Mergand prin padure simteam florile cum se asezau in trena gandurilor mele, fuzionand cu aerul interior, matasindu-l. Movul imi intarea clarul, galbenul imi inviora pasirea iar albul ma invita sa simt frumusetea lui Unul-Una. Fiecare copac ca un soldat tacut pragatea intrarea in Cetatea de Lumina. O tacerea frumoasa curgea prin vaile interioare…..dezvelind gradina Maicii.

Am vazut fantana limpezitoare a Maicii si m-am oprit ….. Erau multe entitati de lumina de jur imprejurul ei ca niste cercuri frumoase radiante. Nu oamenii isi spalau chipul ci tarile…..si asteptau sa primeasca aceasta limpezire cereasca. Prima a fost Rusia……si privind am vazut un urs mare plin de sageti, intarat de vremuri, urlandu-si durerea. Un copil frumos i-a mangaiat chipul si ursul s-a imblanzit, ascultand Cerul. Apoi a venit Ucraina…si am vazut apele involburate si un sacal aruncand sange pe gura, sange si foc si apele tipand. Apoi a venit Ramania si am vazut o bufnita micuta privind cu ochii intelepciunii, pacii, blandetii. Apele s-au marit…..si am simtit ca adancurile sunt inca infierbantate. Mai multe entitati de lumina au asezat Braul Maicii de jur imprejurul Rusiei si Ucrainei, camasa vindecatoare a lui Isus, camasa vindecatoare a Mariei Magdalena, crucea de lumina la mijloc au pus deasupra Coroana pacii a lui Melchisedec si au imbracat tarile cu Coloana iubirii divine. Apele s-au linistit….si din volbura aceea a iesit….Cetatea de lumina, alb-aurie radianta….cu 12 coloane terminate in 12 stele avand deasupra Soarele Christic.

O liniste frumoasa matasise parca totul, cavalerii Graalului intrand in Cetate de pretutindeni. Veneau pe 12 raze din toate departarile….cu mantii de diferite culori.

In centru ….se afla Isus Hristos avand in mana dreapta Porumbelul. Ochii lui frumosi atingeau totul…linistind volbura vremurilor. Tarile ….. erau imbracate in matasuri ceresti. Sarbatoarea pacii…imi spuse AraN…….e sarbatoarea la care participati cu corpurile voastre de lumina, in timpul noptii, in zile de sarbatoare, in aceste timpuri. A pacii? Dar pe planeta e atat de mult razboi….am indraznit sa intreb!!!

E ceea ce percepeti la nivelul gandirii lineare, constiinta voastra multidimensionala participa la aceasta sarbatoare a pacii, iubirii, armoniei la vin tarile la fel si Fii Luminii. Activand cu totii aceste frecvente Cetatea de Lumina va straluci in sufletele voastre ca un talisman, ca o perla, ca o piatra vie. Si Ramania a fost aleasa sa aduca Cuvantul Domnului in inimi sa aprinda flacara pacii, sa dezvaluie armonia, compasiunea, recunostiinta.

Suntem atat de mici…..am spus. Mari in suflet si mici ca granite…spuse AraN. Tarile mici vor activa Cetatea de lumina vor aduce Pacea, vor schimba Chipul acestor Timpuri, vor vesti Noul Pamant si Noul Cer.

Am vazut steaua cu 8 colturi, steau sufletului stralucind puternic si o Ramanie frumoasa…….imbracata in flori cu trei cununi intrand in Cetate. Dupa ea cateva tari…..au urmat, fiecare cu portul si graiul ei, ascultand Noul Timp.

La masa unimii Cavalerii Graalului au activat Cupa Unimii. A atins toate fruntile si tarile participante si apoi mai multi porumbei au tasnit mergand in stoluri mici pe cele 12 raze….aducand Pacea. Tarile aveau diferite culori…………insa dupa cum erau atinse de aceasta Cupa, stralucirea lor devenea mai mare, mai frumoasa, mai blanda. Toate strindetele se topisera. Si ele erau fii sau fiice ale Unimii.

Spirala florilor a imbracat Cupa, Inimile, intreaga Cetate.

Bucuria, frumusetea, pacea radia prin toti participantii. Am privit la el….

si am spus…

Invoc lumina ta Doamne,

Iubirea ta

Bucuria ta,

Pacea ta,

Intelepciunea ta,

Blandetea ta,

Bunatatea ta,

Coloana sa fie

Pentru toate tarile, Geea si draga Ramanie!

Cu ochi ceresti

Din albastrul pur ne privesti,

Protejandu-ne, iubindu-ne, intarindu-ne, inaltandu-ne,

In gand te chemam,

Cu iubire imbracam,

Camasa ta!!!!

si apoi

Soare christic,

Primeste-ne, imbratiseaza-ne, iubeste-ne

Noi la Triunghiul Divin venin,

Cu toate fortele treimice ne unim,

Coboara in noi,

Suntem Una cu Tine!!!!

…..

Soarele a devenit Graal iar Cupa-Cruce si Crucea-Copac….un copac in care fructele pacii, iubirii, armoniei….atingeau intreaga planeta. Spirala florilor a imbracat copacul si gradina Maicii s-a activat intr-un mod minunat in toate sufletele. Taramul pacii……a capatat grai unind Noul Cer de Noul Pamant.

Simteam florile cum miros…….atat de frumos si hora sufletelor cantand in Cetate.

Multumesc, multumesc, multumesc!!!!

Va invit pe 13 aprilie la un atelier dedicat taramului Pacii, Unimii, Iubirii.

Unde? Frecventa Om, Vasile Stroescu nr 14

Cat? 30 ron sau cat simtiti

La ce ora? 18 30

Fie ca pacea, iubirea, unimea sa va sustina in Tot si Toate!!!!