NOUL PAMANT e un taram al regasirii, impletirii, unirii. Cazuti din SFERA INITIALA am experimentat acasta lume mai mult din jumatatea netrezita, insa ACUM intocandu-ne ACASA , traim in lumina, INTREGIREA..

Exista un cantec al sufletului pe care cel cu care am incheiat contractul initial, il aude. Un suflet impaturit, mototolit, uscat, chinuit nu poate sa-si elibereze in eter, partitura. De aceea incercati sa acordati intentia de va gasi perechea la cele mai frumoase note inaltate de esenta voastra. Altfel melodia nu se aude pe NOUL PAMANT.

Intoarcerea se face impreuna de aceea dezlegati-va de asteptari, nevroze, comparatii si pasiti. In NOUA CASA, regasirea e plina de bucurie, freamat, recunostiinta, dragoste, implinire. Sufletele mari se cauta si se contopesc prin iubire si intelepciune cu SFERA INITIALA.

Chemarea celuilalt e simpla daca spiritul si sufletul nostru sunt unite in lumina. Usile, deschideti usile!!!!! Conectati la cea mai inalta frecventa din ACUM, vom auzi in dragul sufletului, melodia…..si apoi vom fi impreuna-UNUL!!!