu-va cu aceasta roata veti simti cand cand v-ati desincronizat si varful triunghiului va cheama, cand ochii sufletului va indeamna la limpezire, cand unitatile de intelepciune( cunoastere divina aplicata) vor sa coboare. Nu abandonati roata. In constructie, valsul sferelor e complet reamintirea impletindu-se cu intelepciunea, reconectarea cu limpezirea, dezvelirea cu sincronizarea. Intrati in faca-se voia ta pentru ca aceste sfere sa glasuiasca transformand orice experienta in munte randiant.

In sfera intelepciunii ne intalnim cu Sfatul Inteleptilor. Aici Mos Craciun si Mos Nicolae ne aseaza in pantofii sufletului acele intelegeri divine cu care sculptam memoria spirituala a umanitatii creend coloane ale nelimitarii noastre. E greu sa inchidem o relatie de 5 sau 25 de ani in sfera intelepciunii cu iubire-recunoastiinta-bucurie daca el sau ea ne-au tradat. Si totusi mergand la varful triunghiului cu ajutorul entitatilor de lumina vom putea activa triunghiul potrivit care sa inchida cercul( roata) in sfera intelepciunii aducand inteligentei noastre relationale, multe unitati de sens, rodiri de care ne putem bucura in alte relatii, in viata aceasta sau in alte intrupari.

Pentru ca ne aflam la final de an, uitati-va pe teme principale ale anului: ex empatie in cuplu, conectare in familie, acceptare in relatia cu tatal, iubire-acceptare-iertare in relatia cu sotul, predare-unime-intelepciune in relatia cu mama, pace-conectare-comunicare in unime cu managerul. Ce va spune roata cresterii in unime? Ce sfere s-au activat? Unde sunteti chemati?

Despre aceasta roata gasiti mai multe articole pe www.frecventaom.ro. In adevar ea este o spirala activata multidimensional de valsul sferelor. Puterea ei se  reveleaza parcurgand acesti pasi ai reamintirii, dezvelirii, constructiei, sincronizarii/desincronizarii, reconectarii, impezirii/purificarii, intelepciunii.

Daca va cheama o calatorie in 2018 sau un proiect de suflet incercati sa vedeti ce sfere vor sa fie aduse in jocul lumesc-ceresc. Exemplu: va simtiti animat/a de Peru. Ce reamintiri imi cladesc aceasta calatorie?Ce mi se dezvaluie citind despre Peru? Dati la niv ch 4 lumina acestei calatorii aducand in sfera constructiei un triunghi de virtuti pe care il puteti anima inca dinaintea calatoriei. Limpeziti drumul cu initieri, posturi, regresii. Ce se aseaza pe cerul calatoriei?