Invatam sa mergem corect in primul rand cu ajutorul acordajelor pentru ca ele sunt porti pentru FIINTAREA noastra in LUMINA.
Multi dintre noi aleg inca seminariile scumpe, masinile sofisticate, hainele de brand uitand ca in NOUA LUME, initierile, meditatia, autoobservatia, intuitia, darurile noastre vor fi cele mai importante aspecte ale vietii noastre. Restul in masura in care nu corespund noilor vibratii, vor disparea.

Poate ca ati intuit sau nu insa un acordaj facut de un lucrator in lumina poate sa activeze atunci sau mai tarziu multe energii si informatii.De exemplu ati primit Hirotonisirea in Ordinul lui Melchisedec si vi s-au activat in plus inca trei initieri care au intrat pe poarta de lumina cu multe daruri si mesaje pentru voi.
Acest lucru se intampla pentru ca NOUL CAMP SINAPTIC accesat astfel determina in cascada si alte atingeri de sens. Ce bonus minunat. Alegi sa-ti oferi un singur cadou si te intorci acasa cu sacul plin.

Pentru vitrina divina, nu se face marketing insa credeti-ma orice banut pe care il dati pentru cunoastere va deveni aur spiritual si singurul care va conta in noua lume. Nu regretati si nici nu va indoiti de ceea ce primiti prin intalnirea cu lumina. De aici porneste noul nostru drum catre Acasa, taram care ne cheama in Acum.

Si pentru ca cercul vechi se inchide, discipolii isi onoreaza maestrii cu initieri, finii isi inteleptesc nasii, copiii isi inalta parintii, cei de la baza piramidei ii lumineaza pe cei din varf, preotesele in Ordinul lui Melchisedec si preotii daci oficiaza in templu, vechile paradigme si ierarhii se dizolva si astfel se configureaza o noua lume in care nu putem intra decat asezati, centrati, aliniati.

Daca vreti sa va aflati drumul sau sine sunteti sau ce daruri aveti, incepeti cu o initiere. Ea va deshide prima poarta catre adancurile voastre si va aduce in lumina, menirea voastra.

De aveti un om de legatura, un canal sau un ghid pe aproape, incercati sa nu intoarceti spatele acestei oportunitati de evolutie.
Decat o plimbare in magazinul inconstientei noastre mai bine un Rasarit uns cu varfuri si bucurii fara numar.
Camelia Radu