Stiu ca trecem cu totii prin bucle emotionale, rascruci de drumuri, tristeti.

Incercati sa pastrati limpezimea si sa nu va duceti catre amantlacuri, noi facturi, greutati.

Nu va bazati ca nu se va afla, puteti iubi doi barbati deodata, e normal doar toata lumea face chestia asta, trebuie sa te racoresti si in alte brate, ma eliberez de problemele de acasa, imi aduce ceva ce sotul meu nu imi poate da.

Creeati alte si alte noduri in linia relatiilor de care nu veti scapa nici Acum nici Altadata iar cand norul se ridica si raza de soare patrunde ceea ce miroase….va fi vizibil pentru Toti.

Amantacul e un siretlic, o evitare, o neinfruntare a unei teme sau mai multe.

Florile iubirii nu stralucesc in absenta apei, luminii, in mizerie…. bucuria Unimii cu Cerurile  nu se reveleaza in mlastina minciunilor si a evitarii.

Priviti bolta interioara inaintea aparitiei furtunii, inaintea pierderii unui prieten-sot, a copiilor, a linistii a relatiei cu Trinitatea interioara.

Ce ar face Mama Divina, Sotia cosmica, Prietena?

Spovediti-va in Triunghiul iertarii, limpeziti neiubirea, cresteti in Lumina.

Fiul-amant este neiertarea pe care nu o dati, venita astfel sau neincrederea pe care nu v-o acordati sau necomunicarea cu voi si ceilalti pe care nu v-o daruiti de multa vreme.

Nodul poate fi dezlegat in orice triunghi luminator, poate fi limpezit in oceanul iubirii.

Dezlegati-va intelegand, pasiti fara lasouri.

Daca aveti nevoie sa vorbiti cu un barbat, intrebati-l pe Isus, daca simtiti nevoia de a fi imbratisate de o femeie, chemati-o pe Maica.

Lucrand cu Familia Divina, familia voastra lumeasca se inmulteste, deschizand Cerurile, Talcul vine catre voi.