Inainte de plutire va invit sa va spalati in triunghiul iertarii astfel: Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele pe care le-am facut cu voie si fara voie de acum si de altadata fata de oameni( X, Y, Z) fata de plante, animale, bunuri, bani, profesie, manageri, femei, barbati, relatii dar si fata de iubire, armonie, pace, fata de Tot Si Toate, Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege, Sunt Una cu Iertarea. Apoi pasiti in camera de plutire eliberand tensiunile si incodarile, lasandu-le apei, sarii, ghizilor invizibili. Invitati corpul sa-si predea poverile, grijile, apasarile……..si veti observa cum gandurile si sentimentele se imputineaza, tac, incep sa dispara. Daca nu te impotrivesti vei accesa o stare de plutire.

Ce este, este….

Sau

Ma predau tie Una

Si slujesc in Sfant Numele Tau.

E posibil ca totul linistidu-se sa te ia somnul sau sa te scufunzi intr-o stare fara timp sau deodata sa se activeze o calatorie intr-o lume invizibila.

Daca simtiti puterea trecerii si vantul interior va ghideaza catre o lume altfel, activati un triunghi de virtuti sau un triunghi de calauze sau un triunghi de initieri ….si lasati-va in bratele lor. Ce se dezvaluie in centrul triunghiului cu care calatoriti? Ce imagini va apar? Ce cunoasteri se desfac ca un buchet? Ce insight-uri va ating? Ce revelatii va viziteaza?

In miezul oricarei treimi apar din cartea vietii voastre, reamintiri, puteri nestiute, pagini viitoare, intelegeri care tasnesc fara sa treaca prin mintea lumeasca. O raza sau mai multe va dezvaluie Soarele christic.

Si puteti continua calatoria astfel:

Soare christic primeste-ma

Imbratiseaza-ma

Iubeste-ma

Eu la triunghiul celest vin

Cu toate fortele treime ma inchin

Coboara in mine

Sunt Una cu Tine.

Va invit sa experimentati iertarea, triunghiurile de virtuti, vizualizarea la samadhi si luviom, eliberarea. Intre 18 nov si 1 dec. abonamentele vor fi aducatoare de multe talcuiri ( luviom si samadhi, 3 sedinte/ 270 ron). Dupa o plutire la samadhi, puteti vizualiza la Luviom, aura unei plante sau puteti primi pe calea intuitiei un raspuns inaltator legat de o problema care va macina de multa vreme sau mai simplu puteti simti o stare inaltatoare…..ca dupa cateva dezlegari, exorcizari, curatari.

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

…..