Adeseori ne uitam la autoritatea cunoasterii unui Om si spunem….uau e foarte tare, are 3 facultati, cursuri facute in strainatate si multa experienta. Mai putin vizibil insa intr-o nota mai inalta sa afla cunoasterea nemijlocita pe care o poate manifesta acelasi om si care inseamna sa stii multe fara sa fii invatat intr-o scoala. Aici cu siguranta intuitia, revelatia, mediatia, flow-ul, reamintirea, deja vu-ul toate te pot sustine sa-ti dezvalui intelepciunea care nu mai tine de biblioteci, facultati, cursuri ci de un teritoriu care se deschide doar in fata puritatii, bucuriei de a fi, frumusetii interioare. Uneori oamenii simt si traduc aspecte de viata pentru care nu folosesc mintea. O metasenzitivitate ii ajuta sa stie despre Univers sau Tehnologie lucruri care poate inca nu au fost descoperite. Si mai sus in aceeasi piramida se afla autoritatea stilului frumos daltuit care radiaza si cand suntem in situati de criza si cand suntem in situatii obisnuite stilul fiind un talant foarte pretios cu care iti onorezi viata, colegii, cultura. Una este sa ai un stil plin de diamante-trasaturi si alta un stil pietros, ascutit, impungator.

Mergem mai departe in piramida si descoperim chiar pe varf cum straluceste inca o autoritate: este cea a emanatiei. Ceilalti nu prea ma vad insa acest lucru nu inseamna ca nu sunt.
A fi un mic soare pentru tine si ceilalti inseamna sa ai in interior lumina multa pe care o poti darui oricand cu sau fara cuvinte.

Voi ce autoritati manifestati?