Pentru a asculta cu toate structurile e important sa faci liniste in tine, sa te deschizi, sa primesti cunoasterea care vine din verticala ta, nu din biblioteci lumesti, cea care iese la suprafata prin reamintire, dezvelire, conectie, flow.  In natura, meditatie, contemplatie, triunghiul cu varful in jos tace devenind insasi peretii Graalului in care ambrozia cereasca sau rauririle divine coboara. Si mintea lumeasca linistindu-se, cupa se poate umple cu dezveliri, trairi intense, bucurii ceresti. Cand esti un pahar plin care le stie pe toate…..ce ai mai putea asculta decat propriile judecati, ganduri, pareri?!

O ascultare conectiva te conduce la flow, creativitate out of box, intelegere multidimensionala. Si cum o putem activa? Prin predare, smerenie, renuntare la parerile invechite, rigide, pitice.  Ma dau la o parte…pentru a lasa aurul celest sa coboare, graimea divina sa ma patrunda, Cerurile sa radieze prin mine. Sunt cupa Ta, Doamne!!!!

De multe ori ajungeti la un atelier conectiv, la o consiliere spirituala,  la o scriere nu pentru emanatiile celui care initiaza valsul celest cat pentru a va dezvolta acest organ spiritual: ascultarea divina astfel incat deschizandu-va porii ceresti sa primiti un dar ceresc ce nu putea trece de cotcodeala obisnuita sau de zumzaiala zilei.

Intr-un cuplu ascultarea conectiva cu mintea si sufletul unite transforma dialogul steril al egourilor in trialog, in vals al sferelor, in bucurie a inaltimilor.

E important sa nu va judecati emanatiile, parerile, vederile. Pentru ca trialogul sa fie viu si sa continue si in timpul noptilor activati spirala intrebarilor, a temelor, a darurilor. Ex: va puneti intrebari fara sa va judecati raspunsurile sau emiteti pe marginea unei teme de viata fara sa va rastigniti sau cautati darurile vietii imbratisand ceea ce vine asa cum vine.

Pentru a activa trialogul ambii parteneri sunt invitati sa se dea la o parte, sa renunte la a demonstra, sa nu mai lupte cu argumentele, sa se predea. 

Ma predau tie una

Si ascult in Sfant Numele Tau!

Sunt Una cu Tine, Tata, Mama, Copil! Sunt Tot ceea ce Sunt! Eu Sunt!!!!

Cand apar provocari sociale si se configureaza triunghiuri cu varful in jos cum este acesta coronavirus-criza-razboiul invizibil pentru a nu fi afectati de nori, activati triunghiuri de lumina formate din iubire-rabdare-credinta sau din curaj de Sine-smerenie-iertare sau din ascultare-acceptare-Faca-Se Voia Ta Doamne!

Ascultand Cerul, se configureaza o noua tulpina formata din sfere-virtuti din care se desface copacul christic, insasi Graalul. In aceasta cupa a unimii coboara, revelatii legate de cauzele emotional-spirituale ale virusului, crizei, razboiului invizibil precum si sentimente inaltatoare si fapte pline de jertfa care va sustin sa activati in voi o primavara christica chiar daca afara este o iarna a fricii, disperarii, panicii. In adevar fiecare isi determina anotimpul interior dupa capacitatea sa de a se indumnezei. Unii se lasa furati de anotimpurile exterioare si imprumuta emotii de la televizor, parinti, prieteni, altii isi configureaza in interior varfuri de munti, peisaje minunate, trairi frumoase unind Cerul si Pamantul, nelandu-se afectati de furtunile exterioare. 

Ascultarea divina este un proces de predare, renuntare la argumentatii, pareri, filosofii. Si cand mintea s-a linistit, prin casatoria dintre suflet si spirit apare revelatia, insight-ul, flow-ul, intelegerea divina care nu trece prin Intelect. 

Ascultand divinul din tot si toate, intelegem ca totul are un Rost chiar si acest triunghi cu varful in jos format din  coronavirus, criza mondiala, razboiul invizibil, un dar sau mai multe se ascund in spatele temelor nefacute individual si colectiv si practicand ascultarea- bucuria-faca-Se Voia Ta sau ascultarea-conectia-smerenia sau ascultarea divina-curatenia-intelepciunea vom descoperi buchetul de daruri al acestei primavari care ne invita sa eliberam vechiul( atasamente, patimi, greseli de gandire, pacate, suparari, impietriri, conditionari, dorinte, agatamente) pentru a dezveli o gradina a gandurilor, sentimentelor, faptelor inaltatoare. 

Cand nu este liniste in voi, ceata mintii si aburul inimii inundand judecata, repetati o rugaciune care va este draga pana cand mintea superficiala tace, lasand mintea profunda-sufletul-spiritul sa graiasca la Centru. Pentru a afla adevarul din spatele unor evenimente, nu ne ajuta stirile, cotcodaceala vecinilor, ziarele ci verticalizarea, permitand Treimii care suntem sa aduca la suprafata cauzele spirituale precum si instrumentele divine care ne sustin in rescriere. Cu fiecare triunghi luminic activat in noi, cupa interioara se umple de alte rodiri, trairi, bucurii.