In zveltetea rasaritului am simtit venind strajerii Unimii, cavaleri ai Luminii dezvelindu-si in ochiul interior, Maretia. Erau multi tesand zarile si etapele acestui timp. Si inseninau viul zilei. De jur imprejurul lor era un alai de sfere. Si veneau pe 12 raze activand Crucea. Timpul parca se oprise in galopul lor si mantiile frematau.

Am indraznit sa-l intreb pe AraN….care este misiunea lor?

Un cerc alb s-a activat….in centrul lui asezandu-se toti, ca niste faclii diferit colorate. De aici din miez se desfaceau drumurle si ei duceau Inceputul, deschizand zarile si timpurile.

Cel cu mantie albastra….coborand de pe cal l-a imbratisat pe Mos Ilie si mi-a spus…Codrii Vlahiei sunt vii si ei stiu despre chipurile acestor timpuri. Fiti si voi strajeri ai Unimi nu va pierdeti verticalitatea. O lume noua s-a deschis inconjurata de 9 cercuri din centrul ei tasnind Copiii mergand cu ingerii nordului, sufului, estului, vestului sa teasa un Nou Timp. Si o cruce frumoasa se dezvelea prin ei, o cruce din care a tasnit o spirala a florilor in centrul ei fiind Crinul Alb.

Mos Ilie i-a imbratisat pe toti cavalerii , cativa lasandu-i cate ceva…..L-am intrebat ce a primit? Avea un vultur, o sfera, o floare. Sunt darurile acestor timpuri……Sa zburati cu aripi de lumina, sa luminati zarile intregiti, sa dati glas Florii Interioare.

Mos Ilie, cand mi-ai dezvelit chilia ta si intregul schit am simtit prezenta Sfantului Ilie, caldura, intelepciunea, viul lui. Mi-a zambit …si pentru cateva clipe am vazut Muntele Carmel, Flacara Christica si din nou toti Strajerii Unimii inconjurand ca o spirala Muntele. Cu totii in toate timpurile, alaturi!!!! Zambi el….Muntele revine insa este in interiorul vostru. Sa activati flacara iubirii christice!!! Si usor departandu-se deschise Zarea…..activand Floarea de Lumina!!! Daca fiecare isi limpezeste sufletul, mai multe flori-oameni vor fi strajeri de lumina.

O muzica frumoasa patrunse schitul…toti cavalerii intrand in micuta bisericuta si asezandu-se sub forma de cruce. Mos Ilie slujea alaturi de preotii Unimii si intregul schit capatase un chip radios. Intreaga padurea vibra iar florile de la altar aveau un grai si o luminozitate aparte.

In incapere am simtit si prezenta Maicii si a Mariei Magdalena. In viul regasirii, schitul era una cu padurea.

In cantecul zorilor, Crinul alb ni se asezase in Cupa Sufletului aducand claritate, puritate si bucurie. Lui Mos Ilie ii stralucea fata iar cavalerii erau caldurosi, frematori, asezatori. Am iesit din schit…si am simtit ca ceea ce a fost asezat atunci continua in aceste vremuri prin noi toti. Mos Ilie mi-a luat mana a dus-o la frunte aratandu-mi Crinul apoi m-a imbracat in Flacara si mi-a asezat in maini, o Sfera. Ai cele trei puteri unite ca si cavalerii. Intregitori, aduceti pe fruntea noilor timpuri, Cununile.

Cavalerii s-au reasezat pe caii si au pornit pe raze activand deasupra lor Crucea. Schitul radia iar Mos Ilie inconjurat de flacara Sfantului Ilie imi spuse……Energia celei de-a doua Veniri cuvanta prin voi.

Chip de lumina

Viu christic si gradina

In ochiul trezit…..

…..

Articolul acesta este legat de un altul: Cu Mos Ilie. Din poienile interioare…..Sunt tesaturi ale Unimii care curg prin mine.

Va invit pe 25 mai la ora 18 30 la un atelier dedicat urmatoarelor teme: Crinul Alb, Strajerii Unimii, Tridele divine, Corpul de lumina

Unde? Vasile Stroescu nr 14 langa Foisor

Fie ca Iubirea, Armonia, Pacea sa va sustina in Tot si Toate!!!!