Cu siguranta ati simtit in viata voastra prezenta viguroasa a unor Oameni, forta, maretia, sustinerea lor fie ca erau maestri, parinti sau poate doar simpli amici. In momentele delicate ale vietii, ati inteles ca un stalp de lumina sau mai multi v-au ajutat sa priviti in departare si sa vedeti caii Gratiei cum aduc pe noul cer, Bucuria, Limpezimea, Pacea dincolo de colbul provocarii, de ceata in care rataceati, de furtuna interioara in care va zbateati.

Acesti stalpi de lumina lasati cu talc in viata voastra si la momentul potrivit sunt trimisii deghizati ai Cerului pentru a va fi aproape in marile decizii pe drumurile pline de suisuri si coborasuri ale vietii.

Incercati sa-i identificati, aduceti-i in consiliul inteleptilor.

Sunt multe momente in viata cand clarul ne paraseste si pasul devine greoi, cand ochii sunt tristi si nimic in jur nu pare sa zburde.

In astfel de vai ale plangerii incercati sa ii aduceti in jurul mesei rotunde si sa va conectati la Centrul lor. Culegeti nu ce vrea eg-ul sa auda ci acele globuri de lumina pe care le puteti aseza in pomul interior.

Uneori stalpii de lumina sunt doar ghizi nonfizici, sfinti din luna in care v-ati nascut, entitati de lumina pe care le-ati primit in urma unor fapte bune, acordaje, optimizari, maestrii ascensionati.

Nu ii vedeti insa le perceti sustinerea, prezenta, apropierea.

Ori de cate ori lansati o intrebare sau o chemare se apropie de voi, incercati sa va conectati la ei creeind acele fire de lumina prin care intuitia poate curge, rodirea poate sa apara.

Stalpii de lumina ne arata Calea si ne sustin pe Ea, dezvelind in momente de cumpana, firele care leaga Totul.

Incercati sa construiti in interiorul vostru un astfel de Stalp format din credinte potentatoare-trezitoare, virtuti, deschideri inaltatoare, bucurii, pasiuni, mantre toate asezate cu multa iubire pe aceasta spirala evolutiva care imbratiseaza verticala crucii.

Claditi fara asteptari lasand lumina sa-i imbratiseze chipul, sa-l transforme intr-un Far al Iubirii, Intelepciunii, Discernamantului.

Si cand Stalpul interior s-a activat veti simti prezenta multor Stalpi de Lumina pe toate Cararile Lumii ajutandu-va sa priviti micile gropi ca stropi plini de Soare ce se tin de Mana cu drag privind la Cer.