Omul este este o unitate perfecta dar polarizata, maifestand o natura inferioara si o natura superioara, personalitatea si individualitatea, cotcodaceala gainii si graimea divina, sinele inferior si sinele superior, masca si chipul divin, triada de jos si cea de sus.  Mintea-inima-corpul, servitorii templului sau corpul mental-corpul emotional-corpul fizic tes impreuna aceasta trinitate inferioara a carei emanatie este Personalitatea si voce, Egoul. Acest triunghi cu varful in jos prin care vrem sa-i controlam pe ceilalti dar si viata insasi imbraca diferite chipuri: lacomia-frivolitatea-rapacitatea sau  zgarcenia-furia-supararea sau neiertarea-neiubirea-neacceptarea  sau nemultumirea-invidia-competitia sau comparatia-asteptarile-manipularile generand prin decizii bazate pe impulsuri sau dorinte pitice sau ganduri punitive,  bucle existentiale dureroase, alunecari pe spirala descendenta, nefericiri.  Corpul astral, corpul dorintelor reprezinta centrul personalitatii, mentalul gasind argumente, justificari, explicatii pentru dorinte, impulsuri, pulsiuni. Dorintele dicteaza comportamentul, instruirea, bibilotecile, premiile  fiind de multe ori puse in slujba apelor tulburi ale dorintelor. Chiar daca triada de jos se opune celei din inalt( formata din corpul cauzal-corpul budhic-corpul atmic) si ea isi are originile in Spirit pentru ca la baza tuturor lucrurilor se afla Spiritul. 

Pentru ca Spiritul sa-si simta prezenta in regiunile dense ale materiei el a creat aceste vehicule adaptate acestor zone, numite simplu, corpuri. Stiti care este rolul rugaciunii sau al contemplatiei sau al meditatiei? Sa supuna corpurile inferioare, sa imblanzeasca scorpia pentru ca personalitatea actioneaza doar in mod egoist, vrand sa controleze, sa se impuna, sa cucereasca, sa obtina succese. Si toate aceste lucruri pentru propriul ei interes. 

 Cu siguranta ati intalnit oameni prinsi in capcana triunghiurilor limitative descrise de frici-suparari-refuzuri sau furii-neacceptari-neiubire sau neiertare-dispret-orgoliu sau eu merit-impietrire-nemultumire inaintand greu cautand tapi ispasitori sau judecandu-se aspru considerandu-se ratati sau nedreptatiti. Sau poate va regasiti pe voi in anumite etape. Din miezul acestor triunghiuri cenusii, maro, negre subpersonalitati ca Printesa, Vataful al curtii, Georgeta  neinteleasa, Piticul morocanos, Vesnicul nemultumit, Fifi Martafoaia, Bomba sexi, Regina Balului, Brafitoarea Clasei, Neprimita, Cea care le stie pe toate, Papusa fara glas, Incomoda, Trista, Distanta impietrita, Cea care face valuri… isi scot capsorul, furand carma vietii cerand dreptate sau plangandu-si de mila.  Cea mai mare greseala pe care o putem face este sa ne identificam cu aceste subpersonalitati care sunt roada triunghiurilor limitative, a triadelor cu varful in jos sau sa le negam la infinit. 

Personalitatea este cea care mentine oamenii in starea de constiinta inferioara de aceea omul cu O mare nu trebuie sa se lase pacalit de combinatiile, capriciile, nervozitatile ei. A lasa cei trei servitori, minte, inima, corp sa va conduca barca vietii stiind ca ei sunt sireti, se fofileaza, vor sa controleze totul sunt preocupati doar ce ce vor sa obtina pentru ei nu pentru binele cel mai inalt al tuturor inseamna ca vreti sa esuati pe insula neimplinirii. Individualitatea, triada superioara formata din corpul atmic-budhic-cauzal nu este nicioada egoista, capricioasa, rea. Ea este in slujba binelui cel mai inalt contribuind la realizarea planului divin pe Pamant. Singurul scop al tuturor  scolilor de spiritualitate este sa imblanzeasca natura inferioara, triada cu varful in jos, scorpia permitand individualitatii, sinelei superior, graimii divine sa se exprime din ce in ce mai mult prin radianta unica, prin darul propriu, printr-o poveste. De altfel e foarte simplu, natura superioara se hraneste cu esente iar cea inferioara cu superficialitati si omul este o continua alternanta de culori stralucitoare si culori reci pana cand aurul celest devine atat de puternic inca plumbul pleaca. 

Triunghiurile limitative sunt chipurile noastre plangacioase, murdare, in tipat cu care am venit din alte vieti sau sunt din copilarie, pubertare, adolescenta si ele ne invita prin provocari, experiente, suferinte sa lucram asupra lor pentru a ne dezveli chipul christic, viul luminic.

Observati cand se activeaza aceste triunghiuri galagioase si subpersonalitatile urca pe scena luand microfonul. Nu judecati. In lumina constientei, contempland, meditand, rugandu-va puterile acestor triunghiuri in tipat vor incepe sa dispara. Daca ne vom ocupa doar de subpersonalitati nu ne va ajunge o viata insa daca mergem la triada superioada crescand lumina christica zi de zi vom observa ca aceste masti incep sa cada de pe fata, chipul se spala, servitorii luand-o la goana, arsi de raza christului interior. 

Triunghiul cu varful in sus,  format din corpul atmic, al maestrilor( fapte inaltatoare) budhic, al sfintilor( sentimente inaltatoare), cauzal, al geniilor, metaconsilierilor, deschizatorilor de porti( idei inaltatoare) ne sustine sa transformam orice limita in dar si salt de intelegere pentru noi-toti. Cum? Constientizand ca jucam rolul D-nei Nemultumite, acceptand ca acest rol a adus multa suferinta, eliberand aceasta hainuta veche, integrand chipul nou. 

Orice triunghi-calauza format din initieri reiki-mari intuitii-calatorii spirituale sau  post-spovedanie-impartasanie vine sa lumineze colturile ascunse ale dormitoarelor locuite de subpersonalitati sustinand limpezirea, noua asezare, activarea christului interior. 

Ca sa eliberati un triunghi constrictor si o subpersonalitate e important sa mariti lumina interioara. Cu farul astfel activat valurile coboara dezvelind chipul radiant. 

Uitati-va la relatiile din viata voastra. Ce roluri ati jucat poate fara sa va dati seama? Ce triunghiuri limitative au dat putere acelor subpersonalitati? Ex: Am fost in relatia cu sora mea, Fifi Controloarea si asta pentru ca eram orgolioasa, parsiva, invidioasa. In relatia cu partnerii am fost D-na Victima pentru ca nu aveam incredere in mine, nu ma iubeam, nu ma acceptam asa cum eram. 

Desenati un triunghi a carui baza este format din roluri limitative. In centru este individualitatea, iar varful este constiinta treimica. Spuneti asfel: Ma iert pentru toate greslile facute ca Victima si Controlor/ Rog Sfanta Treime/ Constiinta Treimica/ Inteligenta Cosmica sa ma ierte, Sunt Una cu Iertarea, Iubirea, Bucuria sau Ma eliberez de toate aceste roluri/ chipuri. Sunt lumina, iubire, bucurie. Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Terapie bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice