Intr-un alt articol(aparut acum 2-3 ani) am vorbit despre Spirala intrebarilor insa mult mai vie in acest an 9( 2 plus 0 plus 1 plus 6) este Spirala Temelor.
Daca va aflati la volan si trebuie sa parcurgeti mari distante, incercati sa vizualizati o cruce, fuzionati cu ea inlauntrul vostru si apoi din Centru ei, dezveliti o Tema de Viata.
Fiecare participant va aduce la suprafata o emanatie cereasca-lumeasca urmand ca ceilalti din Centrul lor sa emita o filosofie de viata, sa lase tasnire, sa cristalizeze un punct de vedere.
Nu judecati cele 4 bucurii intregitoare( presupunand ca participati la joc 3, 4, 5 sau mai multi) sau conceptii care s-au revelat in felul acesta. Luati-le in palme de lumina si aduce-ti-le la Centru.
La final vizualizati in fata voastra o cruce din lumina alba imbracata de doua spirale una mov si una aurie. In centrul ei asezati tot ceea ce ati primit rugand insasi Crucea sa va ajute in procesul de cristalizare a unei conceptii de viata aerisite si care corespunde legilor divine si arhistrategiei de lumina.
Nu va chinuiti acasa partenerii cu reprosuri sau cu alte comentarii legate de acel punct din marea vedere pe care l-au putut accesa de pe nivelul de constienta in care se afla sotul, sotia, prietenul, soacra, mama, cumnata. Priviti intregul bloc cu toate etajele-puncte de vedere ca fiind minunat pentru multele etape de crestere in care ne aflam.
Posibile teme: flow-ul in cuplu, visul, triunghiuri familiale, fidelitatea, recunostiinta, abandonarea de sine, calatorile initiatice, acceptarea, alegerile, bucuria de a fi, a impartasi in Impreuna-Una, pacea, frecventa iubirii, precocitatea, intelepciunea in cuplu, discernamantul, iertarea de Sine, credinta si cunoastere, reamintire, digestia divina, limpezimea mintii, clarul, faca-se voia ta, puterea triunghiului, blandetea, autoritatea emanatiei, cuvantul care sculpteaza, roluri ceresti, conexiuni divine, patrunderea in vers divin, chemarile sufletului.
Lucrand cu spirala temelor veti simti puterea triunghiurilor in procesul dezvelirii dar si intregul vostru potential cum graieste. Si cuvantand o poveste frumoasa se va naste animand pe raze invizibile, Totul.