In perioada 30 aug-2 sept 2013 cu sufletele desfacute si ochii insoriti am imbratisat Dobrogea valsand cu Templul de la Seimeni, Adamclisi, Manastirirea Sf Ap Filip, Pestera Sf Ap Andrei, Bisericile Rupestre de la Basarabi, Manastirea Mariei Magdalena, Cetatea Enisala, Manastirea si Cetatatea Halmirys, Histria si alte locuri frumoase care s-a asezat pe razele iubirii noastre.

Drumurile ne-au fost dezlegate de spirale de pasari care parca ne aratau directia si nori albi pufosi descriind copiii, nave, jucarii care parca ne impleteau cu Cerurile marturisindu-ne in taina unimii, bucuria de a fi, frumusetea, dragul de tot si toate.

Pe o mica portiune de drum, ploaia ne-a racorit interioarele si ne-a limpezit ochii sufletului apoi Ra a tasnit si a rodit in fiecare exprimare sau nerostire a noastra.

Temele acestei calatorii au fost: acceptarea a ceea ce este asa cum este, iubirea de tot si toate, restaurarea si modelarea retelei Dobrogei si configurarea sau largirea portilor de lumina.

Si ne-am facut lucrarile de lumina cu mare bucurie, impletind Cerul si Pamantul in sufletele noastre. Iar la final in triunghiul descris de pestera Sf Casian-planeta Casiopee-Casiopia, sentimentul de Acasa a stralucit peste tot si toate, aducandu-ne noi unitati de intelegere si multe Revarsari de Sens.

In vers divin, mai multe familii de lumina s-au imbratisat pentru a sarbatori o Noua Dobroge.