Pentru a medita oriunde pe strada, in metrou, intr-o librarie incercati sa va spalati cupa interioara in triunghiul iertarii astfel: Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele pe care le am fata de iubire, bucurie, liniste, frumusete, implinire fata de Tot si Toate de Acum si de Altadata, Rog sa fiu iertat si dezlegat de toate greselile si pacatele pe care le am fata de iubire, bucurie, frumusete, liniste implinire etc fata de Tot si Toate, Sunt Una cu Iertarea.

Cultivati smerenia, linistea, deschiderea. Nu va inchideti in etichete de tipul piticul, nemernicul, nefericitul.Intelegeti.

E foarte important ca in aceasta poarta a iertarii sa oftati, cascati, lacrimati. Cand ati pasit in Unime, simtiti fuziunea cu Iertarea, imbratisarea ei, dragul ei.

De aici Cupa care sunteti straluceste si in ea Universul va aseaza versuri, cautari, bucurii, revarsari de Sens.

Pastrati aceasta bucurie intregitoare. Cereti ghizilor vostri indrumare pe o tema sau mai multe fara asteptari.

Curgerea va atinge Cupa care sunteti facand-o sa radieze.

Doar atunci cand procesul de limpezire nu este facut si dezvelirea in Unime nu este recunoscuta, flow-ul devine un proces greoi.

In adevar, trecerea de la starea de cupa la curgere sustinata de contemplatie este simpla, apropiata de noi, una cu Omul.

Dimineata in rasarit, spalati cu iertare saptamana anterioara, ziua trecuta insasi viata. Este ca si cum ati sterge praful, ati razui mizeria, ati curata un vas. Nu o faceti mecanic ci cu drag, atenti fata de fiecare aspect al devenirii voastre.

In acest proces de dezvelire e posibil ca multe reamintiri din viata aceasta sau de altadata sa iasa la suprafata. Dati-le lumina cerend indrumare. Ceea ce revine este intim conectat cu Acum.

Luati in palme de lumina imaginea, filmul, revarsarea de Sens si lasati razele palmelor sa hraneasca  aceasta mijire.

Florile reamintirii vor glasui la Centru la momentul potrivit.

Daruiti-le lumina pana cand vor rodi in taina Regasirii.

Universul curge in Cupa care sunteti si se aseaza ca o ambrozie in interiorul vostru atat cat ii permiteti.

Pregatiti sa va intaniti in taina Unimii cu toti Maestrii……simtind Curgerea ca un fular de lumina, tacut, frumos, adancitor si mai ales aducator de Rost pentru noi toti in Impreuna-Una.