Pasind in temple vii, frumoase, emitente cu sufletul zburdand in viul regasirii am fost mereu chemata de coloanele-strajeri care sustineau edificiul precum si de centrul lor, comunicand intre ele printr-o retea invizibila in care sustinatorii primeau din Miez, Esenta insasi Glasul, indrumare, pentru a o duce in intreg edificiul ….uneori si mai departe atingand locuri, oameni, povesti ca niste sori emitenti, cu raze hranitoare, cuvantatoare, atingatoare.

Planeta insasi este un templu iar omul sustinatorul ei psi, coloana.

In viata de zi cu zi ne intalnim adeseori cu acest rol de stalp pentru o organizatie, o scoala, o familie, un neam.

Iar aceaste coloane au diferite forme si incrustate diferite mesaje si toate au un talc in templul divin.

Imi place sa-i privesc pe Oameni in rolul lor principal sau in evantaiul de roluri-chemari, pe care le joaca constient sau inconstient materializand marele scenariu, luminand marele puzzle.

Activand observatorul interior veti vedea fara efort care este rolul vostru si descoperindu-l onorati-l cu iubire, drag, bucurie iar apoi detasati-va de el pentru a imbraca altul  sau pentru a ramane in el insa atingand si alte registre de intelegere in opera de reintregire pe drumul spre Acasa, primind din fiecare intalnire cu Centrul un dar, umpland Graalul, stralucind.

Un real sustinator psi are o constiinta treaza, e puternic in interior, viu la centru, emitent. Verticala lui e frumoasa si pe ea sunt inscrise valori, obiective, credinte, chemari, doruri, aspiratii care tin de a fi.

Nu se apleaca dupa cum vin vremurile, managerii, partidele, pretentiile ci ramane in furtuna, insasi coloana, in jurul careia se pot configura noi cercuri de intelegere, pastrand radacina si privind Cerul, frumos, simplu, firesc, sustinand transformarile.

Gasesc uneori in organizatii oameni fara diplome insa vii, puternici, emitenti, integri, dedicati si frumosi in jurul carora  se formeaza micile si marile proiecte desi nu sunt manageri si nici lideri ci doar sustinatori psi.

In adevar un sustinator psi isi recunoaste lucrarea de lumina pe care o are de cinstit intr-o organizatie, grup, calatorie, proiect, o onoreaza in mare drag, o nelimiteaza in el, dezvaluind la momentul potrivit, talcul rolului jucat, darul lui in Unime, insasi varful.

Intr-o calatorie spirituala intotdeauna exista cel putin trei sustinatori psi care nu barfesc, nu compara, nu se vaita, nu rastignesc, sunt vii si emitenti creeand legaturi intre oameni si mai ales transformand, alchimizand in creuzetul interior, anumite emotii de grup, anumite credinte limitative, ganduri sau tipete…. cu simplitate, drag si bucurie configurand triunghiuri de lumina  hranind fara cuvinte, oferind suport.

Cand am descoperit acum multi ani in spatele unui director general al unei renumite companii, un sustinator psi autentic, asa cum il vazusem in Unime, am stiut in mine ca se apropie vremea, vor fi din ce in ce mai multi stalpi pentru marile proiecte ale umanitatii, pentru drumurile noi, pentru acest Acum.

Si timpul a sosit si ei pasesc constienti in acest rol, slujind Templul si Centrul, in tacere.

Nu va ganditi ca sunt bieti executanti, slujitori neimportanti, angajati fara chip.

Ii veti intalni in toate departamentele facand pe langa sarcinile oficiale, partea de sustinere psi atat pentru colegi, manageri cat si pentru organizatie.

Ei sunt cei care va fac cunoscute marile valori, va reveleaza sensul vostru aici, va anima clipa, va ajuta sa va construiti verticala, hranesc o atitudine corecta, sustin adevarul si schimbarea, raman neclintiti in furtuna, afirma Omul.

Uneori tacerea lor e mai graitoare decat multele cuvinte pe care poate un mananger vi le va spune.

Toate organizatiile au nevoie de astfel de traitori de Sens si cat de curand vor fi printre cei mai importanti din insasi miezul unei situatii, grup, configuratii.

Un business fara sustinatori psi adica fara aceste coloane care fac legatura intre Cer si Pamant este vulnerabil, slab, fragil este supus disolutiei, este rapit de vanturi si atins de furtuna, nu are ancore ca nava, este imprastiat in imagine si neinchegat la centru, conditionat de timp si subtire in poveste.

In grupurile bazate pe emulatie, invatare in flow, deschidere si sens sustinatori psi sunt discipolii consecventi care au profunzime, inaltime, verticalitate,  in organizatiile sanatoase, sustinatorii psi sunt directorii adjuncti, hr-ii, oamenii frumosi in atitudine si care in plus au si acces la cunoasterea nemijlocita, in scolile de spiritualitate sunt invataceii  tacuti si vechi sau profesorii radianti in privire.

Cu siguranta vi s-a intamplat sa fiti invitati de univers sa faceti triunghi sau doar un unghi cu una, doua persoane sustinand un context. Ce ati simtit? Ati vazut darul? Ati integrat talcul?

Cand va vaitati, fugiti, judecati….. imbracamintea aceasta de lumina va este luata …ramaneti rezerve pentru rolurile mari sau doar suflori in teatrul divin.

Intalnesc directori, manageri, antreprenori care cantaresc in bani acest rol nevazandu-i talcul si ii intreb simplu si firesc daca o cruce poate fi fara verticala….. daca un templu poate rezista timpului si furtunilor fara stalpi de sustinere.