Eminescu s-a născut într-o familie cu 11 copii, Creangă – într-una cu 8 copii, Ion I. C. Brătianu – într-una cu 8 copii, Coșbuc – într-una cu 14 copii, Rebreanu – într-una cu 13 copii, Brâncuși – într-una cu 5 copii, Coandă – într-una cu 7 copii, Enescu – într-una cu 8 copii, Lucian Blaga – într-una cu 9 copii, parintele Ilarion Aragatu vine dintr-o familie cu 9 copii, Ilie Lacatusu, preotul mai avea 6 frati si tot asa am mai putea continua…..bucurandu-ne ca avem atat de multe varfuri de munti, oameni cu aripi veniti din familii numeroase.

Si totusi de ce suntem in aceste timpuri pe primul loc la avorturi?

Oare stim ca dam afara un sfant sau poate un geniu sau poate un maestru?

Ascultandu-l pe parintele Arsenie Boca ma cutremuram. Sunt mame care dau afara sfinti, genii, maestrii si nu stiu mai tarziu cand sunt batute, batjocorite, aruncate in strada ca singurul copil lasat in viata o chinuie cu toti ceilalti. Copiii nefacuti strica pe cei facuti, spune parintele Arsenie Boca. Acesti copiii refuzati se duc intr-un umbral rece, gri, smolit nu au chipuri sunt doar bucati de carne care tipa razbunare atat pentru mama care i-a dat afara cat si pentru pentru intregul neam care nu i-a primit.

Imi amintesc de prima faptura pe care am consiliat-o acum 22 de ani….o femeie care avortase la 18 ani o entitate coordonatoare( fara sa stie declansase multe avorturi spontane pentru ca cei care veneau dupa acest lider nu-si mai aveau rostul in acel moment) dupa care oricat de mult si-ar fi dorit 14 copiii au parasit-o….sarcinile neputand fi tinute pana la capat…si legat de acest prim avort, 3 casatorii ingrozitoase se derulasera, cateva tentative de suicid, multe depresii, suparari, nemultumiri. In fata mea se afla o femeie foarte frumoasa insa cu sufletul sfartecat, o femeie care intrase intr-o mare bucla existentiala alegand sa nu faca primul copil de la 18 ani. Poate ca stiti poate ca nu la fiecare avort se pierde o bucatica de suflet si desigur scad drepturile divine in iubire, bucurie, intelepciune, discernamant, clar, in bani, case, bunuri etc.

Undeva in jurul varstei de 18 ani cand Maica a ingaduit sa mi se ridice valul am primit informatia ca pe neamul mamei sunt multe avorturi si daca nu ii ridic la Ceruri nici eu nici sora mea nu vom avea copiii…..asa ca mi-am activat harnicia intru Domnul si am inceput sa tin post, sa ma spovedesc, sa merg la dezlegari la Frasinei, sa ma dedic copiiilor prin diferite proiecte, sa botez, sa urmez mai multe scoli de spiritualitate. La 30 de ani …mama inca imi mai spunea mie si surorii mele ..ca suntem ca niste pomi fara roade……niste uscaturi. De ce nu vin si la noi…copiii? Undeva mai tarziu au venit dupa ce am iesit din arestul acesta creat de avorturile din neam.

Am multe doamne la cabinet in jurul varstei de 40 de ani care isi doresc copiii….insa in vremurile tineretii….zburatacind au avortat 3, 4, 12, 15 copiii. Cine sa mai vina dupa atatea tipete?

Incercati sa aflati cati copiii au fost avortati in neamul vostru. Multe bucle existentiale, multe intarzieri, multe depresii si neimpliniri se datoreaza acestor crime. Nu ii vedeti pe acesti copiii insa ei asemenea unei plase care apasa pe voi…dar si pe copiii care au primit drept divin de intrupare. Cand baietelul vostru este agresiv si vrea sa dea in voi…intrebati-va cine se exprima prin el? E posibil sa descoperiti cei 8 copiii ai mamei avortati si cei 9 ai bunicii…si tot asa.

Dati sfinte liturghii duminica, postiti, spovediti-va, mergeti la dezlegari, botezati, luati initieri, faceti fapte cu iubire legate de copiii, adoptati si mai ales sustineti tinerele care grabite, suparate, pripite se grabesc sa avorteze dand o viata de bucurie pentru una confortabila dar fara roade.

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie