Incepeti prin a va hrani interiorul cu aceaste intrebari: Ce am facut azi pentru corpul meu christic? Cine sunt eu? Care este misiunea mea? si apoi construiti un triunghi de practici, instrumente divine, abordari cu pe care sa le cultivati zilnic sa spunem rugaciunea, meditatia, contemplatia pentru a urca varful muntelui divin.
Venim ca scanteiute divine sustinute de forte treimice si fiecare integrare activeaza o raza divina prin care micuta tasnire se poate transforma in Soare.
Nu atat practica triunica ne duce in Cerurile Unimii cat trairea christica care lumineaza structurile de sus in jos de la varful conului care poate fi la nivelul chakrei 8 sau la nivelul chakrei 22.
Aceste scufundari, fuziuni, contopiri cu divinul construiesc corpul de slava, corpul christic, corpul invierii.
Impacarea triunghiului cu varful in Sus( liftul ceresc) cu cel cu varful in jos( vehiculul cu care aterizam in materie)este extrem de importanta. Nu ne putem intoarce acasa ca vazduhisti cu 5 daruri dar stand in strada nici ca materialisti cu 8 case si 3 masini, impietriti, rupti, razvratiti.
Aceasta impacare este o in adevar o fuziune: corpul cauzal se contopeste cu cel mental, cel budhic cu cel emotional si cel atmic cu cel fizic. Cand aceasta unime se face…..triunghiul cu varful in jos a disparut, ramane doar forta treimica radianta imbratisata de sfera care suntem purtand in interior crucea christica. Acest adult inteleptit se intoarce Acasa facand valsul cu sferele ceresti dar si cu sferele-oameni, bucuria, frumusetea, radianta lui atingandu-i pe toti ceilalti. Aceasta iluminare sau christicizare ne dezvaluie ca fii de Dumnezeu suntem, treimi in actiune ce prin practica virtutilor, au unit Cerul cu Pamantul devenind stelute radiante sau sori.
Cei mai multi dintre noi au experientant stari fulgurante de iluminare interioara in care ati spus Evrika sau Da stiu sau Minunat asta e!!!! Insa acele stari au disparut si voi ati revenit la vechile obiceiuri.
Printr-o practica spirituala triunica creste viteza de indumnezeire adica capacitatea de a extrage aurul celest al vietii chistice din fiecare Acum dar si de a-l integra pe fiecare raza a vietii.
E simplu sa receptionam anumite adevaruri insa este relativ mai dificil sa le aplicam constant urmand triunghiul echilateral format din ganduri de lumina si idei inaltatoare-sentimente de lumina-fapte de lumina. Atunci cand reusim sa-l aplicam sfera care suntem se activeaza, creste, radiaza, valseaza, fuzioneaza cu alte sfere-virtuti pana cand apare fuziunea cu Marea Sfera Centrala, marea contopire pe care o numim altfel Iluminare.
De la cerul 7, 4 in sus incep procesele de iluminare adica de luminare interioara, de activare a christului launtric, de contopire cu divinul.
Ne aflam intr-o viata de bacaluareat, pentru unii de facultate si chiar de masterat astfel ca toate procesele de invatare sunt extrem de accelerate. Nu va luptati cu emotiile si nici cu gandurile. Lasati-le sa va traverseze privindu-le cu ochi divini.
Soare christic
Primeste-ma
Imbratiseaza-ma
Iubeste-ma
Eu la triunghiul celest vin
Cu toate fortele treimice ma inchin
Coboara in mine
Sunt Una cu Tine.
Fiecare stare de luminare interioara va aduce unitati de pace, de bucurie, de intelepciune, daruri si intelegeri care nu sunt din mintea voastra ci de la varful triunghiului cu care v-ati contopit in momentele voastre de predare, abandon, marturisire in Unime.
Va invit atunci cand vreti sa integrati un adevar sau sa contemplati o idee sau sa va aseti in triunghiul format din ganduri de lumina-sentimente inaltatoare-fapte indumnezeite la samadhi. Sarea, apa si intunericul activeaza acele metacapacitati, daruri, fuziuni care ajuta sa ne iluminam.

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice