In 2013 pe 19 ianuarie tatal meu a trecut Dincolo, trecerea lui fiindu-mi revelata la varsta de 16 ani. Impreuna ( in ultimele 2 luni) inainte de Marea Calatorie am fost la spovedanie, am vorbit cu fratii si surorile, ne-am impacat cu Dumnezeu, ne-am rugat, am citit cartea Triunghiurile Schimbarii, am vazut filmul Nosso Lar, am primit Trecerea cu blandete, iubire, pace acasa alaturi de copiii si nepoti, in bratele sarbatorilor de iarna iubind si viata si moartea asa cum Vin.

Pregatindu-ne pentru aceasta Trecere in triunghiul spovedaniei, impartasaniei, rugaciunii am putut sa ne intalnim in Frecventa Dumnezeu si sa comunicam fara ca eu sa-mi propun acest lucru. Ghizii nostri au ingaduit aceste comunicari radiante la timpul potrivit raspunzand unor intrebari vii dar si unor cautari reale, profunde, inaltatoare. In noaptea aceasta m-am sculat hotarata sa mai scriu un pic la noua carte intitulata Valsul Sferelor, sa ma rog, sa simt tesatura subtila a Universului. Pasind in versul divin al cartii …am simtit in chiar bratele capitolului intitulat Darul de a ma TransPorta …o Prezenta.

Tata, tu esti?
Eu sunt…si mana a inceput sa se miste foarte repede peste clapele care altfel mi se par greu de alintat, stapanit, controlat.
Unde te afli? Aici dar si in Sala comunicarilor.
Sa inteleg ca simti sa imi spui ceva?
Da, am venit sa va las in trena acestui Acum…..mesaje de la mai multe Familii de Lumina.
Parca mi-ai citit gandurile. In ultima vreme primesc la cabinet tot mai multi oameni carora le-au murit parintii, mame sau tati, care si-au incheieiat temele de viata in aceste timpuri. Si cei care raman sunt striviti de aceste evenimente, coplesiti de un milion de lucruri pe care nu au apucat sa le spuna, de un ocean de emotii pe care nu stiu cum sa le gestioneze de parca Totul s-ar fi sfarsit desi ei stiu, la nivel de suflet ca este doar o Trecere.
Va citim gandurile, va raspundem la ganduri. Si uneori va trimitem vise, imagini, tesem rasunsuri care pot veni si printr-un film dar si printr-un om, copil, reclama. Suntem intr-un alt spatiu, in taramuri apropiate de voi dar invizibile ochiului fizic. Vecini…. aproape in suflet, departe in minte. Insa orice gand, rugaciune, formula de recunostiinta, ajunge la noi prin intermediul ecranelor care se deschid in orice sala am fi: a creatiilor, a comunicarilor, a iubirii, a darurilor, a reincarnarilor, a familiei, a bucuriilor etc. Va primim necontenit cererile fara sa refuzam vreodata raspunsul. Doar ca limbajul de aici nu include exprimarea verbala cunoscuta astfel ca alegem sa comunicam cu voi prin scrisul automat, fraze din filme, vise sau formele-gand prin care va putem aduce pe pelicula constientului, ghidarea noastra.
Tata ce sa le spun oamenilor despre Trecere?
Mai mult decat le-ai spus?Zambesc si simt caldura lui, imbratisarea, primirea.
Sunt cateva statii in care se vor opri: centrul de refacere un fel de sanatoriu sau spa in care se lucreaza pe corpul auric, intalnirea cu familiile de lumina, Sfatul Inteleptilor, umbralurile, satele sau orasele ceresti in care isi vor pregati urmatoarea calatorie/ intrupare. Si ati mai intalnit aceste locuri de multe ori ele fiind inscrise in voi, in acea Geea Inaltata, Eden dupa care copiii plang, exprimand nostalgia dupa Paradisul stiut.
Ce este Moartea? Este o calatorie, o trecere, o activare a chipului vostru nestiut, o adancire a aceea ce nu ati aprofundat in viata cu trup, o intalnire cu voi in Adevar.
Tata, cum te simti in sala Comunicarilor?
Aici ghizii nostri ne sustin sa va trimim acele scrisorele/ mesaje de care aveti nevoie. Cumva raspundem la intrebarile voastre, doruri, cereri. Noi le scriem si apoi Impreuna le transmitem. E un fel de proiectie a unei energii care devine forma-gand, forma-scris.
Tata, imi apar cinci imagini alaturi de tine, un copac, un soare, o cupa, o pasare, o cruce care are deasupra o cununa.
Este imaginea acestui an, 2021 compusa din simboluri: copacul alb-argintiu este insasi pomul vietii, miezul triunghiului divin, intoarcerea Acasa, soarele are raze de diferite culori, atingand toate suflete pregatite de Radianta, Graalul este cupa in care veti primi mesaje de la Ceruri, pasarea va ajuta sa va activati Aripile iar crucea va sustine sa uniti Cerul cu Pamantul, valsul acestor puteri ceresti conducandu-va la acea Cununa a anului 2021.
Sa inteleg ca este un an mai bun decat 2020? E un altfel an, dezvelitor, transformator, inaltator pentru cei care si-au facut temele de viata in 2020.
Tata, cum sa va privim?
Ca pe acei prieteni dragi plecati intr-o calatorie. Ii salutati de la distanta, le trimiteti scrisori, ii iubiti.
Cum putem simti mai bine Prezenta voastra?
Intrebarea aceasta include dupa cum vezi si raspunsul…Fiind Prezent, Conectat, Centrat. In miezul tau, pe razele vietii te poti intalni cu mosii si stramosii tai prin ganduri, sentimente, comunicari interioare fara a-ti pierde Centrarea. In a fi suntem Impreuna-Una.
Tata cu cine mai esti dintre cei cunoscuti in Sala Comunicarilor?
Sunt cu bunicul Constantin si unchiul. Transmit alaturi de mine. O unica voce.
Tata…..copacul de langa tine are emotii. Acum este trist desi cat am vorbit am simtit numai Bucurie.
Este trist pentru ca ……unchiul se afla inca in Umbral. Nu a venit timpul. I s-a dat voie sa transmita cu noi acest mesaj pentru ca bunicul si tatal lui s-au ridicat iar ghizii lui i-au permis sa participe la aceasta comunicare. Insa mai are nevoie de sustinerea voastra de pe Pamant.
Copacul s-a imbracat cu multa tristete, dezanadejde, neiubire. Tata…..mai are mult?
In ani lumesti 28 de ani. Insa tot ce ii oferiti cu iubire, drag, caldura …primeste.
Tata ….unde sunt parintii tai? O parte din ei in taramul verde o parte intrupata…….din nou in Ramania.
Ti-e dor de noi? Intr-un fel da…intr-un fel acum ma bucur mai mult de prezenta voastra decat inainte. Putem comunica mai bine in timpul noptii. Am avut aceste atasamente o vreme…dupa ce am plecat insa ghizii m-au ajutat sa le eliberez. Suntem Impreuna chiar daca nu ne vedem si energia noastra creeaza. Creeaza?
Da..Uneori particip la articolele tale sau mijlocesc in revelatii fara sa-ti dezvalui ca aici sunt. Mosim impreuna cum spui tu….Am mai facut-o si alta data. Sunt parte din aceeasi familie de lumina chiar daca in viata cu trup am fost tatal riguros, punitiv, uracios. N-as spune uracios…..insa tatal perfectionist, da.
Iti multumesc Acum pentru toate acele lucruri care mi-au displacut, pentru care te-am judecat, ale caror daruri nu le-am vazut decat mai tarziu. Si anume?
Disciplina, rigurozitatea, atentia la detalii, inpamantarea, inteligenta pragmatica, focusul, integritatea.
Acum sunt triunghiuri de forte in care simt……relatia cu Tatal, valsul cu divinul masculin, puterea care sunt.
Mi-ai predat multe lectii…insa un pic mai tarziu mi-am facut temele. Iti multumesc pentru tot.
Tata ….voi va distrati acolo?
Aproape ca pe Pamant insa mai degraba savuram, contemplam, ne incarcam. Nu ne lasam distrasi ci aducem bucurie in Cupa care Suntem. Cum sa-ti spun…inmultim Cerul din Noi. Nu e chiar distractie mai degraba este o Implinire la care participa mai multe Familii de Lumina. Nu ne pierdem ci ne adunam ca sa ne bucuram impreuna de Splendoarea Divina.
Tata ….ce este aceasta Splendoare Divina?
E un ocean de bucurie cosmica.
Aerul s-a aurit intre noi si un miros placut a coborat in camera. O felie din aceasta splendoare am incercat sa ti-o trimit. Un pic din ambrozia divina. Am simtit o dulceata, o racoare si o bucurie unimica. Insa doar o clipa….
Tata…ce mesaje ai pentru noi?
Sunteti fii de lumina. Sa nu uitati. Si nu va lasati cotropiti de separare, uitare, frici. Decideti in acesti ani ….cu discernamant, adica cu cernere, fara graba.
Tata…..cum este tara noastra de acolo?
E frumoasa….ca o fiica cu val alb-bleo-argintat, maini de lumina, ochi bucurosi, raze in par, frumusete in suflet, roada in pasire.
Tata…dar planeta?
E grea in aceste vremuri…..e cotropita, manjita, slutita. Insa Geeaa cea inaltata o cheama pe surata ei atacata, coplesita, strivita. Si fuziunea se va face. Chiar in aceste vremuri.
Curand? Curand si neasteptat. Mai multe valuri vor cadea si in adevar cele doua Geea vor fuziona.
Ce ne aduce aceasta contopire? Regasire, bucurie, Acasa. Pentru Cei cu Deschidere aceasta este Imparatia.
Tata vor pleca multi pana in 2022? Foarte multi, chemati Sus, pentru a saluta Cerul. Asa au hotarat inainte de aceasta viata. Si da exista un Contract colectiv care insoteste aceasta Cernere.
Tata ce ne poti spune despre guvernul ocult? Ca are putere atat cat ii dati. Asezati-va credinta, iubirea, bucuria pe fiecare raza a vietii. Legati-va de Ceruri prin muntii formati din virtuti.De acolo veti primi sustinere, avant, Gratie.
Cum sa intampinam aceste vremuri? Cu iubire, pace, compasiune. Ati mai trecut pe aici. Acum inchideti un ciclu de aceea sunt multe examene, zvorcoliri, treceri.
Tata ……poate fi rescris un destin?
Destinul e un copac…draga mea cu crengi multe. Depinde de voi sa-l hraniti cu lumina si sa faca multe fructe sau sa-l uitati si el sa ramana mic si sfrijit mancat de suferinta. Orice puteti rescrie cu cerneala cunoasterii de Sine si stiloul radiant al iubirii ceresti.
Tata…..te imbratisez, te iubesc, iti sunt recunoascatoare.
Are vrei semnificatie ca ai plecat pe 19 ianuarie? Mi-am inchis temele pentru a saluta Unimea.
Iti multumesc, multumesc, multumesc.
……..
Am inchis comunicarea cu tata…simtind Cupa interioara deschisa, activata, salutand Inaltimile. Ma simteam mai aproape de Ceruri si cumva mai apropiata si de Pamant. Pentru cei care vor sa repare relatia cu tatal…..postiti lunea, cititi Acatistul Sfintilor Mihail si Gavriil, activati observatorul, gradinarul si daruitorul, deschideti spirala intrebarilor, intrati in nonjudecata, multumiti tatalui pe care l-ati ales in aceasta viata primiti totul ca pe o BineCuvantare. Iertandu-va Tatal, veti primi multe daruri de la Fiu acesta putand fi Sotul, Colegul, Managerul, Baietelul.

….
Mai jos sunt cateva comunicari cu tata primite de-a lungul celor 8 ani….

a. La Sfatul Inteleptilor….

La 12 zile dupa moartea tatalui meu in clarul sufletului am primit rugamintea lui de a vorbi cu mine si de a transmite un mesaj mamei: Roag-o sa ma ierte. Imi pare rau pentru toate momentele in care am facut-o sa sufere. O iubesc.
Am simtit ca ii pot pune mai multe intrebari si ca poate voi…..primi raspunsuri. Si asa am inceput: Unde esti acum? Intr-un centru de refacere. Cum arata el? Este un con, baza este formata din mai multe cercuri incluse unele in altele. Varful este frumos inalt, format din triunghiuri care se intalnesc intr-un cristal mare alb-emitent. De aici vin jeturi de energie asemeni unei bai care modeleaza corpul nostru auric. Eu sunt in mijloc. Suntem mai multi dispusi de la centru catre exterior dupa cum avem mai multa sau mai putina nevoie de aceste jeturi de energie. Ceea ce vine peste mine este o energie suava, alb-mov-verde.. Ma spala, ma limpezeste, ma reface, Ma simt mult mai bine.
Te-ai intalnit cu ghizii tai?Da
Sunt cei pe care i-am vazut atunci cand s-a deschis culoarul si ai pasit? Da
De ce unul era in spate si unul in stanga?
Pentru ca am avut mari dezechilibre pe partea stanga. Ma sustinea si in acelasi timp imi oblojea pasii.
Cel din spate cum te-a ajutat, Tata? Ma conducea. El a taiat ultimele legaturi.
Te-ai intalnit cu mama si tatal tau? Da
Cum te-ai simtit in primele momente dupa desprindere? Derutat. Stateam si ma priveam. Eram in partea stanga a trupului-gazda. Am vazut ca stiai unde sunt.
Te-ai intalnit cu Batranii, Sfatul Inteleptilor? Da
Aici am aflat ca mi-am facut doar 30% din teme in aceasta viata. Erau buni cu mine, deschisi, plini de compasiune. Nimic justitiar. Eu ma simteam responsabil de ceea ce nu facusem desi agreeasem prin contractul spiritual. Insa imi voi pregati cu mai mare atentie urmatoarea viata.
Cati batrani erau? Trei.
Cum arata sala in care ai vorbit cu ei?
O sala imensa cu o cupola. In mijloc ne aflam noi.
Ce poti sa-mi spui?
Inteleptii emiteau fara cuvinte in geometrii pe care le simteam in interiorul meu.Ei toti, ghizii si inteleptii ma invaluiau constant intr-o lumina verde, alba, mov ajutandu-ma sa mi vad alegerile, unde am gresit si sa le pregatesc pe cele viitoare. Ceva frumos, coplesitor, inalt care nu se vede dar poate fi simtit genera un fel de echilibru intre mine si ei. Prezenta.
Cand ti s-a dat voie sa vobesti cu mine? Dupa ce m-am refacut suficient cat sa pot comunica cu tine. De unde stiai ca ma poti contacta? Nu am vorbit niciodata cu tine despre astfel de lucruri. Ghidul meu principal mi-a spus si apoi am vazut. Te-ai pregatit in mai multe vieti pentru comunicarea cu lumile invizibile. Abia acum inteleg. Puteai sa ma ajuti insa eu nu am vrut. Te rog iarta-ma. Acum stiu.
As vrea sa imi explici cum de in timp ce imi vorbesti ma proiectez acolo. Ma ajuti tu? Nu eu, ghizii nostri. Simt ca recunosti anumite aspecte.
Pot scrie ceea ce mi-ai spus pe blogul meu? Da. E timpul. Ghidul meu mi-a spus ca se deschid din ce in ce mai multe punti de comunicare intre noi si voi. E vremea sa intelegeti. Nu suntem departe ci aproape si va imbratisam pe toti.
Multumesc tati,
Marturisesc ca senzatia ca i-as putea jena pe cei trecuti dincolo a disparut complet pe parcursul trialogului meu cu tata. Ceea ce am am simtit a fost o bucurie frumoasa, calda, fluturi peste tot, jeturi de energie si minunea lui Impreuna suntem Una.

b. Comunicand cu tata. Jocul. Moara faptelor. Colacul de lumina

Era o dimineata dulce, linistita, blanda. Imi spalam interiorul cu iertari si il rotunjeam cu recunostiinta. Si am simtit in starea aceea rotunda, completa ca as vrea sa vorbesc cu taticul meu care a trecut dincolo de val pe 19 ianuarie 2013.

In rasaritul de aripi al sufletului s-a deschis in seninul intentiei, o campie frumoasa verde cu pletele desfacute, plina de radianta, bucurie, caldura. Patru drepti descriind un patrat jucau un joc sa spunem un pic diferit fata de cele de pe Pamant. Primeau dintr-o sfera mare frumoasa alb-argintie, o minge de lumina cu care se aliniau( toti centrii hranindu-se) apoi o trimiteau la celalalt. Si intotdeauna mingea se impletea cu corpurile lor semidense dandu-le o radianta aparte si apoi se intorcea in maini plecand spre celelalte prezente si descriind o geometrie frumoasa, calda, emitenta.

Am urmarit o vreme jocul apoi l-am intrebat pe tata: Ce faceti aici? Primim si daruim. Cum asa? Invatam sa primim cu totul si apoi sa daruim cu totul. E ceva ce n-am facut in vietile noastre. Si mingea ne ajuta. Si geometria pe care o generati cand aruncati mingea, ce inseamna?! Ca legaturile divine s-au facut si fiecare tablou se inscrie in noi ca sa nu-l mai uitam cand ne vom intoarce pe Pamant sau Altundeva. Si am rasfoit aceste geometrii si erau 12, compuse din multe unitati de Sens, bucurii intregitoare, consistente. Si fiecare tablou avea un centru radiant, un miez la care te puteai intoarce daca te rataceai in labirintul vietii. De aici din viul radiant totul parea mai simplu….

Apoi am zarit o moara intoarsa la noi si m-am uitat la Tata si l-am intrebat. De ce e cu spatele?Pentru ca un drept e acolo. Cum anume? Ce face?Cerne divinul din faptele lui. Cand termina el vom merge pe rand si noi. Si pot sa vad si eu? Poti merge si tu….Si am putut vedea in mana primului drept…. cateva fire de aur intr-o mana si mult nisip in alta. Si am inteles….. Apoi moara s-a intors si tata s-a indreptat spre ea. Si cat a cernut i-am simtit chipul chinuindu-se parca interiorul lui simtea fiecare fapta. Si la final am vazut ca panza in care era imbracat s-a patat, o mana tinea cateva fire de argint si un singur fir de aur si o alta mana mult nisip. Ce inseamna asta? Ca atata Cer am adus in vietile mele. Ce simti cand spui asta? Cat s-a cernut m-a durut insa aceasta suferinta as numi-o mai degraba patrundere, intelegere, activare de Sens iar la final am stiut…..culeg doar cateva fire de argint si unul de aur insa sunt hotarat sa fiu mai harnic in viata viitoare. Ce faceti cu aceste fire de aur si argint? Le punem intr-un colac de lumina. Facem o impletitura din ele. Se aduna tot aurul din toate vietile. Si cand in trup apar provocarile si cerem ajutorul de la Ceruri, apare acest colac salvator. La unii mai mare la altii mai mic. Insa intotdeauna apare si el poate fi un gand bun, o bucurie, o revelatie, o intuitie, o rezolvare, o intelegere, o iesire din situatie. Tata ce fac copiii carora le-ati refuzat dreptul de primire tu si mama si pe care i-am vazut ultima data? Sunt fericiti. Ma viziteaza deseori. Multi s-au intrupat. Atunci cand simt ca nu inteleg anumite lucruri ii chem pe cei ridicati, fac un cerc in jurul meu si ma sustin, maresc coeficientul de intelegere, adica de patrundere in vers divin fara a avea nevoie de intelect. Si de multe ori vii si tu. Si toti pe raze imi trans-miteti din darurile Unimii. Si la final aripile lor si ale ingerilor se intalnesc si devin Una si eu ma simt altfel, complet, rotunjit, implinit in aceasta lucrare dumnezeiasca. Tata sambata 19 oct va fi pomana ta de 9 luni. Iti doresti ceva?Doar sa simt iubirea voastra. Ma ajuta mult. Vor fi 9 cercuri de lumina si cu ajutorul vostru voi merge mai departe. E un fel de salba pe care o voi primi. 9 daruri sa lasati.

Tata…ai plecat trist si parca tot asa te simt!

Asa e…… urmeaza lectiile bucuriei. Aici voi avea un ajutor si un ghid minunat, pe SarRa. SarRa? Da chiar ea….. Si cand vei incepe? Cat de curand si ceea ce vreau sa-ti spun este ca atelierele Bucurania si cele ale Frecventei Om au fost inspirate tot de ea iar eu voi fi cu voi de cate ori ma veti cheama, reinvatand Bucuria, Iubirea, Intelepciunea. Mi-ai facut un mare cadou, Tata. Si tu, draga mea…

c. Comunicand cu tata Taramul de dincolo

Eram intr-un taram bleo-alb, asteptand……Linistea era frumoasa, la fel clarul, bucuria, patrunderea. Simteam ca urmeaza o comunicare cu tatal meu care a facut Trecerea in 2013 insa nu stiam in ce fel se va face.
Deodata s-a deschis un cerc format din lumina aurie si calauzita am pasit in el. De jur imprejurul lui s-au conturat si alte cercuri sustinatoare, protectoare, reglatoare pentru comunicarea ce urma sa se faca.
Tati tu esti? Te simt de cateva zile. In fiecare trialog esti prezent, in fiecare initiere.
Eu sunt. In mare iubire.
Tati cum te simti acum aici?
Sunt inistit dar parca singur. Imi este dor de voi.
Tati imi vine sa te intreb despre urmatoarea intrupare. Cand o vei face?
Cat de curand.
Te bucura acest lucru?
Da. Il astept cu mare`drag.
Au fost multe teme pe care nu le-am facut multe doruri pe care nu le-am onorat. Nadajuiesc ca in viata aceasta sa fiu mai aproape de Centru, mai prezent in fapta, mai viu.
Iti simt chipul adancit si vad in mainile tale o carte.
Aici sunt alegerile facute, durerile creeate, povestile neduse la bun sfarsit.
Am vrut sa vezi o astfel de carte.
Am luat-o rasfoind-o. in freamat. Paginele se deschideau singure dezvelind pe fiecare cate o borna de Sens care lumina mai multe drumuri….pe carari stinse sau in fundaturi erau situatiile neonorate, nevazute, evitate, nerezolvate….pe drumuri luminoase apareau temele facute, darurile lor si cununile de intelepciune.

Tata m-a luat de mana si mi-a aratat pe o masa rotunda, trei sfere. Una continea trei bucurii alta sapte intelegeri alta un dar.
Aceastea le-am facut in viata cu trup atunci cand tu m-ai cunoscut. Aceasta este aurul meu ceresc. Insa stiu ca vor fi mai multe in viata viitoare.
Tata ce sfat imi dai?
Sa alegi frumos, urmand chemarile sufletului.
Ce pot spune celor care au rude sau parinti aici?
Ca doar continuam Drumul fara masca insa, fara ascunzisuri, SINCER, AUTENTIC, PATRUNZATOR.
Tata povesteste-mi de pregatirea ta aici…,
Dimineata imi limpezesc chipul in apa unui lac care imi dezvaluie mastile folosite in viata cu trup ajutandu-ma sa ma corectez. Apa curge peste chipul meu de acum si spala tot ceea ce a fost fals, nesincer, ipocrit.

E dureros dar si eliberator. Uneori masca te acapareaza iar atunci ghidul meu intervine ajutandu-ma sa trec de toate mastile din toate vietile pana ajung la chipul meu luminos.
Apoi merg intr-o poiana unde toate aspectele imi vorbesc atingand corzile intime ale fiintarii. Imi aud toate gandurile si imi vad toate emotiile. E taramul regasirii. Pana ajung in mijlocul poienii ma simt foarte necajit, abatut, trist. Totul doare. Insa atunci cand ating mijlocul poienii, ghizii imi iau povara dezvelindu-mi gandul pur, emotia nepatata, bucuria Cerurilor.
Aici imbrac un fel de haina frumoasa, primitoare, caldurasa si asa ma pot plimba printre flori, primind indrumare inclusiv de la ele pentru ceea ce voi numiti Cale. In acest cadru absolut totul, copacii, florile, apa imi ofera calauzire. Intreb si mi se`raspunde instant. Ma simt atat de bine.
Apoi merg in tunelul reamintirii. La inceput e intunecat si deseori ma intanesc aici cu fricile mele. De la jumatatea lui insa apare lumina divina iar eu pot vedea pe ecrane lucrurile pe care e de dorit sa le iau cu mine in viata cu trup pentru a sustine invatarea divina si trecerea peste praguri. Ghizii mei imi ofera indrumare. Ma opresc adeseori in fata unui ecran si las nucleul de lumina sa ma invaluie.
Apoi merg la Cerc acolo unde frati de-ai mei se intalnesc pentru a se pregati in vederea unei noi intrupari. La Cerc, cele trei calauze ne ajuta sa impletim bucuria, frumusetea, linistea sa o asezam in tesatura fiecarui Acum. De fiecare data tesem alte trei virtuti, repetam, insa partea legata de integrare adica sa unim Cerul si Pamantul apare doar cand te intrupezi. Incercam sa nu mai uitam. Daca ne intepam cand tesem virtutile, calauzele ne spun sa fim atenti acolo va fi Provocarea.

Apoi merg la AlMan ghidul meu pentru povatuire. AlMan e bland, calduros, primitor. Foloseste hartile ceresti exersand cu mine cel mai frumos scenariu. AlMan imi spune ca acum voi reusi, voi fi mai harnic, voi putea sa inchid minunat urmatoarea viata. Analizam impreuna anumite puncte de rascruce si felul in care e de dorit sa mi fac alegerile. AlMan imi arata darurile sfatuindu-ma sa nu uit ca sunt insotit permanent si intim conectat cu Sursa.
Apoi merg in casuta mea. Sunt singur aici dar bucuros. Am doar o fantana in micuta gradina si o tablie. Sunt trei lucruri simple pe care le fac….beau apa limpede, ma gandesc`la o alegere si o scriu, contemplu.
AlMan ma viziteaza si aici insa eu prefer Centrul lui pentru ca imi plac culorile, energia de acolo si mai ales sa stau in preajma lui.
Acum ma retrag lasandu-ti acest mesaj…..Traiti frumos fiecare pas ca sa va intalniti frumos cu viata de aici.

d . Comunicand cu tata. Copacul cu crengi de aur

Era o dupa-amiaza frumoasa si plina de lumina si Sens iar eu asteptam ca sotul meu sa ma ia de din fata Casa Presei.Ma gandeam ca de cand am venit in Bucuresti tot am lucrat in diferite intersectii insa abia acum a venit si randul acesteia. Mi-am intrebat ghizii ce ar de dorit sa tes in reteaua acestui loc si am primit raspunsul: sa asez cupa Graalului si pe cand lucrarea se facea si insasi cupa se umplea cu lumina am cerut cu drag si lacrima sa aflu ce mai face Tata( precizez pentru cei care nu au citit comunicarile anterioare ca el a trecut dincolo de val pe 19 ian 2013).
In bucuria sufletului am vazut trei casute albe cu acoperisuri vezi de iarba iar in centru un copac cu trei crengi aurii pe care se aflau mai multe fructe.
L-am intrebat pe tata ce inseamna fiecare aspect iar el mi-a raspuns:
Acestea sunt roadele la care vom ajunge dupa ce vom faptui. Sunt asezate in fata geamului fiecarui drept pentru a deveni mai constienti de alegeri si astfel sa ne apropiem mai mult de roade.
Dar in vietile voastre de pana acum nu ati rodit?
Ba da insa prea putin. Ceea ce vezi este un copac cu crengi de aur si fructe de aur. Zi de zi ghizii nostri ne pregatesc pe fiecare tema aratandu-ne constant fructele.. Este o imagine pe care o vom pastra in suflet si care ne va reaminti in miezul provocarii gustul fructului care ne cheama..
Tata ai putut simti un astfel de fruct?
Nu inca. Dupa ce au fost cernute faptele mele ( intr-o alta comunicare am povestit despre moara unde se cerneau faptele dreptilor) nu prea s-au adunat in palme fire de nisip auriu astfel ca nici fructe nu au fost insa am fost invitat sa gust si acum stiu ca sunt mai bine pregatit pentru a rodi in viata viitoare.
Tata ce semnifica steaua albastra alba care s-a ivit acum intre copacul acesta si casele voastre? E mare, frumoasa, emitenta. Parca ne comunica ceva.
E ghidul nostru A Ra Ra si iti spune ca te invita sa vezi mai mult. De jur imprejurul copacului e un cerc de lumina alba acelasi cerc pe care l-ai vazut in aproape toate intalnirile noastre si care ne faciliteaza comunicarea cu voi fiintele intrupate dar si cu fratii nostri din alte clase de spiritualitate.
ARaRa spune ca a venit timpul sa ne intalnim mai des in jurul copacului de aur si sa culegem in Impreuna-Una roade pentru Planeta si Univers.
Oare meritam sa le culegem?
Cu totii suntem invitati sa gustam din aceste roade insa uitam prin ganduri, sentimente, fapte de aceste fructe ceresti. Ne lasam dominati de tenatii, egoisme, lucruri mici. Uitam sa dam grai in viata cu trup, Cerurilor.
Si atunci?
Reamintiti-va cine sunteti, de unde veniti, misiunea voastra. Reamintindu-va veti recunoaste Drumul si aceasta Pasire intru Dumnezeu va va ajuta sa ajungeti la aceste Rodiri.

E timpul sa aduceti fructele ceresti pe Pamant, sa faceti vizibila, Imparatia.

Iti multumesc, Tata….

e. Comunicand cu tata. Fantana limpezirii

Mergand spre locul in care imi slefuiesc darurile, cabinetul meu….. cu ghizii aproape, ma gandeam la putina vreme dupa trecerea Tatei ca n-am apucat sa-i arat cum se limpezeste un suflet. Si am pasit intr-un loc frumos ….unde am vazut pentru prima data fantana limpezitoare a Maicii…. in stanga ei tatal meu care a trecut pragul iar in dreapta un sir de suflete imbracate in alb cu chipuri lucratoare. Peisajul era cald, primitor imbracat in verde, roz, bleo.
Sufletul tatalui meu era o tesatura gri asezata deasupra fantanii….Curata-l spuse AraN. Cum? Cu simpla intentie. Mi-am ridicat ochii si lumina alba-argintie a inceput sa curga din abundenta redandu-i elasticitatea, geometria, supletea. Si am dat drumul la toate energiile la care am fost conectata acum si altadata. Si in timp ce se spala sufletul lui se limpezea si al meu de toate lucrurile si faptele neconcorcdante cu legile divine. Si ne curatam impreuna si totul era o plutire frumoasa. Fericire, Paradis, Regasire.
Si cand s-a terminat limpezirea, multi copiii albi, frumosi, zglobii au venit spre tata.
Si atunci l-am intrebat: Ce inseamna acest lucru?
Mi-am recapatat puritatea Camelia si bucuria si clarul.
Uita-te acum la sufletul meu si la acest copiii.
Si aveau acum aceeasi culoare alb-bleo si ei ne zambeau si noi radiam.
Tata unde stai acum?
Si tata m-a dus la o coliba semicirculara verde intr-un peisaj cald, frumos unde Soarele radia peste tot si toate.
Ultima data cand m-am intalnit cu el, taticul meu, statea inr-un loc cenusiu, o casuta dreptunghiulara si maro, totul parea intepenit, rece, distant.
Acum totul se schimbase….iarba multa grasa, raze care se uneau cu firul de iarba,, cercuri roz care imbracau peisajul si un brau alb de lumina care inconjura, Totul. De data aceasta pasarile zburau si multe albinute imbracau peisajul. Si era totul intr-o armonie, intr-o impletitura de lumini in care albul, rozul, verdele predominau.
L-am luat de mana pe Tata si l-am intrebat:
S-a schimbat totul. Ce ai facut?
Am meditat, m-am limpezit, m-am regasit.
Ti-e dor de ceva Tata?
Doar de cei mici….insa imi transmit cu sufletele lor iubire si eu o primesc. Ma bucur langa ei cateodata si ma simt. Abia acum va stiu, draga mea.
Ce inseamna braul aceste alb?
E lumina alba, primul cerc alb pe care l-am primit dupa Marturisirea mea.
Cum e aceasta Marturisire?
Stiu ca am fost cu tine la Consiliul Inteleptilor insa nu am vazut dupa aceea acest brau luminos.
Dupa acel moment a venit Solitudinea iar dupa ce am reflectat asupra alegerior trecute si viitoare am fost dus in Templul Familiei divine unde mi-am facut in Taina Sufletului, Marturisirea.
E asemenea unei spovedanii?
E mai mult decat atat este …………recunoastere de sine si activarea divinului care esti.
Si dupa aceasta intalnire, ghizii mei m-au invitat in gradina sufletelor, sa limpezesc lucrurile ramase de peste timp si nespuse ca sa ma reintalnesc cu Clarul.
Si aici tu ai venit la fantana.
Tata, tu m-ai adus?
Nu. Tu ai stiut cum sa vii. Iti amintesti de imaginea care revenea in copilaria ta mereu? Am revazut-o ieri in Cartea Vietii….Cu o trusa de limpezit sufletele treceai peste campuri si iarba te urmarea si muntii te stiau.
(Mi-au dat lacrimile….Numai eu stiam de aceasta imagine. Era in sufletul meu de multa vreme si doar cu foarte putini o impartasisem.)
Adica drumul dintre Lumi imi era cunoscut. Stiam Portile.
Tata se uita la mine bland, chipul ii radia, sufletul era alb, laptos si inunda aproape totul.
Stii sa vii Acasa si iti multumesc ca ma vizitezi din cand in cand iar azi m-ai ajutat sa-mi limpezesc sufletul.
Tata aceasta limpezire o fac si oamenii atunci cand lucreaza cu Triunghiul Iertarii?
Oh, da si mai mult decat atat. Din trei zone vine energia pe raze si curge in centrul triunghiului pe suflet limpezind tot ce se afla acolo dintru inceput, de altadata, din acum. Si e atata bucurie Aici cand sufletele voastre stralucesc Acolo.
Ce ai vrea sa le spun oamenilor?
Sa iubeasca ceea ce Sunt si sa vada Minunea din Tot si Toate.
O sa te mai vad? De cate ori vrei si simti. Acum iti este mai usor sa vii la mine.
Tata imi sta ceva pe suflet. Copiii care au venit dupa limpezire erau cei avortati de mama si de care tu stiai?
Da.
Si atunci cand dai lumina sufletelor avortate, se limpezeste sufletul parintilor si ei, copiii se ridica in lumina?
Da.
Iti multumesc Tata,
Acum voi sta toata ziua la fantana interioara…..sa limpezesc acest cunoasteri si apoi sa le asez in rafturi.

f. Comunicand cu Tata. Trecerea e innoire

Tata, treimea din mine saluta treimea din tine!!! Iti multumesc ca mi-ai fost alaturi in aceasta viata, ca m-ai ajutat sa-mi vad puterea, sa pasesc pe Cale si sa dau grai darului scrisului. La pomana de 7 ani mama mi-a spus ca pierduse scrisorile tale cele pe care i le trimiteai de pe ape insa cu 2 zile inainte de 18 ianuarie 2020, noul proprietar al casutei din Cobadin( care ti-a apartinut tie si mamei) descoperise aceste scrisori in pod si cu mare drag i le-a trimis. Ai vrut sa ne comunici ceva?
Mi-a placut sa scriu si stii iti povesteam ca voi publica candva o carte numita Povesti din copilaria mea. Iti amintesti?
Da, asa e…..erau atat de amuzante. Stiu ca ai fost un nazdravan istet pus pe sotii care zi de zi croseta cate o provocare pentru profesorii lui. Imi amintesc cum te astepta directorul sub copac….tu fiind foarte precupat sa furi ciresele coapte ale vecinului. Stiu ca ma amuzam copios ascultandu-te in bucatarie cu Vera….zambacind si pregatind si noi nazdravaniile noastre. Imi inspirai…….joaca, libertatea in spirit, topaiala prin copaci.
Uitandu-ma pe scrisorile tale am vazut scrisul meu nu cel fizic ci o anumita unduire a apei care parca ne-a marcat pe amandoi. Calatorind in aceleasi tari pe care si tu le-ai iubit am simtit ca scriem si rescriem impreuna. Tu incepusei si eu continuam. Si ma leganam cu iubirea, blandetea, intelepciunea ta. Iti multumesc.
Si am mai vazut ceva in scrisul tau puntea luminica a maicii, stalpul de lumina, darurile Sarrei. Calatorind la tine m-am intalnit cu fantana limpezitoare, colacul de salvare, copacul cu fructe de aur, moara cereasca insa acum mi se dezvelea ceva ce nu vazusem si nu intalnisem in comunicarile noastre, apele divine scoteau la suprafata altceva…..am intrat intr-un peisaj verde-smarald peste care cobora un curcubeu. In centru era un stalp alb-aurit. Mai multi drepti erau in dreapta……lui, tata in stanga. Insa fiecare se facea una cu stalpul……lasand un flux luminic sa il patrunda, alinieze, verticalizeze. Energia lichida curgea fara sa-i ude, luminandu-le chipul. Apoi mergeau ……la puntea de lumina a Maicii. Aici primeau un fel de pasaport luminic care continea o noua viata. El insotea contractul spiritual fiind un film ce dezvelea mai multe ipostaze relevante pentru Acum. Stalpul de lumina ii ajuta pe drepti sa se aseze pe Cale, sa-si traiasca radianta, sa nu renunte la misiune, sa straluceasca in destinul lor, sa nu se incline dupa cum batea vantul, sa nu cada in compromisuri, sa nu renunte.
Apoi cu pasaportul si noul chip treceau puntea…..undeva la jumatatea ei Maica si tot alaiul divinului feminin …intampinandu-i. Erau spalati cu lumina, primeau daruri ceresti si flori formate din sentimente inaltatoare. Puntea ii invata Trecerea. Pasind pe ea …….se activau idei inaltatoare, sentimente radiante, fapte pline de jertfa. Si toti treceau …bucurandu-se.
Apoi veneau…….mai multi copiii. Se asezau in jurul lor ……si le lasau in palme, talanti. Aveau culori specifice si mirosuri proprii. Sarra era cea care le dezvelea la fiecare …propria putere. Stateau in cerc lucrand cu darurile pe orasul, tara, planeta pe care urmau sa coboare. O lucrare in unime care se incheia prin activarea copacului-curcubeu.
Tata…..ai fost aici? Te-ai bucurat de toate? Am fost aici lasandu-ma Scris. Si da a fost multa bucurie caci sentimentele ceresti sunt pline de lumina. Acum in viata ce abia am inceput-o voi scrie pe munti si nu pe ape. Caci am ales sa fiu pustic si calugar in Nepal. Si scrisul imi va fi aproape.
Tata ce nu stiu oamenii despre taramul in care locuiti si poate ar fi minunat sa cunoasca?Ca suntem fericiti si foarte aproape si va auzim toate gandurile.
Ne vom mai intalni? Oricand in unde.
Tata alaturi de tine o vad pe AzaRa… Va cunoasteti? Stiu este ghidul tau…ea m-a chemat. O vad adeseori la intalnirile-spirala, cu mai mai multe familii de lumina, lucrand pe Geea. Acolo suntem Una din toate Cerurile, conlucrand. Sa inteleg ca sunt si intrupatii? Sunt si intrupati calatorind in timpul somnului sau in meditatii.
Tata, cum dezvelim chipul luminic? Inteleptind Drumul. Si daca drumul e greu? Intelegand, acceptand, iubind.
Tata esti inconjurat de multi copiii cu aripi……Sunt ghizii nostri, entitati ceresti care sustin trialogul. Chemati de noi, in zbor divin.
Tata…….care a fost misiunea ta pe harta mea? Sa te ajut sa-ti descoperi aripilele, sa stii ca poti zbura, sa te sustin.
Tata …..undeva din adancuri imi vin trei amintiri: pe motonava Dierna spargand valurile, cu tine acasa bucandu-ne de bucatele facute de tine ….apoi privindu-te cum diminetile salutai Cerul. Si ele se aseaza altfel…. vorbind cu apele divine, unind Cerul si Pamantul, salutand Imensitatea. Nu stiu de ce ….imi vine o traducere a acestor momente …….ca si cum pamantul ar avea o alta scriere in Ceruri. Asa e…..stiu ca pe alocuri am fost strict, dur, justitiar insa acesta ne-a fost contractul. Si da evenimentele de pe Pamant au o traducere plina de talcuire, Aici. Si in aceasta talmacire stalpul de lumina, puntea de lumina a Maicii si darurile SarRei te vor ajuta.
Tata ne mai vizitezi din cand in cand? De cand am primit corp…nu… insa te simt in unde, sunandu-ma pe telefonul celest nevrand sa ma deranjezi. Si daca ghizii imi permit, iti raspund salutand si Cerul si Pamantul.
Tata mama se teme ca va face trecerea tot cu cancer la ficat. Ai un mesaj pentru ea? Sa fie incredere, sa fie iubire, sa fie bucurie.
Te iubesc, iti multumesc, Impreuna-Una!