Mergeam pe un drum care a inceput prafuit apoi s-a conturat ca fiind plin de culoare, nuantele schimbandu-se chiar sub pasirea mea. Ma vedeam de la spate sarutand urma, aceea urma, lacrimand, imbratisand, lasand versul divin sa atinga Totul.
M-am apropiat de o casuta mica sapata in munte si am intrat stiind ca ceva avea sa vina. Muntele s-a aplecat un pic ca spre primire apoi si-a abandonat forma materiala ramanand doar piramida tetraedrica alb-bleo, sustinatorul nostru.
Am intrat si viul peretilor pe care se miscau vietile m-a atins cu aceasta clipa ca un cerc de lumina avand la Centru, Potirul.
Din el se varsa rodirea acestor vremi.
In camera se afla masa si cununile.
A pasit inspre noi, parca toata lumea unita in trei fiinte si a pus cupa deasupra noastra. Sunteti primite, Acasa.
Sunteti.
Un curent minunat ne-a invadat, cerurile interioare clatindu-se, piramida devenind o sfera in care trei sfere fuzionau, simplu si drag, stiut si etern in glasul tuturor timpurilor.
Potirul suntem Toti. In vers divin aceasta e intoarcerea Acasa.
Apoi masa s-a umplut de daruri vii din care ieseau raze. Fiice, fiti binecuvantate. Impreuna suntem Una!
…………………………………………..
Va invit pe 22 martie la un atelier de suflet care include: initierii, verbul trecerii, anul acesta si valsul sferelor, geometrie sacra, daruri, cuplurile unimii si alte deschideri de Sens
Unde?Bdul Regiei nr 6B, et 3, Marketizator, Grozavesti
Cat? un trei intors acasa in marea sfera( 30 lei)
Ora? 18 30, inscrierile se fac pe frecventaom@gmail.com
Pentru cei care sunt chiar hotarati va invit sa va conectati la simbolul unimii care insoteste aceasta prezentare si pastrandu-l in suflet sa faceti valsul cu sferele cuvantatoare.
Pentru cei mai mintosi, asezati aceste intrebari in cupa interioara……Ce vrea sa ne spuna versul divin in taina lui Acum? Ce rodeste in ochiul dezvelit? Ce ne aduce aceasta primavara?Ce fatete ne activeaza divinul feminin?
In viul sufletului sa aveti cel putin o intrebare( scrisa pe o bucatica dragalasa de hartie), un triunghi format din trei sfere numite desenat si un nume la fel, scris.
Va imbratisez cu drag! La cati mai multi ghiocei, panselute si zambile interioare!