Semnul ca inima noastra este trezita si echilibrata consta in capacitatea de a darui si de a primi fara restrictii, analize, judecati. Descoperim uneori ca putem sa daruim in cuplu si altora insa nu stim sa primim sau primim dar nu stim sa daruim. De multe ori prin iubire intelegem dorinta trupeasca, atasament, ma simt bine. Daca cele trei chakre inferioare nu sunt echilibrate, iubirea pe care o simtim in inimile noastre va fi conditionata si legata de securitate, sex, putere. Relatiile noastre vor fi deficitare si codependendente mai degraba decat pline de putere, independente, radiante. O relatie de iubire interdependenta o putem asemana cu doua flori conectate la acelasi soare, care nu se sufoca una pe cealalta, isi traiesc frumusetea, unicitatea, radianta. Pentru a trai in inima, priviti cu ochi christici iubirea, intelegandu-l si primindu-l pe celalalt pentru ceea ce este nu pentru ce ne-ar placea noua. Astfel ii dam voie sa aleaga ceea ce simte, sa fie pe Calea lui, sa-si exprime talantii, fara a-l conditiona, incatusa, controla. O intrebare care cu siguranta a aparut in viata voastra ar putea fi aceasta: Atunci cand iubim necondionat trebuie sa acceptam comportamentul disfunctional al celeilalte persoane? Mai intai e de dorit sa ne inaltam pana la planul cauzal pentru a vedea de ce am atras un comportament disfunctional. Apoi vom aduce sentimente si fapte inaltatoare in relatia noastra de cuplu intr-un anumit ragaz de timp. Daca acele comportamente disfunctionale se repeta bazandu-se pe violenta-droguri-ura sau pe competitie acerba-punitivitate-suparare, puteti alege inaltator sa inchideti o astfel de relatie cu iubire, recunostiinta, iertare extragand din experienta aurul celest/ intelepciunea care va poate duce mai departe.

Cheia alinierii la iubirea divina se afla in chakra 4 de aici porneste spirala iubirii necondionate catre Cerurile Unimii.

O inima impietrita boscorodeste, se supara, nu simte, e rece, o inima sfasiata sangereaza la orice mesaj, plangandu-si durerea.

Taina iubirii se tine de mana cu taina unimii si taina casatoriei dar si cu toate virtutile pe care le putem aduce in cuplu. In sine virtutile au corp triunic adica sunt formate din idei ceresti-sentimente inaltatoare-fapte radiante.

Spirala iubirii desi tasneste din chakra 4 insaileaza radiante, nuclee de lumina, bucurii care se duc pana pe varful muntelui divin la Soarele Christic. In limbajul nostru le traducem astfel: primirea a ceea ce este asa cum este, acceptarea, bucuria, frumusetea, caldura, compasiunea, bunatatea, iubirea unionala.

Cand am ajuns la ultima treapta iubirea este contopire cu Cerurile, fuziune, inaltare.

Putem trai in aceasta viata cu trup, iubirea neconditionata?! Cum? Deschizand cu cheia rugaciunii sau o contemplatiei sau a meditatiei triunghiul cu varful in sus( corp cauzal-corp budhic-corp atmic)urmand ca la nivelul nivelul eului terestru( minte-inima-corp) sa aleg treimic( cu blandetea mamei, fermitatea tatalui, creativitatea copilului). Altfel spus…. impletind idei inaltatoare cu sentimente radiante si fapte pline de talc, coborand iubirea cereasca in cupe lumesti.

Usile deschideti usile!!!! reprezinta o invitatie spre a vedea altfel iubirea …de la dragostea lumeasca sa simtim iubirea christica sau de la atasamente sa urcam catre toate radiantele ei in necondionare.

A iubi înseamna a se topi în imensitatea lui Dumnezeu, a fuziona cu el.

Evident, aceasta contopire cu Dumnezeu nu se poate face asa de rapid. Chiar în toata existenta lor, unii oameni nu reusesc sa aiba aceasta constiinta superioara gratie careia sa simta ca sunt una cu Divinul. Din timp în timp ei au o strafulgerare, o iluminare, dar a doua zi se simt iar separati, slabi, nenorociti. Cel care a realizat aceasta fuziune cu Eul sau superior se gaseste în pace, in bucurie, in lumina, se simte nemuritor. El a ajuns la un grad de constiinta atât de elevat, atât de vast, încât considera toate creaturile ca si cum ar face parte din el însusi, el nu mai are dusmani, nu mai poate face rau nimanui, el iubeste toate fiintele pentru ca simte ca el însusi traieste în toate fiintele. Acesta este Omul cu O mare, fiinta care a spart coaja de ou.
Pentru a ajunge la constiinta identificarii cu Dumnezeu, yoghinii hindusi se servesc de formula “Eu, sunt El”. Meditând mult la aceasta fraza, yoghinul constientizeaza ca eul sau nu exista, ca eul nu este altceva decât “El”, Domnul. El e unic, atotputernic, singura realitate. Pentru crestini exista o alta formula pe care as vrea sa v-o reamintesc, Eu si Tatal, Una Suntem sau Eu si Sfanta Treime Una Suntem.
Sa ne conectam acum la simbolul sarpelui care îsi înghite coada. El îsi înghite coada, adica uneste cei doi poli masculin si feminin pentru ca vrea sa se cunoasca. Coada trebuie sa gaseasca capul si sa se uneasca cu el; coada, eul inferior, trebuie sa se uneasca cu capul, Eul superior, care e în înalt, în cer. În om, acest sarpe se gaseste în coloana vertebrala, e sarpele Kundalini, care odata trezit se ridica de-a lungul coloanei vertebrale. Când cei doi poli sunt în fine reuniti, adica când Kundalini, de jos, se uneste cu spiritul universal, Shiva, omul se cunoaste, e în plenitudine, in extaz, in iubire neconditionata, in Unime.
…….

Ex 1: Desenati un soare cu mai multe raze. In centrul lui activati cuvantul iubire. Pe fiecare raza puneti numele oamenilor din viata voastra. Conectati-va la ei. Ce geometrie se activeaza cand spuneti iubire in relatia cu soacra sau in relatia cu fratele? Ce geometrie se activeaza cand spuneti vaccin? Dar cand spuneti criza? Cum putem activa spirala iubirii pe fiecare raza a vietii noastre?
Ex 2: Desenati spirala iubirii: pe fiecare cerc al iei numiti triunghiul care va descria iubirea. Ex: Eram cu Ioan in 1999 si iubirea mea era insemna sa fiu in centrul atentiei lui, sa ma duca la film si sa-mi faca complimente. Se schimba ceva de la un cerc la altul sau triunghiul iubirii ramane la fel?

Si daca sufletul vostru se strange, soptiti in voi: Treime in Unime coboara in inima mea, Deschide petalele sufletului meu, Iubeste prin mine, Rescrie prin mine, Graieste prin mine, Sunt Una cu Tine.
sau
Sunt Iubire
Sunt Bucurie
Sunt Pace
Sunt Intelepciune
Sunt Blandete
Sunt Caldura
Sunt Bunatate
Sunt Compasiune
Sunt Tot ceea ce Sunt
Eu Sunt
Iubire
Si Impreuna-Una.
…..
Va invit pe 10 martie la un atelier dedicat Spiralei Iubirii.
Unde? Vasile Stroescu nr 14
Ora? 18 30
Cu cine? Camelia Ra
Cat? 30 ron
Teme abordate: darurile divinului feminin, copiii avortati, cum activam frecventa iubirii neconditionate, valsul sferelor in cuplu, despre vaccin, triunghiurile iubirii si spirala inaltarii, misiunea Ramaniei, iubirea ca medicament, fortele treimice in actiune si muntele iubirii, chipul acestui an 2021, despre Faca Se voia Ta si bucuria lui Acum.

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice