Am intrat intr-o sfera alb, argintie roz, crucea formata din cristale asteptandu-ma, imbratisandu-ma, contopidu-se cu mine ca rasarit de aripi, viime in Unime. Erau de jur imprejur entitati inalte de 3-5 m cu chip stelar sau sferic cu ochii lungi si trupurle subtiri si frumoase in cantare divina, pasind parca atat atent incat simteam ca doar respiratia mea se aude si uimirea, asemenea. Am privit la micul podet si la fluturii care veneau aici isi colorau aripile apoi luau prafuri de lumina si le duceau in patru zari. Lemuria am soptit…ce frumoasa gradina de lumina!!! Frati de-ai tai a spus fluturele albastru, coborand aproape de mine si aratandu-mi un munte din patru culori fiecare graind altceva: primul varf roz-mov era 2 ul divinul feminin in graimea lui apoi al doilea varf era alb si acasa(0) apoi venea argintiul varf reprezentand 1 apoi albastrul il dezvelea pe 7.
Un 2017 tradus astfel: sa urcam pe varfuri de munti in Impreuna-Una cu tot ceea ce am creat in viimea Divina!!!
In sfarsit veti simti fluturele interior, pasarea care zboara, pegasul!!!

De cand asteptam aceasta clipa….

Muntele s-a inviorat deodata a devenit o hora formata din varfuri avand in interior o floare cu patru petale apoi floarea a devenit cruce si la final o spirala a tasnit din raze aurite atingand toate varfurile.

Simt energia copilului….a zburdalciei care cuvanta in Unime.

Esti Acasa, Impreuna, Alaturi.

Apoi podetele s-au ridicat si parasile s-au ridicat pe spirale albe descriind pe cer …o cheie.

Intrati in Templul Unimii…..Pe raze de diferite culori civilizatiile intrau as zice parti din ele ridicate la ceruri, doar varfurilor lor de munti. Erau putini dar foarte puternici, cate 7 stalpi de lumina.

Templul a primit parca o noua luminozitate, fluturii s-au asezat pe Cer iar in centru exact pe masa tetraedrica, trei copiii au deschis acest ciclu zicand. Sa fie zbor, unime, grai divin!!!

Apoi o cupa frumoasa a atins timpurile si noua vreme raurind aurit peste Tot si Toate.

Timpul acesta e Maretia despletita, Viul trezit, Unicitatea noastra in Impreuna-Una.

Am vazut apoi fluturii dansand, pasarile descriind spirale…entitatile pline de bucurie, valsand. Apoi ferestrele s-au inchis ramanand doar viul lui A FI, graimea lui Acum, firul aurit.