inseamna reamintire, dezvaluire, stralucire.

Nu feedback-ul managerilor ne aduce recunoastere, nu premiile sau castigurile ci revelarea a ceea ce suntem si bucuria de a impartasi cu ceilalti din darurile noastre.

In jocul aparentelor, masca are nevoie de complimente, de mangaieri, de dulcegarii care nu deschid taina recunoasterii de Sine ci doar dezvolta imaginea, creeand elefantul de plastic.

In bucuria treziei, floarea care suntem isi dezvaluie fiecare petala si odata cu ea gradina, canta.

Nu exista recunoastere de Sine decat in Impreuna-Una.

Poate ca imaginea are nevoie de competitie, diferente, ambitii si mai ales de o scena.

Pe cerul Recunoasterii de Sine, toti suntem Unul si Unul suntem Toti.

Imbratisati ceea ce Sunteti …..Din Centrul vostru, versul divin se scrie.

Daca va doriti sa aflati mai multe despre Sfera care incepe sa straluceasca incepeti cu Contractul vostru Spiritual care include temele pe care le aveti de facut in valsul cu Planeta, Tara, Orasul, Ceillati, darurile care va cheama si varfurile pe care le puteti atinge si continuati cu Marturisirea a ceea ce Sunteti in revarsarea de Sens a acestor vremuri.

Poate ego-ul ar vrea sa inceapa cu un MBA insa nu aceasta insiruire de informatii v-ar activa

intregul potential ci reamintirea, dezvaluirea si apoi valsul in Impreuna-Una.

Mergand pe lana divina catre acele vieti in care ne revedem varfurile sau ranile si aducand in Acum, darurile si intelegerea, noi ne deschidem rafturile divine, ne desfacem viurile putand aseza toate aceste minuni intr-o hora a frumusetii, bucuriei, iubirii.

Nu exista vals al sferelor fara taina recunoasterii de Sine si nici zbor fara reamintirea aripilor, dezvaluire, stralucire.