Poate fi facuta pe vaful unui munte, la mare sau intr-o poienita, intr-un templu vchi sau in linistea unei camere.

Pasul 1: Ne botezam cu lumina. Ne deschidem catre Sinele Nostru Divin, catre Iubire, Liniste, Frumusete, Armonie, Intelepciune; Rabdare, Bucurie.

Suntem Una cu Iubirea, Suntem Una cu Linistea, Suntem Una cu Frumusetea, Suntem Una cu Armonia, Suntem Una cu Intelepciunea, Suntem Una cu Rabdarea, Suntem Una cu Bucuria.

Pasul 2: Ne asezam fata in fata si tinandu-ne de maini rescriem Contractul Spiritual al Cuplului Vostru in termenii urmatori: Alegem Sa, Marturisim ca, Suntem, Afirmam.Sigilam acest contract in numele Iubirii, Intelepciunii, Frumusetii.

Pasul 3: Activam urmatoarele triunghiuri de lumina: Sf Graal-Sfera Initiala-Templul lui Unu, Isus-Maria Magdalena-SarRa,  Raza Alba-Cavalerii Luminii-Fii Domnului.In fiecare triunghi marturisiti Unimea care Sunteti. Astfel se activeaza Sferele care Sunteti si deveniti constienti de Fuziunea lor. Puteti activa si alte triunghiuri cu initieri pe care le-ati primit Acum sau Altadata.

Pasul 4: Luati un fir de lumina din Sursa si treceti-l prin chakra 1 a fetei chakra 1 a baiatului, chakra 2 a fetei chakra 2 a baiatului pana la chakra 12. Apoi il uniti cu Sursa.

Marturisiti in timpul lucrarii:

Suntem Una cu Iubirea

Suntem Una cu Bucuria

Suntem Una cu Frumusetea

Suntem Una cu Daruirea

Etc

Pasul 5: Sigilam aceasta taina in numele Iubirii, Bucuriei, Intelepciunii, Frumusetii.

Multumim, multumim, multumim.

Poate fi facuta in fiecare an la aceeasi ora de catre Cuplu.

Veti observa ca alte daruri, cunoasteri, puteri se vor deschide pe harta voastra.

Puteti adauga triunghiuri noi cu initieri dar si marturisiri facute cu tot Sufletul.

Taina nu functioneaza daca este facuta doar cu Mintea. E de dorit ca cei doi sa mai fii primit initieri in Impreuna-Una pentru a recunoaste in Templul Sufletului, Unimea care Sunt.

De asemenea recomand ca macar unul dintre ei sa fii primit o Preotie si sa fii onorat Tainele ei.