Daca esti convins ca totul se inregistreaza si daca este rau se intoarce impotriva ta atunci iei masuri. Când simti ca ai gânduri rele spui imediat o rugaciune de  pilda Tatal nostru pana când gândul cel rau nu mai vine. Spui, spui, spui pana când aceasta forma de gandire rea dispare.

Unii vin la mine si imi spun ca li s-a facut farmece.Le spun ……tine 14-21 de zile de post cu apa distilata si scapi de farmece.ce se intampla?aceste formemalefice de gandire prind la cei care au o intoxicare mai mare in organism ca urmare a gradului crescut de intoxicare sau a modului de viata dezorganizat, haotic. in aceasta situatie protectia individului scade foarte mult.

Dupa dezintoxicare sistemul lui energetic si cel imunitar incep sa functioneze normal si aceste forme malefice nu mai gasesc brese prin care sa-l atace.Caz concret: vine la mine mama cu un copil. Stiau ca li s a facut famece. Se simteau foarte rau. Dupa 14 zile de post starile proaste au disparut. Grija lor acum era sa si mentina corpul dezintoxicat si sa nu gandeasca rau. N-au mai avut nimic. Eu n am facut exorcizare, eu doar am sfatuit.

Sursa: Valeriu Popa, indrumator al cunoasterii prin stiinta si credinta