Am cules din buchetele de intrebari care mi-au fost adresate de-a lungul celor 22 de ani de vals cu oamenii, acele intrebari-flori care mi-au atras atentia.

Raspunsurile vin pe calea scrisului conectiv din chiar supa Gratiei.

…………………

Ce sunt terapiile unimii? Valsuri cu lumina, ploi de lumina, activari in lumina.

Cum te ajuta LuViOm-ul? Te curata, te aliniaza, iti activeaza limpezimea, clarul, pacea interioara. Devii constient de corpul tau de cristal.

Ce ne dezvaluie terapia prin plutire? Ca suntem curgere divina si ca nu trebuie sa ne opunem vietii.

Cum ne ajuta triunghiurile in evolutie? Sunt calauziri celeste care ne dezvaluie potentialul. Eu sunt potentatoare, trezitoare, ascensionale, ale unimii.

Cum putem sa ne abordam personalitatea( coaja)? Sa o imbratisam fara sa o facem regina. La intersectia individualitatii cu personalitatea se afla constiinta noastra. Avem o busola interioara minunata de ce sa nu ii dam grai?

De ce oamenii prefera sa-si cheltuie banii pe pantofi si nu pe terapii prin plutire? Cand personalitatea este puternica, dam banii pe toale cand individualitatea este puternica in noi, ne hranim cautarile, ne luminam coltisoare, invatam sa stralucim

Cand se dezvaluie Calea? Cand pomul christic s-a umplut cu luminite-daruri. Atunci pasim pe Cale traind propria Poveste, Radianta, Frumusete.

Ce ne spune scrisul conectiv? Ca suntem vii in mainile Gratiei, suntem chiar penelul ei in actiune

Ce il apropie pe Om de Centrul lui? Sinceritatea-bucuria autentica-recunostiita, iubirea-intelepciunea-clarul, reamintirea-blandetea-bunavointa, frumusetea-entuziasmul-pacea. Orice triunghi luminator care ne atinge gandul, emotia, fapta.

Cum sa fac alegeri inaltatoare? Legandu-te de Ceruri, inmultind lumina.

Cum face trecerea fratele nostru de la omul cu o mic la omul cu O mare? Aducand in lumina constientei tema de viata, transformand-o in dar, impartasind-o cu ceilalti.

Ce putem darui planetei? Chiar darul nostru daca ni l-am dezvelit. Sau simplu, zambetul prin care unim Cerul si Pamantul.

Ce ne aduc initierile pe lumina? Ne dezvaluie Graalul interior precum si lucrarea ambroziei divine asupra noastra.

Cum putem activa Frecventa Dumnezeu? Iubind totul asa cum vine

Ce inseamna digestie divina? Sa vezi in provocare, talcuirea si cu drag ceresc-lumesc sa te imbraci cu ea

…………………………………

Si spirala poate continua cu intrebarile voastre…. raspunsurile fiind ajutate sa coboare de samadhi, Luviom, craniosacrala sau alte terapii dezvelite in centrul nostru.

Centrul Frecventa OM http://pages.frecventaom.ro/centrul-frecventaom

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy