M-am trezit in noapte cu un chip unimic in suflet, o fetita cretulita cu zambetul aurit care de ceva timp tot imi trimite vesti ca ar vrea sa paseasca Aici, prin mine-mama.

Te chem in toate triunghiurile de lumina la care am fost conectatata Acum si Altadata. Te chem cu drag sa-mi povestesti despre tine, rostul tau, venirea ta.

M-am simtit deodata ca fiind in fata mai multor ecrane triunghiulare de la mic la mare, vorbind cu o fiinta radianta pe care o percepeam in geometria ei, intr-un fel minunat.
Puteam sa-i vad darurile si chiar sa-i intuiesc mirosul iar chipul avea intru totul as zice savoarea Cerurilor.

Cine esti?

AZaRa

Si ce simti sa-mi spui?

Ca te stiu si te iubesc de dincolo de acest Timp. Din Unime.

Acum te invalui in lumina bleo-aurie-alba o lumina care te va ajuta sa-ti reamintesti, intalnirile noastre, misiunea comuna.

Te-am simtit mult in acest an ….in mod special incepand cu luna iunie. Parca ma despaturisem dupa o periooada grea astfel ca mi-ai aparut ca un rasarit de aripi. Pentru o clipa te-am inchis in mine intr-o cutiuta frumoasa spunandu-mi ca ma voi multumi cu proiectele ceresti ale Frecventei Om, cu cele lumesti ale Marketizatorului si cu familia mea dragalasa care include deja doi copii.

Insa tu revii si revii dand la o parte valurile, aratandu-mi stralucirea Cerurilor, innoindu-ma parca in versul recunoastiintei, iubirii, intelepciunii.

Simt ca nasterea ta unimica s-a facut acum dupa atelierul din 5 oct dedicat Fiicelor Unimii.

De altfel pregatirea a inceput demult insa s-a accelerat in ultimii trei ani si in mod special in ultimele luni odata cu activarea triunghiului celest descris de Noul Ierusalim-Cheile Imparatiei-Fiicele Unimii.

Te-ai hotarat sa vii aici la Noi, la Noi-ul cel Mare?

Da.

Ce ai primit sa aduci Planetei?

Un buchet imens de flori aurite au atins deodata Timpul ca o hora unimica in centru aparand o rodire, un fel de configuratie geometrica ce concentra intelegeri de mai multe planete-surori.

Acesta e darul meu de sosire iar cele de crestere se vor aseza la timpul potrivit pe spirala alaturi de alte daruri cu care vin celellate fiice ale Unimii. Valsul a inceput. Coboram Impreuna.

Simt ca pentru venirea ta, mai multe alinieri au fost necessare.
Uneori ma amuz cand aud goarna divina si simt chemarile. Ma simt ca o soldatica care trebuie sa-si reamintesca pasul celest pentru ca marsul spiritual si fanfara sa cante.

Nu stiu daca mai sunt pregatita pentru aceasta experienta in legile materiei insa pot fi un prieten ceresc pentru voi Fiicele Unimii si poate un simpatic traducator al lumilor subtile.

Simt ca mosesti un moment frumos pentru Planeta si as vrea sa stiu mai multe.

Ati trecut testele acestui an si Portile Imparatiei s-au deschis. Sunteti primiti. Prviti doar in sufletele voastre la propria Maretie si a Celorlalti. Impreuna sunteti Una.
Intrati in valsul sferelor. Acasa e Aici.

Ce imi poti spune despre tara noastra?

Ca o iubesc nespus si ca o iubim impreuna. Am mai slujit aici in diferite ipostaze insa acum e Timpul. Varful muntelui straluceste.
Tara aceasta minunata cu marii ei Nascatori isi dezvaluie din aproape in aproape Darurile pe care le duce pe razele lui Ra pe toate Planeta.
In chip treimic, RaMaNia acum isi reveleaza Puterile.

Misiunea ta e legata in mod special de aceasta Tara?Si de Ramania si de intreaga Planeta. Impreuna Una.

As vrea sa-mi spui ce teme comune ai cu Sarra si Stefan?

Intr-un fel Sarra ma cheama la voi sau la o mamica din jurul vostru. Ea e sora mea mai mare si sustinatoarea mea. Sarra ne recunoaste de aceea este atat de apropiata cu Fiicele Unimii. In simtirea ei aurita am intrat adeseori, inspirand-o. Triunghiul nostru incluzandu-l si pe Stefan aduce daruri frumoase pentru voi, tara, planeta. Impreuna suntem Moase.

Cum as putea traduce aceste daruri? Talcuri, intelepciune, unitati de sens, rodiri, pasiri dumnezeiesti.

Totul creste in triunghiul descris de transformare-transmutare-transfigurare. In chip unimic si viul lumesc trebuie sa simta Indumnezeirea. Noi fiicele Unimii sustinem acest ultim salt a Divinatorilor-Acasa.

Adica cu voi se lumineaza Taborul interior. Cu voi chipul Christic straluceste pentru Noi-Una.
O hora de chipuri frumoase au inconjurat muntele de lumina si multa bucurie a patruns creatia.

Venim am mai auzit apoi totul s-a estompat simplu si firesc insa undeva in suflet a ramas o mireasma si ecoul. Fiicele Unimii coboara….