Am plecat in Bulgaria la Festivalul Trandafirilor si intr-un mod minunat am descoperit un loc binecuvantat numit Damascena, un taram al culorilor, o poveste plina de cantec, o hora a frumusetilor.

Am pasit prin perdeaua de lumina lasandu-ma atinsa de mirosuri incredibile, transportatoare si viuri coloristice care iti deschideau petalele sufletului. Intr-o sala minunata de concerte…..pe note cosmice, trandafiri-spectatori ascultau muzica cerurilor. Parea ireal si totusi adevarat…mii de culori, balsamuri incredibile in fata unei scene minunate de unde curgeau arii celebre. Am mirosit fiecare trandafir ….si m-am lasat atinsa de fiecare nota. O triada radianta s-a activat in mine, trandafiri-Maica-muzica cerurilor.

Nu credeam ca poti sa vezi cu ochi fizici …..atat de multe flori-graitoare participand ca spectatori la Marele Simfonie. Parea ca fiecare nota ..ii atinge….dezvelindu-le frumusetea, splendoarea, bucuria. Stand cu ochii inchisi printre fularele de mirosuri….am simtit Cerurile ca se deschid…..si am perceput trena Maicii, inalta plina de trandafiri, cu chipul atingand Cerul. Am vibrat toata….de Sus pana Jos, melodii subtile, blande, curgatoare…traversandu-mi fiinta.

Iti multumesc Maica pentru aceasta spirala a trandafirilor care imi imbratiseaza Fiinta!!!!

Am pasit intr-un loc alb -argintat care se suprapunea perfect cu sala concertelor ……mai mare decat Damascena, inelar avand 144 de cercuri pline de trandafiri care se uneau cu Cerul… creeand mai multe spirale de culori si mirosuri.

Mai multe entitati inalte, aurii hraneau cu un fel de ambrozie….. trandafirii care aveau un grai propriu si o unduire calda. O entitate imbracata in verde…..culegea parti din subtilul unor trandafiri, le amesteca cu o pudra aurie, sufla peste ea…si apoi le aseza in mici cutiute. Cerul era contopit intr-un fel cu trandafirii la fel si Soarele…Adica…cercul de sus parea una cu acestia….trandafirii capatand niste culori nepamantene.

Am intrebat-o pe AzaRa unde ne aflam?!!! Pe Venus…imi spuse zglobie….

O femeie inalta cu chip frumos si ochi verzi, ma saluta dintre trandafiri. Era MayRa( regina Maria). Parea ca se uita dupa ceva anume…si abia atunci cand a gasit…un trandafir mov….s-a intors catre mine. Ai stiut…am spus…patrunsa de cantecul trandafirilor. Cei mov imi plac atat de mult…. Mi-a atins fruntea, umerii, mainile si apoi mi l-a asezat in par. O energie frumoasa, mov ca un vesmant de lumina m-a imbracat de Sus pana Jos. Preotia florilor…am soptit…si hora trandafirilor mov din spirala ….s-a cativat intr-un mod minunat unind Cerul cu Pamantul. Energia mov era blanda, suava, calda.

Mi-a luat mainile intre palme…si mi-a spus: trandafirii sunt graitori ca si voi. Contopiti-va cu Cerurile din ei si ne veti vizita mai des. Este ceea ce voi numiti clarolfactie. Un fel de a va transporta aici in Gradinile Maicii. De multe ori gradinile de Jos sunt sustinute de gradini extinse aici Sus. Exista intotdeauna o proiectie a lumii invizibile in lumea voastra.

MayRa ma bucur ca in acest ocean de trandafiri ….te regasesc. Tot sufletul mi-e plin de licori noi. Le-as lua si le-as aseza in toate Cupele. E un sentiment de plinatate ……care imi face sufletul sa radieze, sa se extinda…sa devina una cu imensitatea. Fuziune, extindere, contopire!!!!Iti multumesc….

Contemplati florile…simplu fara judecata….si va veti descoperi in ele…Sufletul!!! Exact asa cum este…mic zgribulit, uscat ca o stafida….sau imens, frumos, radiant!!!!Si invatati sa-l scaldati in note cosmice sau in gradini!!! Prin aceste contemplatii fuzionale…veti creste in voi …imensitatea si vesnicia!!!!

Nu va grabiti….sa conceptualizati. In necuvinte……fuzionati cu Totul!!!Am privit la un buchet de raze care ii cobora pe frunte…apoi la ochii verzi patrunzatori…apoi la mainile in care aparusera toate tipurile de trandafiri.

Mai multe entitati de lumina faceau cununite…si le asezau deasura tarilor. De ce deasupra tarilor? Sunt cununile divinului feminin. Din ele curg raze ale iubirii, frumusetii, intelepciiunii.

O hora frumoasa din tari …….se activa in centrul spiralei trandafirilor. Mai multe entitati le invesmantau si le puneau cununi. In centru era Maica…si de jur imprejur cercurile graitoare de culori vii. RaMaNia era una dintre ele. Cand cantecul s-a oprit…tara noastra a primit vesminte mov si o cununa din trandafiri galbeni. Pe umerii ei am vazut un inel si un vultur iar deasupra steaua cu 8 colturi…in maini fiind trandafiri de toate culorile.

O stare de pace, de unime, de bucurie…….s-a dezvelit.

Am multumit ….MayRei…am luat trandafirul mov si m-am last ConDusa. Am deschis ochii in sala de concerte de la Damascena. Eram langa o tufa de trandafiri mov, in aer aurit ascultand Figaro. O invaluire suava …..se simtea peste tot. Taramul trandafirilor era viu si aici si acolo, o corespondenta aurie conducandu-te in lumea venusiana.