In triunghiurile cu varful in jos vom intalni oameni cu talente plin de ambitie, atasati de rezultat, doritori de premiii si de scena care alearga in dreapta si in stanga pentru recunoastere, aplauze, coronita. Talentul sustinut doar de personalitate
(persona-masca) nu transforma, nu transmuta nu transfigureaza.

In adevar darurile sunt trinitare si ele apar doar in triunghiurile trezitoare, ascensionale ale Unimii ca o rodire a fiintei intru Lumina.
Darurile sunt sustinute de individualitate ducandu-ne pe varful muntelui interior atunci cand urmam spirala inaltarii imbracandu-ne cu triunghiurile celeste.

Sunt multe genii care au primit pe merite din alte vieti un dar insa l-au pierdut sau nu au atins varful de munte pentru ca nu au sustinut viul ceresc cu smerenenie, puritate, intelepciune sau cu detasare, iubire de tot si toate, discernamant sau cu predare, blandete, iertare.

Darurile nu pot creste in corsetul personalitatii, in triunghiuri limitative descrise de suparare-neiubire-neiertare sau orgoliu-furie-nerabdare sau atasament fata de bautura-desfrau-rigiditate.

Chiar daca ati intalnit astfel de autori care au fost aplaudati de public pentru cuvinte bine asezate sau picturi tipatoare uitati-va la felul in care aceste creatii au influentat oamenii( sunt multe scrieri care au determinat sinucideri si multe picturi care au indus psihoze, nevroze, rataciri).

Darurile pot ridica la ceruri si pe autorii lor si pe cititori sau pasionati atunci cand sunt insotite de forte trinitate, triunghiuri radiante ce pot sustine rodirea acelui dar si in alte fiinte umane, la nivel de neam, tara, planeta, pe firul aurit al timpului conducandu-ne catre Patria Celesta.

De multe ori talentele conduse de Personalitate separa, produc invidie, competitie creeaza dueluri, conflicte, ura pe cand darurile in adevar doar unesc dezvelind muntele schimbarii si Graalul radiind.

Darul este un har care coboara in cupa unimii sustinand o fiinta de lumina sau mai multe sa-si atinga varful de munte, rodirea, implinirea.

Atunci cand apare casatoria sacra dintre cele doua triunghiuri cel cu varful in jos si cel cu varful in sus si omul indumnezeit straluceste, darul devina aripa de lumina si salturile generate de el insasi zborurile pe care le facem in Patria Divina.