Am revenit in tara dupa o calatorie de aproape trei saptamani intr-un loc binecuvantat numit Nepal. Nu stiu cum va simtiti dimineata cand va imbracati cu hainuta zilei si incepeti sa va imbratisati familia, casuta, colegii, prietenii insa eu m-am simtit atat de fericita intorcandu-ma  Aici incat nu mai conteneam cu multumirile fata de Univers, Planeta, Tara, Oras, Tot. Ma simt binecuvantata ca m-am nascut in Ramania si pe aceasta Planeta, ma simt rotunda in valsul cu voi si stiu( a nu stiu cata oara…) ca ghizii mei impreuna cu mine au ales un loc minunat pentru temele acestei vieti, un loc care straluceste pe harta energetica a Noului Pamant, un loc care imi este in Acum de mii de ori mai drag.

Prieteni, apropiati, oameni frumosi, noi suntem niste rasfatati, niste regi, niste fapturi mangaiate de soarta. Fratii nostri nepalezi care locuiesc ( cei mai multi dintre ei) in locuri mai putin dragute decat grajdurile noastre mi-au atins cu zambetul lor teritoriile recunostiintei, au dat drumul la toate izvoarele fericirii si m-au ajutat in adevar sa iubesc TOTUL….Si sunt atat de frumosi in simplitatea lor, atat de radiosi in lipsurilor lor.

As lua orice faptura nemultumita din Ramania si i-as arata o bucatica de Nepal….Sunt convinsa ca toate asa zisele probleme care sunt doar provocari ar fi transformate rapid in unitati de SENS. Nepalul in Sine te vindeca de vreau mai mult, sunt nefericita, nu am cat trebuie, imi lipseste a cincicea masina din garaj si vila cu 4 etaje. Daca vi s-a umplut cupa interioara cu nefericire alegeti Nepalul. Este un accelerator pentru Intelepciune, o ambrozie pentru Compasiune, o Bucurie pentru Suflet.

Stiu ca ne creeam perdele de frustrari si ca uitam sa comunicam cu Centrul imaginandu-ne ca meritam mai mult si ca Universul nu ne vede cat de minunati suntem pentru a ne onora zilnic cu cate un covor rosu.

In Nepal intr-un moment simplu de sinceritate iti dai seama cat de plina este viata ta, cat de fericit esti, cat de frumos rodeste Totul in Divinul din Tine fara sa te legi de nimic. Pentru ca acolo Nimicul se uneste cu Totul si Fericirea tasneste doar din teritoriile interioare.

Marturisesc ca Nepalul mi-a fost un real Maestru, un indrumator minunat pe temele iubirii, compasiunii, recunostiintei, frumusetii interioare, bucuriei, caldurii.

Ramania este o tara in Rod pe cand fratiorul ei numit Nepal abia se pregateste sa Infrunzeasca. Din punct de vedere spiritual amandoua tarile au o zestre minunata insa as zice surioara mai crescuta, mai dezvoltata e de dorit sa-i dea ajutor fratiorului care abia acum mijeste. Astfel ca va invit in continuare la ora 21 in fiecare seara sa trimiteti bucurie, iubire, liniste si drag, Universului, Planetei si fiecarei Tari care se tangaie, mangaind si imbratisand Totul cu dragul unei Parinte care isi iubeste toti copiii si care stie ca doar in energia iubirii, apar Transformarile doar in impreuna-una, ne Inaltam….

Va iubesc preaminunatilor, v-am simtit alaturi in calatoria facuta in Nepal!!!Fie ca bratele noastre de lumina sa atinga fiecare Om, fie ca bucuria noastra sa atinga fiecare Teritoriu, fie ca toti sa stralucim, Rotunzi si Frumosi!!!!