Puteti activa in masina mergand catre Brasov,  manastirea Ghighiu sau alte destinatii aceste spirale pline de talcuire:

Pentru spirala temelor puteti alege cand dvs cand sotul o tema de viata pe care emiteti, dezveliti, impartasiti amandoi sau toti 4 ( depinde cati sunteti in masina) fara ca participantii sa-si judece unii altora raspunsurile. Veti simti cum temele sunt din ce in ce mai frumoase si sufletele voastre zburda intr-un vals al bucuriei, regasirii, unimii. Am practicat spirala temelor si a intrebarilor in multe calatorii pline de talc sau simplu mergand spre casadar si pe Santiago de Compostela unde flow-ul ne a cuprins pe toti, reveland prin acest joc cosmic, puterea Centrului, frumusetea soarelui interior, unicitatea noastra. Temele au fost foarte variate. Exemplu: Infidelitatea sau Reconectarea in cuplu sau Postul in Cuplu sau Cum sa faci alegeri inaltatoare sau Despre treceri in cuplu.  Emit toti participantii dupa care unul din voi propune o alta tema. Mai multe nivele de constienta se vor activa, punctele de vedere fiind diferite si totusi impletite in jocul cosmic. Aceasta spirala ascendenta a temelor functioneaza foarte bine in triunghiurile bucuriei-intelepciunii-discernamantului sau al iubirii-acceptarii-sinceritatii sau al caldurii-balndetii-recunoastiintei.

E important sa nu sabotati acest dans ceresc cu judecati, critici, reprosuri activand spirale descendente.

Spirala intrebarilor porneste de la o intrebare care va anima si continua cu multe alte intrebari, interlocutorii dand grai divin centrilor superiori fara ca degetul tatalui punitiv sau al fiului critic sa intervina. Intrebarile sunt foarte variante si toti participantii raspund in triunghiul sinceritatii-bucuriei-flow-ului.

Evitati spiralele descendente bazate pe rani nerezolvate folosind ironia, supararile, criticile.

Jocul intrebarilor este si el o hora cosmica care anima sufletele legand Cerul de Pamant. Exemplu: Ce calatorii spirituale te/ va cheama in 2018? Care este triunghiul-calauza in aceasta etapa de crestere?Cum faci trecerea de la situatia in care ai fost dat afara la insasi Calea Ta? Ce ti-ai reamintit in ultima ta relatie? Ce sabotori stau la baza povestilor tale/ voastre de dragoste? Caracterul tau de ce valori este modelat?Cum unesti Cerul si Pamantul, zilnic? Ce initieri te-au ajutat in procesul de dezvelire? Cum te reconectezi in cuplu? Intrebarea unuia se poate adresa tuturor participantilor sau fiecare daruiete o intrebare, celuilalt. Daca vreti sa miscati roata cresterii in Unime atunci va conectati la fiecare sfera de unde luati, Intrebari. Aceasta roata este pusa in functiune de Reamintire, Dezvelire, Constructie, Sincronizare/Desincronizare, Reconectare, Limpezire/ Purificare, Intelepciune. ( mai multe despre ea pe acest site)

Spirala ascendenta a darurilor este cea care atinge sufletele si vietile noastre cel mai mult pentru ca ea transforma orice provocare in diamant al vietii.

Se bazeaza pe identificarea perlelor, bucuriilor, a varfurilor de intelegere pe care e de dorit sa le extragem sau sa le vedem in toate situatiile care nu ne plac si care totusi vin ca maestrii deghizati in vietile noastre reveland o intelegere, un talc, un sens care nu poate intra in manifest decat printr-o provocare.

Spirala darurilor este bine sa o practicati dupa ce ati lucrat cu spirala temelor dar si cu cea a intrebarilor. Ea se activeaza astfel: Ce daruri ti-a adus plecarea in Gibraltar? Ce insight-uri ti-au atins sufletul in Thailanda? Ce talcuiri te-au rotunjit cand ai fost in Templul Soarelui din Peru? Ce bucurii intregitoare ti-au luminat pasirea lucrand cu Bucurania? Ce diamante s-au asezat in panerul sufletului mergand la copiii de la Valea Plopului? Ce martisoare ceresti se aseaza in centrul tau in acest Acum?

Lasati darurile sa va inunde desenand Noul Cer.

Pe Vechiul Pamant, temele de viata ne impovarau iar glasul darurilor nu-l auzeam. Spirale descendente ne mancau entuziasmul zgandarind si marind corpul-durere.

Intrati in aceste valsuri cosmice si veti simti cum Noul Pamant isi da mana cu Noul Cer activand la mijloc, Noul Om.

….