In 2008 pasind intr-un apartament oarecare din Aparatorii patriei aveam sa spun: Acesta este Templu!!! Nu stiu ce ma facea …intuitiv sa glasuiesc asta ..insa la cateva zile dupa ce am vazut acel loc, ingerasul meu s-a asezat in geamul apartamentului, chemandu-ma!!!!Si am primit …….invitatia!!! L-am cumparat si inca din primele clipe am simtit fostul schit care fusese aici, arsese dupa multi ani … si apoi biserica se mutase un pic mai in fata!!! Si mare mi-a fost uimirea sa vad ca duminica inca se mai slujea in fostul schit iar cei 5 calugari care fusesera dedicati acestui loc inca mai apareau in chip luminic, onorand cu totii Locul in Sfant Numele Tau!!! La putina vreme in acel apartament sub forma de cruce, imi aparura niste vise……biserica din fata era taiata pana la jumatate si preotii imi cereau( nu stiu de ce mie) sa refacem Templul dintru Inceput!!! Si visul s-a repetat de 3 ori curcubee tasnind din acea biserica unindu-se cu locul in care ma aflam, divin masculin si divin feminin, toate in Impreuna-Una slujind in Dumnezeu!!! Si am continuat multi ani sa onorez locul, casa, schitul dar si biserica din fata trimitand familii si tineri sa se roage, sa se spovedeasca, sa aduca daruri. Si de unde era o biserica trista fara copii, cu slujbe scurte si fara primire, locul s-a umplut de bucurie, oameni frumosi si daruri…..toti adusi de o noua energia a primirii ce s-a activat din acea impletire a Cerurilor, divin masculin si divin feminin, varful triunghiului fiind insasi Imparatia.

Apoi cu ingerii nordului, dupa ce am slujit la sud m-am mutat in Corbeanca, de data aceasta pe un loc unde multi soldati se jertfisera, un pamant plin de sange, de durere, de of, casuta noastra fiind asezata in centrul unei insulite formata din alte si alte casute, parca toate aduse in hora sa elibereze, curete, sa intareasca locul.

Si aici ….langa noi o biserica micuta fara primire…isi chema aripile!!!! Si lucrarea a continuat pana cand biserica s-a umplut de familii, freamat, bucurie si a primit si hramul Sfintelor Mironosite!!!

Stiu ca de multe ori mergem la biserica pentru a lua, a cere, a ne plange. Putini ne gandim ca locurile au o poveste a lor si ca uneori chiar si bisericile au nevoie de rugaciunile, darurile, stradania noastra pentru a atinge cu razele lor christice cat mai multi oameni. Atunci cand pasiti intr-un loc…intrebati-va ……Ce va cheama acolo? Ce va spune acea biserica?Ce daruri e de dorit sa aduceti?

Invatati sa lasati binecuvantari, rugaciuni, bucurii ceresti pe care sa le asezati in coronita celui loc si veti simti cum peste timp… sfintii acelei biserici va vor raspunde!!!!

In 2019 m-am mutat la Snagov langa Manastirea Carmelitana descoperind pe locul unde Papa Ioan Paul Al Doilea a avut viziunea…..un Templu al Unimii! Aici biserica catolica isi da mana invizibil cu Bisericele ortodoxe, cu Omul si cu Padurea!!! E o impletire minunata de frumusete, culoare, talc!!!!

Exact in fata manastirii se afla o cruce, stalp ceresc pentru acest Templu unde multi credinciosi vin fie prin rugaciuni, fie in timpul somnului, fie din chemare….pentru a aduce in glasul unimii, Darul lor. Din aceasta cruce, tasnesc 9 raze care ating 9 departari activand Soarele Christic. Daca pasesti in Unime simti Cerurile Bucuriei….si parca toate timpurile intalnindu-se Aici!!!

Obisnuiesc sa alerg dimineata in curtea manastirii ……pasii impletindu-se cu rugaciunea, contemplatia, bucuria. Adeseori ma opresc limpezindu-mi gandurile in soarele divin…lasand perdelele de lumina sa-mi graisca. Anul acesta Pastele Catolic si Pastele Ortodox sunt doar baza triunghiului celest, Invierea fiind in sufletele noastre in cerul 8 sau in Cerul 10 intre 4 aprilie si 1 mai, momentul christic fiind atins de fiecare in functie de viteza lui indumnezeire!!! In conul Unimiii si in toate templele Unimii , Pastele anunta eliberarea de vechi, nunta cu cerurile, activarea corpului de slava!!!!

Pasiti dupa 3 zile de post cu o invocatie in trena Unimii!!! Ce simtiti ca se dezvaluie? Ce bucurii va anima? Ce rasarit va invioreaza clipa?!!!! In timp christic ……incepand cu 4 aprilie…energia Pastelui o veti simti din ce in ce mai aproape mai vie …pana cand veti sti ca ati atins varful, o culme proprie in cerurile Unimii!!!

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Terapie bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice