Sinceritatea este mai mult decat eliberare, dezlegare, activare de noi sensuri, acest atribut divin te ajuta sa cunosti Cerul din Tine si Cerul Povestii Tale. Si nu poti inainta in cuplul tau avand doua telefoane de unul stiind doar tu ca sa conversezi cu amantul sau cu mesaje pe care le stergi repede, cu nenumarate minciuni, cu asteptari neexprimate, manipulari, argumentatii sterile, egoisme.

Din ce in ce mai multi copiii vin cu autism sau probleme de vorbire dezvelind lipsa de sinceritate a mamei sau a tatatului sau a amandurora, chakra 5 fiind responsabila de comunicare si emotii.

Incepeti prin a fi sinceri cu voi: Cum am ales aceasta poveste?Ce am invatat in ea? Ce daruri imi graiesc pe harta acestui cuplu? Ce sabotori interiori….nu ma lasa sa ma simt implinita? Ce parti din mine intineaza Cerul acestei relatii?

Incercati sa nu va ascundeti nesinceritatile in spatele psihologului, duhovnicicului, terapeutului transpersonal. Stii dragul meu eu vreau sa ma separ de tine pentru ca asa mi-a zis terapeutul..( nu pentru ca te-am inselat, mintit, am profitat de bunatatea ta etc).

Orice facilitator care ia chipul celei de-a treia instante va sustine dezvelirea, accesul la propria imensitate, cunoasterea de Sine. Deciziile insa le luati Impreuna( daca sunteti in cuplu) in taina sufletului mergand cu sinceritate catre Celalalt, activand chipul Domnului intre voi.

Orice boala de cuplu sau orice boala psi are la baza un compromis, o minciuna, o nesinceritate.

Si de aici se configureaza mai multe triunghiuri cu varful in jos: nesinceritate-tradare-suparare, nesinceritate-furie-fuga, nesinceritate-orgoliu-impietrire, nesinceritate-amantlac-patima sexului etc.

Cand va activati Cerul interior cu sinceritate….toti norii dispar, soarele relatiei incalzind Totul. Luati o foaie de hartie si scrieti:

Ma eliberez:

de minciuna X

de supararea pe barbati

de neacceptare

de egoism etc

Puteti aseza si Recunosc

…….ca am manifestat furie

…….ca am cascadat nemultumiri

…….ca am manipulat emotional o anumita situatie

Si dupa trei zile de spovedanie in Ceruri, postind, eliberand si scriind despre chipurile voastre cazute mergeti la un duhovnic si/ sau terapeut transpersonal sau daca nu aveti pe nimeni…aruncati aceste hartii in focul christic eliberandu-va de patimi.

Doar cu sinceritate( Sunt in Cer cu Tine-Una) puteti activa varful propriu de munte si muntele divin al RELATIEI. Indrazniti si veti simti bucuriile ceresti cum coboara in cupa SINCERITATII.