Eram la Bistrita de Valcea cu mainile pe moastele Sfantului, recunoascand multe prezente de lumina care venisera…calde si innaripate sa sustina RaMaNia.

Pe 16 nov 2014 in taina acestui Acum o cina de Taina cu multi fauritori de Sens si Maestrii ai Trecerilor isi dezvaluia lucrarile. Si eu ca de obicei aterizasem la masa manata de vantul unei chemari tainice, demult asezate in suflet prin glasul sfantului.

La Bistrita revin intotdeauna hranind Tatal interior, la Frasinei ma intalnesc cu Fiul iar la Surpatele simt mangaierea Mamei si a Fiicei.

Si am stat si am dospit in ochiul interior primind glasul a trei teme minunate care s-au transformat in aripi si zbor pentru mine si pentru voi in Marea Cupa.

In dragul reintalnirii am simtit vocea calda a sfantului, mirul lui care curgea peste uitarea mea, imbratisarea calda si mai ales sustinerea pe care ne-o oferea pentru ceea ce urma sa cladim in trupul RaMaNiei.

In trialogul acesta ceresc, ceva s-a savarsit, s-a desfacut ca o minune si o cale parca necunoscuta s-a revelat pentru noi ramanii.

Am simtit puterea noastra cum se trezeste, dragul cerurilor, cavalerii unimii, bucuria Cinei.

Sunteti bineveniti, iubiti si placuti lui Dumnezeu. Continuati limpezirea conlucrand cu Centrul. Iubiti si imbratisati Totul asa cum vine de al Sfanta Trinitate. Unimea va cheama.

Am privit cu ochiul interior si am simtit si alte prezente, parintele Arsenie Boca, Maicuta Veronica, parintele Cleopa si alti sfinti si ocrotitori dand mana cereasca pentru aceea Ramanie dintru Inceput care glasuieste acum in Trecere stralucind in Unime.

Parintele m-a chemat de trei ori la el pe parcursul celor 3 zile si de fiecare data parca din buzunare mai scotea cate ceva, largindu-mi interiorul.

Am primit in drag, ruga lui si tainica intalnire si am inteles ca Fauritorii sunt aici si Imparatia asemenea iar noi cu ei, in marea bucurie a acestor vremuri.

Si cand pasii m-au purtat spre Bucuresti parintele mi-a umplut tolba  cu multe roade sa le duc catre voi toti prin toate atelierele dedicate Ramaniei.

Va multumesc,