Mergeam pe un drum de lumina si multi copiii veneau pe aceeasi carare cu totii imbracati in alb. Ne apropiam de un munte argintat in fata caruia am vazut un foc mic. Aran mi-a indreptat privirea catre batranii care stateau in jurul palcului aurit. Spirale de geometrii salutau Cerul tasnind din sufletele lor legand pamantul de Varfuri. M-am asezat ascultand cantece vechi, foarte vechi care odihneau parca in sufletul lumii si in al meu din toate timpurile. Asa s-a deschis muntele in care am intrat cu totii in interiorul lui aflandu-se o gradina cu multe clipociri albe, matasind aerul. Copiii au alergat sa se joace, fiecare pas fiind o talcuire vie. AraN m-a luat de mana si m-a dus intr-un colt mic unde o carte era deschisa. M-am uitat in ea la pagina la care glasuia si am vazut trei flori asezate sub forma de triunghi: un trandafir si un bujor alcatuind orizontala la varf fiind un Crin frumos radiant iar in centru o tasnire de Raze.

.Preotia florilor…am soptit si o spirala frumoasa de flori a imbracat triunghiul salutand Cerul.

Flori de lumina

Viu christic si gradina

In ochiul trezit!!!!

Am lasat cartea si condusa de ghidul meu AraN m-am apropriat de un mic altar plin de flori. Mai multe cantece curgeau si aerul era aurit defacandu-mi petalele sufletului in mii de culori. Mirosurile imbalsamau totul imbracand altarul in BineCuvantari. M-am oprit vazandu-o pe MayRa, Maria Magdalena, Sarra, Marta, Ioana, Salomeea, Suzana si alte fiice. Un fir aurit lega aceste prezente intre ele. O unica melodie curgea si o insorire frumoasa ne facea chipurile sa radieze. In centrul acestui cerc…am perceput chipul Maicii, o copila minunata cu cositele radind. Nu atingea pamantul si parca totul in jurul ei era Bucurie, Primire, Blandete.

Cercul-spirala s-a oprit si fiecare in balasamul aurit a primit cate un Crin de lumina. In mainile trezite am vazut ca floarea capata o putere la fiecare altceva ca si cum simpla primire era insotita de daruri nestiute. Si crinul isi desfacea minunile intregul corp traducand Initierea. Si cand toate au devenit Crini am vazut Fantana Limpezitoare, Pomul Unimii, Braul, insasi Graalul, Sfantul Acoperamant, Camasa Maicii, intreaga gradina inflorind si rodind. Si totul era plin de o viata frumoasa, radianta, talcuitoare.

Apoi cercul de entitati de lumina a inceput sa se miste in centrul lui spirala de flori dezvelindu-si bucuriile si splendorile, varful ei fiind Crinul. Muzica sferelor curgea peste tot invaluind aerul in mici margelute si intregul altar vibra. Din alte timpuri imagini ale sfintelor mironisite se develeau aducand in constient, puterile florilor. Parea ca ramuri vechi isi reveleaza puterile impletindu-se intr-un fel nestiut cu timpurile noi.

Gradina Maicii era plina de flori talcuitoare iar straiele ei erau tesute cu chipul Crinului de Lumina. Si soapte matasoase au tasnit inviorand plutirea:

Crin de lumina

Viu christic si gradina

In ochiul trezit.

….

Invoc lumina ta Maica,

Iubirea,

Bucuria,

Intelepciunea,

Blandetea,

Pacea,

Smerenia,

Puritatea,

Gradina sa fie,

Cu ochi ceresti, din albastrul pur ne privesti,

Intarindu-ne, inteleptindu-ne, inaltandu-ne,

In suflet te chemam,

Cu iubire imbracam,

Camasa Ta!!!!

……

Spirala de flori era vie si peste tot plutea mirosul de crin. AraN m-a luat de mana, am iesit din altar….si ne-am indreptat catre iesire. In fata muntelui nu mai era focul ci un raulet inconjura acum acest taram si locul se aurise ca si cum ar fi participat si el la initiere. Mergand simteam mirosul acela ceresc si obrajii frematand ca dupa o joaca frumoasa…in poienile divine. AraN mi-a aratat crinul in palme, in inima, pe frunte si a spus. Sa-l chemi in Tot si Toate, deschizand portile iubirii, bucuriei, puritatii in Sfant Numele Tau!!!!!

….

Va invit pe 25 mai, ora 18 30 la un atelier dedicat: geometriei sacre, spiralei florilor, initierii Crinului de Lumina, divinului feminin, inaltarii

Unde? Vasile Stroescu nr 14 langa Foisor

Fie ca Iubirea, Armonia, Pacea sa ne deschida portile in Tot si Toate!!!!