Plimbandu-ma prin acest an, rasfoindu-l detasata nu pot sa nu observ ca principala lui tema a fost taierea voii proprii, o lectie despre care vorbeau calugarii batrani, sfintii, maestrii. Intr-o manastire imensa am fost invitati cu totii sa facem ascultare la Ceruri, sa practicam Faca Se Voia Ta, sa purificam triunghiurile neiubirii-neacceptarii-neiertarii sau al judecatilor-nemultumirii-supararilor prin COVID, sa ne punem intrebari, sa ne rugam, sa postim, sa ne legam de Ceruri. Fara aceste ascultari, coloanele acestui an se prabusesc. Mai mult ca niciodata planificarile nu au functionat de la o clipa la alta schimbari mici sau mari invitandu-te in altarul divin sa ne unim cu Acceptarea, Primirea, Rabdarea.

Intrand in templele ceresti observ multa lucrare divina parca tot sfintii, calugarii, maestrii ne sustin sa trecem pragurile anului 2020 sa ne achitam de datorii vechi sau noi, sa iesim din aresturi de vointa sau financiare sau relationale sa trecem prin aceasta judecata colectiva imbracati in triunghiuri de virtuti. As putea spune ca anul acesta a fost cel mai tare indrumator pentru mine, am vazut de multe ori prabusindu-se parca totul in patratul materiei, schimbarile venind ca tankul peste tot si toate. Singurul neafectat este triunghiul christic( casa de pe stanca pe care nu o mananca moliile) in care ma asez de trei ori pe zi alteori neintrerupt limpezind trena zilei, a saptamanii, a lunii. Doar in Cerurile interioare simti ca nu te ating tulburarile strazii, ale crizei, armele active din razboiul invizibil, fricile celorlalti, mintile zdruncinate, stirile mincinoase.

Constant primesc mail-uri sau mesaje…Crezi ca o sa mor? Am COVID ….sau te rog spune-mi daca sunt bolnava?!!!Nu vreau sa-mi las copiii singuri…sau sunt panicata, daca mor in casa si nu ma gaseste nimeni?!!! sau ……Ce o sa se intample?Cand se va termina nebunia aceasta? Crezi ca parintii mei vor trai?

Imi dau seama ca fara credinta, intelepciune, clar e foarte greu sa treci peste pragurile acestui an….. insa am avut timp sa construim in acest triunghi. Haideti sa-l activam. Sa nu ne mai legam de frici, ce o sa fie, stirile inventate ci doar sa lasam Cerurile sa graiasca prin noi. Si parca mai mult ca niciodata minunile sunt vii, frumoase, radiante pentru ca acolo unde e multa credinta, puterile Ceresti lucreaza intr-un mod incredibil.

Fiecare an este pastorit de entitati ceresti care ne coboara in structuri la fiecare trei nopti, dezvelindu-ne temele fiecarei etape, lectiile vechi cu restante dar si pe cele noi. Anul acesta ne-a daruit aresturi financiare sau profesionale sau de vointa pentru ca s-au cumulat plati din mai multe vieti dar si din alte etape. Si cu cat oamenii au fost mai atasati de business, bani, imagine, calatorii cu atat patratul materiei a fost zguduit de cutremure mari, de provocari pline de talc.

Taierea voii proprii inseamna sa renunti la control, planificate, atasamente, dorinte, ce va fi. E un exercitiu minunat pe care il puteti face in acest post, sa lasati cheile controlului si planificatele si sa ascultati Cerul. Ce este este, ce nu este nu este. Ma las Tie, Doamne sau Faca Se Voia ta!!!

Cu cat ne agatam mai mult de un lucru, ne incrancenam cu atat el nu se va realiza.

Anul acesta ne ofera oprtunitatea de a deveni maestri ai detasarii, ghizi in Faca Se Voia Ta, calauze in primire, stapani ai casei interioare, traitori de Sens.

Suntem impinsi sa urcam pe acoperis si prin rugaciune, post spovedanie sa stapanim aceste cutremure interioare si exterioare. As spune ca staretul aceste manastiri universale, Dumnezeu a creat un an minunat de dezvelire ale unor puteri interioare incredibile, de recunoastere de Sine, de activare a marilor daruri, de ascultare fata de Ceruri, de vals cu sferele-virtuti, de bucurie interioara, de acceptare a ceea ce este asa cum este.

Prin taierea voii proprii descoperim Voia Divina, acea putere cereasca ce nu poate fi auzita in galopul dorintelor, in agitatia mall-urilor in nebunia strazii.

Sa se faca Voia Ta Doamne si doar a Ta!

Spunand aceste cuvinte vom simti maretia divinului, a puterii ceresti care ne coboara in interior si ne ghideaza, a Treimii care ne calauzeste.

Primiti ceea ce este cu zambet, rabdare, intelepciune! Renuntati la control si veti descoperi maretia, frumusetea, radianta Voii Divine!!!!

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Terapie bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice