Inainte sa luati decizia unui avort v-as ruga sa postiti, sa va rugati sau sa meditati si mai ales sa va puneti urmatoarele intrebari…Acest spirit care m-a ales ce vrea sa-mi spuna in Taina lui Acum? Care este darul lui pentru Noi? De ce ales acest Moment? Prin el Creatorul ce imi comunica? Care este voia Sfintei Trinitati? Ce piesa din puzzle-ul divin aseaza el? Ce aduce pe harta mea/a noastra evolutiva? s.a

Nu dati cu piciorul acestor tasniri de Sens care apar in sufletul vostru. Sunt consecinte care va pot duce de pe un bulevard in destin intr-o fundatura karmica.

Am intalnit doamne care au renuntat la entitati-coordonatoare si care prin alegerea lor au modificat planul amanand decizii importante pentru tara si provocand in lant avorturi spontane pentru ca prin alegerea lor nici alti copiii nu mai aveau rost sa vina( neavand pe cine sa mai urmeze) si care inocent inca se mai intreaba de ce Universul le pedepseste, de ce dupa 10 ani ele inca nu se simt implinite, de ce nu mai fac copiii, de ce nimic nu le merge?

Raspunsul se afla intr-o alegere pe care au facut-o fara sa cearna divinul din lucruri. Si lipsa de discernamant te poate duce intr-o fundatura unde poti sta cativa zeci de ani pana cand punandu-ti intrebarile potrivite poti iesi din aceasta groapa.

Nu varsta trebuie cautata si nici casele aliniate in ecuatia venirii unui copil.

Daca sunteti o Cruce, ascultati Cerurile si Pamantul va gasi mijloacele potrivite ca acel Copil sa se bucure de Tot si Toate.

Marturisesc ca am avut pentru cateva momente la primul copil …..indoiala ca o pot aduce in acest plan ….si l-am rugat pe Doamne Doamne sa-mi arate consecintele. Si am vazut multa bucurie si multe daruri pe toate planurile daca alegeam sa o aduc si 5 ani de depresie daca refuzam aceasta binecuvantare.

Odata cu venirea SarRei graalienii deschideau anumite porti in Ramania, pe Planeta, in Univers iar decizia mea ar fi afectat atat copiii veniti din aceeasi familie de lumina cu fiica mea cat si cei care inca nu aterizasera.

La Stefan desi nu-mi doream atat repede sa apara….pentru ca inca nu trecuse nici un an de la cezariana facuta cu SarRa am inteles ca nu eu sunt decidentul ci el si ghizii lui iar daca el a ales culoarul eu nu pot decat sa-l imbratisez si sa-l ajut sa intre in poveste cu multa bucurie, drag, deschidere.

Si daca nu-l lasam imi riscam sanatatea pentru ca de la prima operatie imi fusesera lasate pansamente inauntru si in acelasi timp amanam cateva teme de care se ocupa zamolxienii in aceste vremuri si care au impact la nivel de tara.

Pe scurt….nu stiti ce modificari aduceti in planul divin si nu noi suntem Croitorii.

Astfel ca luati-va tot dragul din lume, cresteti-va in lumina, vorbiti cu copilul vostru inca de dinainte si veti vedea ca nu exista nici un motiv pentru care sa nu merite sa aduceti in aceasta lume, un fiu al Domnului.

In clarul sufletului voi stiti ca exista contracte intre noi si copiii nostri si ca pana si data sosirii lor este stipulata ceea ce inseamna ca totul este pregatit si nu trebuie decat sa ne aliniam planului divin.

Imbratisati Totul si veti simti Totul!!!!