In viul regasirii trei izvoare divine ne intampina, trei invataturi, trei cai de transmutare a suferintei, Hermes Trismegistus( de trei ori mare)care ne aduce alinierea la Vointa Divina, Isus care de ne dezvaluie iubirea, blandetea, iertarea si Buda care ne activeaza compasiunea, rabdarea, intelepciunea. Graalul interior dezvelit de aceasta treime masculina este oferit divinului feminin reprezentat de Maica, bunica cosmica, Maria Magdalena, mama, sotia, prietena si SarRa fiica. In bratele Ei, treimea feminina, suferinta se transforma in dar, bucurie de rodire, Acasa.

Ciclul divinului feminin incepe cu aceasta taina a recunoasterii de Sine ca Trinitate radianta ce straluceste pe Muntele Schimbarii.

Frecventa primirii Acasa este in adevar aceasta regasire la masa rotunda a Unimii. Nimeni nu este dat afara,  nimeni nu este parasit sau pedepsit, vesmintele nuntirii sunt in noi in chiar miresma bucuriei.

Bratele divinului feminin permit fiecarui triunghi sa se transforme in sfera si sa inceapa valsul iubind Totul, fiind.

Darurile incep sa curga din acest receptacul divin, cupa cerurilor exact cand principiul mamei si prin ea blandetea, iubirea, bucuria, caldura, bunovointa, frumusetea, dragul incep sa se manifeste.

Suferinta este inteleasa, iubita, transformata in gradina ei in care florile vietii cuvanta.

De aici din frecventa dar, varful muntelui schimbarii straluceste cu toate sferele in vals, recunoascund fuziunea cu Unul-Una.

Al treilea ochi se deschide abandonand conditionarile in Faca se voia ta, regasind Tatal, imbratind blandetea si regasind Mama, dand drumul bucuriei si regasind astfel Copilul.

Va invit pe 22 martie la o sezatoare in frecventele primirii Acasa. Mai multe informatii gasiti pe frecventaom despre acest atelier.