Sunteti obisnuiti cu tabla inmultirii, a adunarii si a altor operatii care ating logica lumeasca insa in Cerurile Sfintei Trinitatii este folosita Tabla Unimii.

Ce inseamna acest lucru? Ca din banca noastra energetica formata din trei locuri sau mai multe…. indrumatorilor nostri din lumina le raspundem in limbajul Unimii, impartasind  daruri, lucrari, fapte prin geometrii cuvantatoare.

Lucrarile sunt facute Impreuna in Triunghirile Unimii si sunt marturisite cu ajutorul acestei Table.

Ea este aurie, rotunda si emitenta. Fiecare lucrare de-a nostra ii schimba geometria interioara insa conturul ramane acelasi la fel si energia care o anima.

E ca o sfera lichida inlauntrul careia lucrurile se modifica pentru ca este intim conectata la Centrul nostru.

Cand alegem sa impartasim in Unime un dar sau sa scriem conectiv sau sa deschidem un centru holostic sau sa ajutam noii copiii, pe scurt toate proiectele care vin din Cerurile Sfintei Trinitatii au aceasta Sustinere.

Aceasta Tabla nu masoara ci ajuta Interconectivitatea adica intalnirile in Unime ale Oamenilor cu entitati de lumina-indrumatori si elevi, chemati in Lucrare.

In aceste procese, Tabla Unimii, stabilizeaza comunicarea in Unime, limpezind asaltul ideilor, cristalizand, unind varfurile.

De multe ori oamenii ies din priza Unimii chiar in mijlocul procesului datorita unui gand parazitar sau a unei suparari.

Tabla Unimii pe care o intalniti in toate lucrarile cu triunghiurile schimbarii este un sustinator invizibil al darurilor voastre, al deschiderii, bucuriei de a fi Impreuna-Una, cresterii in Unime.

Cand trei oameni frumosi pornesc un proiect adus din Cerurile Unimii, alaturi de ei vin multi Maestrii ai Unimii care conlucreaza cu ei pentru ca proiectul sa atinga cat mai multe suflete si in taina regasirii, noi toti sa ne inaltam.

Tabla participa in astfel de lucrari de multe ori fiindu-ne cunoscuta in timpul somnului, meditatiei, la final de atelier conectiv sau de lucrare.

Uneori ea functioneaza ca un ecran holografic pe care poti vedea secvente din drumul tau in Unime sau poate fi doar fila de lumina pe care scrii conectiv alaturi de Maestrii Unimii,

Alteori iti arata in clar  care este geometria proiectului pe care l-ai facut. Si acest raspuns geometric va reveni la fiecare tema absolvita, dar integrat si impartasit, conlucrare in Unime.

Si e posibil ca dupa trei ani si 90 de ateliere conective sa vezi pe Tabla unimii, 90 de geometrii intim legate care se unesc intr-una Radianta, Emitenta, Inaltatoare sau doar un desen simplu care iti aduce in clarul sufletului, Bucurie.