Pasisem intr-o gradina frumoasa formata din cercuri de flori in centru aflandu-se o stea cu opt colturi radiind din Marele Soare Central. Pe raze graitoare veneau aici in timpul noptii suflete care lucrau in Templul Florilor, suflete care se initiau si apoi plecau si suflete care cautau dezvelirea( ridicarea de valuri).Si erau aici in pregatire dar si la indrumare si din cei plecati care erau acum gradinari ai sufletului sau ghizi sau canale, entitati venusiene dar si maestre inaltate care gradinareau intr-un mod minunat sufletele….folosind muzica cereasca, graiul florilor, mirosurile transportatoare, trairile inaltatoare, visele de lumina, cristalele graitoare. Si toate darurile acestui templu erau asezate sub forma de cununa deasupra lui si din ele tasneau raze care sub forma de spirale imbracau sufletele. Si patrundeai in gradina ….si mergeai mai intai la rau pentru a-ti limpezi pasii, apoi ajungeai in salile pregatitoare si erai conectat la lumina lichida apoi paseai in steaua cu 8 colturi pe fiecare brat, primind initieri sau indrumari sau revelatii intaritoare, steaua sufletului comunicand cu steaua pamantului prin cei trei sori.

Am ales sa stau langa firicelul de apa in contemplatie pura, gandul indumnezeit dezvelindu-mi……planetele de apa pe unde am mai calatorit dar si chipul apei divine asa cum a intrat in viata mea…curgand pe aleile interioare si eliberandu-ma de credinte limitative, regrete, suparari, incrancenari.

Apa de lumina,

Vis christic si gradina

In ochiul limpezit.

Si contempland am simtit cercuri facute din ingerii apei, spirale de stropi care uneau Cerul cu Pamantul, curatand trairile interioare, unind corpul astral cu corpul budhic, dezvelind. In bucuria extatica am simtit Cerul sarutand Pamantul si cei trei sori devenind Una, insorind versul vietii, luminand teritoriile interiorare, deschizand portile Iubirii, Blandetii, Intelepciunii.

Apoi m-am apropriat de una din salile in care se primea Preotia floriilor incluzand Trandafirul celest, Crinul de lumina, Floriile Unimii. Si am patruns in versul lucrarii si am simtit Cerurile graind prin aceste flori deschizand cele 14 peceti luminand Drumul Interior ….revaland Varful de Munte.

Drum de lumina,

Viu cristic si gradina

In ochiul trezit.

Si asa am pasit in centrul stelutei cu 8 colturi si deschizandu-mi apripile am simtit razele lucrand dar si cununa de flori lacrimand ….asezand, adancind, luminand taramurile firii.

Aici in miez am perceput cele 8 triunghiuri ca find o hora luminatoare pentru steaua solara, chipuri ceresti cu care ne intoarcem acasa, triade de virtuti pe care le imbracam de-a lungul multor vieti. Si am simtit varfurile cum se cern prin multe intrupari ramanand doar cateva unicitati care daltuiesc Floarea Care Suntem!!!!

Floare de lumina

Vis christic si gradina

In ochiul indumnezeit.

Si sufletul meu si-a desfacut petalele si s-a umplut de bucurie, caldura, iubire fiind Floare si Stea si Soare si Una!!!!.

Va invit pe 20 sept, ora 18 30 la un atelier dedicat Trecerilor, Initierii in steaua cu 8 colturi, Darurilor ceresti.

Unde? Vasile Stroescu nr 14 langa Foisor, Frecventa Om

Fie ca Iubire, Blandetea, Intelepciunea sa ne calauzeasca in Tot si Toate!!!!