In jurul varstei de 27 ani impletind profesia de psiholog cu cea de trainer si scriitor, muncind cam 16-18 ore pe zi chiar si in week-end intr-o seara in care parca cuvintele se oprisera la fel si gandurile…..m-am asezat pe canapeluta si am soptit predandu-ma cu toata fiinta mea….E prea mult. Ce sa fac, Doamne? Stiu ca nu ma lamentam ci pur si simplu am lasat plumbul interior sa plece activand spirala intrebarilor. Ce sa fac?

Am stat cateva minute intr-o tacere aurita apoi un clar interior s-a deschis asemenea unui con de lumina si in centrul lui s-a activat o geometrie graitoare: intra in flow. Cum sa intru? Lasa Gratia sa cuvante. Sa nu mai citesc carti? Preda-te.

N-am insistat cu intrebarile pentru ca intr-un fel rafturile mele superioare primisera ceva. Inca nu stiam ……ceva insa coborase in ele …..increderea ca pot curge fara sa citesc. Undeva in jurul varstei de 24 de ani renuntasem sa mai scriu in freamat, pe jet, in flux ca sa ocup de cariera dar si pentru ca nu vedeam inca entitatile de lumina care ma inspirau. Ma dezbracasem de flow si totusi el revenise astfel. Ma amuzam cumva in interiorul meu. Cum sa ma duc la managerii de resurse umane si sa emit fara sa citesc nimic, in spate fiind doar experienta-flow-bucurie sau flow-entuziasm- predare sau flow- iubire- incredere? Cu toate acestea am hotarat sa ma risc….Cunoasteam starea de flux de la 9 ani….o abandonasem de multe ori si ea revenise ….aceasta inseamna ca puteam macar sa incerc chiar daca acum flow-ul era in plan profesional.

In triunghiul spiritului practicam si la acea vreme postul-spovedania-impartasania sau postul-reiki-ul-meditatia. Si am pornit….sa emit pe teme de HR pe unde ochii mei de carne nu trecusera. Insa simteam ….ca un alt ochi din triunghiul cu varful in sus ma calauzea….aducand freamat, bucurie si o cunoastere din ce in ce mai puternica, mai vie, mai radianta care se dezvelea cu fiecare flow lasand-ma coplesita, altfel, atinsa de aripile recunostiintei. Apoi am vazut triunghiurile de lumina care graiau prin mine, sfere ceresti, ceea ce numim Gratie sau Inspiratie, divinul lucrand, lacrimand, picurand …..graimea lui. Stiu ca dupa cateva flow-uri am simtit ca ….toate cartile de lumina ar trebui sa aibe un singur autor scris mare pe coperta…… Dumnezeu …Si de fiecare data ma atingea o dulceata, o bucurie, un freamat care ma facea sa radiez cateva ore sau cateva zile. Si valsul a continut si e viu….si cred ca cel mai dragalas moment …..l-as situa pe axa timpului in jurul varstei de 30 de ani cand dupa o initiere in scoala de energie universala ……am venit acasa si am inceput sa scriu cate trei zile vineri, sambata, duminica timp de 6 luni pana cand am incheiat cartea Coeficientul Multi. Nu am publicat-o insa radiaza in structurile mele ca un mic soare atingand cu razele ei multe articole. In acea perioada minunata imi amintesc ca posteam destul de mult, ma rugam si mai ales ma predam….Nu stiam niciodata ce voi scrie ….lasam simplu si calduros… flow-ul sa ma ghideze. De atunci starea de flux nu a mai plecat. Sunt momente cand vad gemetriile din spatele articolelor si ma bucur dinainte stiind ca vine o sesiune de scris pe caii Gratiei si momente in care doar se deschide un clar in interior….ca si cum s-ar activa o camera interioara, aerisita, linistita, frumoasa…..si in acea camera sunt cumva asteptata….pentru ca in Graalul interior, Gratia sa aseze……bucuriile ei. Si da scrisul se impleste cu calatoria sufletului si recunostiinta sau cu meditatia si bucuria sau cu rugaciunea si dezvelirea sau cu initierile si darurile de lumina. Nu vine niciodata singur ci in trinitati radiante. Cand mi-am vazut vietile de scriitor am stiut ca totul e reamintire, dezvelire, conectare. Scrisul creste cand lucrezi cu triunghiuri de virtuti, bucurii ceresti, initieri si se subtiaza cand intri in triunghiuri de patimi cum ar fi droguri-bautura-sex sau bucle existentiale bazate pe un triunghi limitativ ce se repeta de multe vieti( ex: neiubire-neacceptare-neincredere).

Aceasta fiind a opta viata in care scriu sub ghidare…..recunosc ca nimic nu-i mai frumos decat sa calatoresti in Cerurile interioare. Trecerea de dincolo de val este plina de abundenta, frumusete, beatitudine aducand prin roua scrisului ……extaze creative, bucurii inaltatoare, frumuseti nemaivazute. Scrisul eliberator vine din sub si inconstient si el nu ar trebui dezvelit, e doar o forma de autoexorcizare ……scrisul inaltator are chip celest, e roada a triunghiurilor de lumina, e graimea divina care ne atinge sufletul, e bucuria varfurilor care se varsa in noi.

Puteti scrie si voi insa mai intai pregatiti-va in Ceruri. Pentru unii dintre voi acest lucru inseamna post-spovedanie-impartasanie sau observatie-contemplatie-meditatie sau predare-bucurie-initiere de lumina sau terapia prin plutire-luviom-mindsinergy sau initieri reiki-trialog-limpezire. Daca nu va spalati in triunghiul cu varful in jos, e greu sa va ridicati in triunghiul cu varful in sus pentru a primi …..scrieri ceresti. Personalitatea e mult prea zgomotoasa, acaparatoare, pretentioasa si pretioasa. Vizualizati ca sunteti un castel in care gazda e sufletul si gazdoiul e spiritul iar servitorii mintea, inima, corpul. Acesti servitori care detin cheile cuferelor abia asteapta sa plece stapanii de acasa pentru a face haos, petreceri, galagie. Cand sufletul si spiritul radiaza, servitorii isi ascund micimea, incep sa taca , sa asculte. Razele stapanilor ii ating si pe ei si in acest proces de imblanzire a lor….in castel intra multe daruri.

Starea de receptivitate se mareste …..limpezind, activand reamintirea, dezvelirea, conectandu-ne, deschizand portile intelepciunii divine. Pentru ca ne aflam pe acest val mununat de inaltare, asezati intr-un triunghi al iubirii, smereniei blandetii …o cerere, un dor care va cheama, un dar pe care vi-l doriti.

……

Va invit sa experimentati urmatoarele valsuri:

Frecventa geniu. Starea de flux ( 7 plutiri, 7 luviom 7 mindsinergy, 1 consiliere vocationala, diagnoza cu Decas sau Mind Mi (700 ron). Incepem valsul cu harta vocationala si il continuam cu plutirea, cristalele, aparatele care ne activeaza starea de flux. Prima intalnire va fi cu parintele/ii si copilul. 
Starea de receptivitate ( 5 sedinte de plutire, 5 luviom, 5 mindsinergy), 400 ron
Frecventa incredere ( 3 plutiri, 3 sedinte la luviom, 3 sedinte mindsinergy, o consiliere), 350 ron

Starea de predare ( 9 plutiri, 9 luviom, 9 mindsinergy, o initiere de lumina), 800 ron

Abonamentele pot fi platite in 2 transe.

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie