Eram in clasa a noua (liceul pedagogic) si profesoara mea de psihologie ne povestea despre precocitate, talent, genialitate. Si ceea ce s-a deschis deodata in clarul sufletului meu a fost darul slefuit in multe vieti, mana divina tesand harul, versul divin care iti vorbeste dupa multe valsuri.  Si nimic din ceea ce vedeam in filmul energetic nu corespundea cu psihologia, cuvantul profesoarei nu prindea avant, povestea ei nu-mi lumina interiorul, cerurile interioare nu cuvantau.

Mergand pe firul recunoasterii de Sine m-am vazut scriind intr-o casuta de lemn cu o scarita in spirala, privind Cerul si vorbind cu o pisica cu ochi verzi, frumoasa, calda, plina de poveste.Totul era simplu, lemnul conlucra cu darul si ambientul mustea a Sens. Apoi am ajuns in viata dintre vieti si in Templul Darurilor am avut mai multi indrumatori. Cu ghidul meu Amur am mers in banca energetica de unde pe raze de lumina am primit, unitati de Sens pe care le-am tesut in mine apoi m-am antrenat in a privi ecranele holografice si a scrie sau a primi initieri si a scrie sau a calatori in alte lumi si a scrie. Si ceea ce ma bucura cel mai mult era aceasta impletire de daruri in care fiinta mea de lumina inflorea in care insasi sufletul colectiv rodea.

In prima mea viata de scris eram timida, sovaitoare si doar dupa multe rapiri in Gratie, am dat drumul pixului sa-mi redeseneze viata, sa-mi scrie bucuria, sa ma umple de Sens… apoi a urmat o intrupare de fosnet, zvapaiala si scris futil prin reviste, apoi am scris si am gandit, faceam acest lucru cu aceeasi masura si scrisul meu desi avea argumente nu avea bolti de lumina, pentru ca analiza nu dadea voie zborului sa se desfaca, melodiilor sa inunde Cerul, fiintei de lumina sa radieze…. apoi mi-am vandut scrisul unor oameni bogati si verosi si dupa ceea viata nu am mai putut participa un timp la exercitiile specifice din Templul Darurilor ci am stat in solititudine pentru a reflecta asupra alegerilor mele, apoi am revenit la scris insa nu mi s-a mai dat voie sa impletesc mai multe daruri deodata si ceva din felinarele compozitiilor mele s-au stins si mica scriitoare care eram abia atingea cateva interioare apoi m-am intors in Templul Darurilor (in viata dintre vieti) si m-am antrenat in a impleti trei haruri deodata, clarvedere, calatorii in lumina, scris traducand lumile subtile, reveland Omului, nelimitarile lui si umpland boltile interioare cu multe luminite. Inainte de aceasta intrupare m-am pregatit in mai multe temple pentru a aduce in dimensiunea aceasta scrisul in Triunghiurile Schimbarii sau scrisul in vers divin, tesand in cosita lui mai multe daruri si deschizand taina Recunoasterii de Sine.

Si ceea ce incerc sa va reamintesc este ca orice dar este impletire cu Cerurile si orice talent este slefuit in mai multe vieti pana cand in rasaritul de aripi ceva straluceste, vorbeste, lumineaza.

In atelierul conectiv din 19 dec vom vorbi despre:

  • vietile anterioare si felul in care e de dorit sa cernem divinul din ele pentru ca varfurile atinse sa se intoarca in ACUM
  • acordaje, initieri, revarsari de Sens si rostul lor in slefuirea darurilor
  • despre calatoriile in lumina in triunghiurile translatoare
  • despre mesaje primite prin daruri si talcul lor in tabloul divin
  • despre flow
  • metoda ecranelor
  • taina recunoasterii de sine
  • puterea lui Acum

Priviti toate acestea ca pe o hora de luminite in centrul careia va aflati voi conectati la Unu impletind Pamantul cu Cerul in marea bucurie a reintregirii, fuziunii, contopirii cu Totul.

Va imbratisez si va astept la o ploaie de daruri in lumina reamintirii,

Unde?Serendipity

Cat? 35 lei

Cand?19 dec, ora 18 30