Vedem peste tot la televizor, in magazine, in benzinarii, in biserici fotografii cu copiii bolnavi si sume fabuloase pentru salvarea lor. Constant imi pun intrebarea…. De ce parintii nu cauta in interior Cauza Suferintelor si actionand asupra radacinii, boala sa paraseasca Copilul daca este spre binele lui suprem? De ce se indreapta disperati spre exterior dandu-si casa, economiile si linistea interioara, alopatilor fara ca problema sa se rezolve in profunzime?De multe ori boala se intoarce chiar si duca ce ai cheltuit 150 000 de euro pentru ca ea nu a fost invitata afara din structurile subtile ci doar de pe corpul fizic.

Boala este un prieten pentru adancire, este un sfetnic in elevare este un indrumator pe calea ta.

Care este rostul tau?e de dorit sa punem aceasta intrebare si din aproape in aproape ghidati de Sinele Divin vom descoperi cauza suferintei si apoi vom gasi si potiunea de lumina de care avem nevoie ca sa putem face un mare salt de intelegere si implicit sa ne vindecam.

Sanatatea este un dar, un har, o binecuvantare in teritoriile intelegerii. Sanatatea este o consecinta, un rezultat al cultivarii luminii, un raspuns la trezie.

Indepartarea de centrul nostru aduce boala. Ma uit de multe ori la graalienii si zamolxienii copiii care nu vor sa vorbeasca la varsta de 3 sau 4 ani si parintii ii considera bolnavi iar psihiatrii se alarmeaza…..si zambesc. Ce sansa pentru parinti sa coboare in interiorul lor….Ce binecuvantare pentru ei sa nu mai alerge doar dupa bani, case si alte piticisme, Ce minunat ca sunt adusi atat de frumos in CENTRUL LOR de acesti copiii care nu sunt BOLNAVI ci doar isi continua trialogurile cu CERURILE in liniste pana cand PARINTII se vor trezi si vor putea continua in adevar, lucrarea cu ei.