Dupa ce sufletele se dezbraca de haina suferintei, merg in centre de refacere, la consiliul inteleptilor apoi in diferite locuri solitate sau deschise unde isi rasfoiesc alegerile din vietile anterioare si cele viitoare. De multe ori ne intalnim in timpul somnului sau al meditatiei cu aceste locuri si ele revin cumva pentru a ne reaminti rostul nostru Aici.

In triunghiul descris de Recunoastere de Sine-Bucurie de a fi- Daruri cu Cerurile aproape in linste si mediatie aduc catre voi Unitati de Sens dupa cum ele se descarca in structurile mele din Bibliotecile Divine.

Si ori de cate ori va scriu, de obicei in miez de noapte, ma bucur imens de acest dar al scrisului conectiv care ma ma invita pe mine un suflet meditativ si singuratic sa fiu Una cu Totul dar si Una cu Voi chiar daca nu ne vedem si nu vorbim in timpul ravarsarii de Sens.

Sufletele au anumite calitati care raman cu ele si dupa ce s-au dezbracat de haina vietii lumesti.

Si este important sa le recunoasti ca sa le intelegeti fara a le judeca.

Chemarea trialogului pentru mine este foarte puternica astfel ca daca un suflet ma cheama pentru ca are nevoie sa primeasca anumite informatii, sunt acolo, daca are nevoie sa-i activez un anumit triunghi energetic la fel voi fi prezenta, daca o initiere il ajuta, la fel voi fi langa el…..insa nu ma vars la fel de usor in petreceri sau intalniri in care se frunzaresc stirile pentru ca tesatura mea si a multor altor suflete nu agreeaza spatiile zgomotoase sau dialogurile sterile.

Si ma trezesc de multe ori cu gura fermoar chiar daca in fata mea este o masa garnisita cu multe bunatati si cu multi oameni draguti sau intr-o liniste pastoasa chiar daca interlocutoriii zgomotesc cu pofta si nu pot face nimic decat sa raman in starea mea cupa, meditativa, singuratica marturisind doar in sufletele celor prezenti ceea ce Centrul meu vrea sa le spuna.

Si am realizat din aproape in aproape dezbracandu-ma cat am putut eu de roluri, diplome, aparente ca sufletul desfacut si emitent este un dar frumos si ca singuratatea meditativa e o melodie calda, mangaietoare, inaltatoare pe care o asculta toate celelalte suflete si o recunosc in linistea interioara chiar daca nu o exprima prin gesturi, mimica, vorbire.

Nu sunt un canal cotcodacios si poate multe persoane isi doresc ca traducator al lumilor subtile sa vorbesc in continuu atunci cand suntem impreuna in Peru, Petra si in alte locuri binecuvantate insa ceea ce vreau sa va spun este ca nu as putea scrie nici un rand cu structurile superioare daca as siroi in cuvinte pentru ca geometria sacra presupe mediatie iar scrisul conectiv te invita la liniste interioara iar Cerurile nu pot fi decriptate decat in starea de cupa.

Insa glasuiesc dragilor in Centrul vostru in aproape fiecare noapte de calatorie impreuna, ori de cate ori scriu, in trialog , cand ne intalnim la ateliere conective, cand va daruiesc initieri. Si aceasta voce nu se exprima intotdeauna prin vorbe.

Sufletele meditative si singuratice pot fi in puzzle ul unei calatorii, canale sau sustinatori energetici dar si ghizi pentru ca de multe ori descarca din Bibliotecile Divine mai multe informatii decat ghizii obisnuiti care iau informatia din carti scrise de minti nu foarte inspirate.

Nu vorbaraia hraneste ci glasul care dospeste in insasi Centrul tau…

Si acum am sa va spun ceva despre chiar tatal meu pe care l-am revazut acum mai bine de doua saptamani intr-o coliba dreptunghiulara care era imbracata in doua cercuri, o geometrie pe care initial nu am inteles-o  dar care in timp mi-a vorbit.

Si l-am intrebat ce face? Si mi-a raspuns ca a ales solitudinea pentru a-si asculta Centrul asa cum n-a prea facut-o in viata cu noi….si acest lucru si-l reaminteste acum, solitudinea frumoasa si meditatia conectiva in care este singur insa Impreuna-Una.

Si raspunsul lui m-a adancit, m-a dospit, m-a hranit.

In taina lui Unu, sufletele glasuiesc pastrand solitudinea, gradinarind meditatia….Va imbratisez si va iubesc,