Apare atunci cand onorand temele ai primit daruri cu care stralucesti in Impreuna-Una pe Spirala Inaltarii marturisind in Taina Unimii, Bucuria, Frumusetea, Recunoasterea de Sine.

Orice dar activeaza Centrul si fiecare vals cu el aduce Salturi de Intelegere.

Starea aceasta este un rezultat si apare dupa ce ai cultivat sensuri in triunghiuri trezitoare.

Nu poti cere Implinirea fara sa onorezi zilnic temele pe care le ai fata de Univers, Planeta, Tara, Oras, Ceilalti, Omul din tine.

Ea nu va aparea pentru ca ai vizualizat-o sau pentru ca ai folosit o sugestie potentatoare sau pentru ca pretinzi ca meriti sau pentru ca oferi cersatorilor cate un banut.

Fiecare tema este o invitatie din partea Universului la evolutie si fiecare unitate de prezenta in Centrul ei este o desfacere a noastra, o inflorire, o rodire.

Omul trezit recunoaste Tema pe care o transforma intr-o cununita de luminite pentru noi toti in Impreuna-Una.

Toate provocarile vietii ne dezvaluie temele nefacute sau proaspat stipulate prin Contractele Noastre Spirituale si toate temele sunt insotite de emotii adica de aceea energie care dezvaluie tema.

Nu va cocotati pe vagoanele pline de furie si luati Prozac. Locomotiva-tema va continua sa mearga pe aceeasi sine aducandu-va aceeasi stare de nerodire.

Atunci cand trenul interior tipa, intrebati LOCOMOTIVA: Ce am de invatat? Ce imi dezvaluie aceasta emotie? Care este tema mea?

Doar ocupandu-va de locomotiva veti putea muta trenul pe sinele altui destin.

Emotiile nu sunt pozitive sau negative ele sunt doar glasul temei, vocea ei, sonorul.

Daca nu le-ati numi v-ar fi mai usor pentru ca de ce mai multe ori urmand eticheta, ratati tema.

Starea de rodire presupune trezie si ea cheama toate triunghiurile de lumina sa ne ajute in procesul de internalizare a temelor.

Sa presupunem ca aveti o intrebare: Psihologia este vocatia mea?

Activati unul sau mai multe triunghiuri trezitoare: Recunoastere de Sine-Daruri-Evolutie spirituala sau Incredere-Iubire-Bucurie si puneti in centrul lor aceasta intrebare.

Lasati sa treaca una-trei nopti.

In cupa care sunteti tema se va desface in mii de sensuri aducand in zorii intelegerii, Rodirea.